Caute
Zaujima ma jedna vec a to ze keby ze napr sa da tento chladic na vga gtx 580 http://www.tichepc.sk/Thermalright-Sham ... rg1=001011 tak by nemala 40db zatazi ale 20db?boli by aj lepsie teploty?
pomohol by chladic na vga?
Re: pomohol by chladic na vga?
a vidis tam niekde ze by podporoval ten chladic GTX580?
kedze z tvojho prispevku nevieme precitat od akeho vyrobcu mas grafiku tak ti nevieme ani poradit
tak napr gtx 480,je tam ´´napr.´´ tak to je jedno uplne tak dajme tomu gtx 480
zalezi aj vyrobca?kja si myslim ze kazda gtx 480 ma ten isty chip myslim velkostou
zalezi aj vyrobca?kja si myslim ze kazda gtx 480 ma ten isty chip myslim velkostou
Najlepšie je zobrať grafiku do predajne a vybrať si z ich ponuky chladičov. Niečo celkom isto nájdeš, alebo s motorčekom /dajú sa regulovať otáčky k zníženiu hlučnosti/, alebo pasívne /rozmernejšie/, alebo aktívne bez motorčeka, na inom princípe, nehlučné.
Jozo211: samozrejme, že je to kompatibilné... problém ale môže byť chladenie VRM... opýtaj sa v tichompc.sk... tam ti určite poradia... sú ochotný, milý a ústretový...
Každý výrobca má rovnaký Chip, ale PCB nie. Niektoré sú menšie, iné dlhšie, iné zas Low Profile (čo sa ale GTX580-tky netýka) atď.Jozo211 napísal:tak napr gtx 480,je tam ´´napr.´´ tak to je jedno uplne tak dajme tomu gtx 480