Pomooooooooc!!!!!!!!
Pomooooooooc!!!!!!!!
Potreboval by som poradiť čo mam robiť keď mi prestala fungovať bezdrôtová myš a klávesnica vôbec nefungujú a keď pripojím druhu myš tiež bezdrôtovú tak tiež nefunguje alebo občas zareaguje ale to tak ako keby oneskorene, že s ňou pohnem a až za takú sekundu sa kurzor presunie lepšie povedané objaví sa na inom mieste je to tak že zmizne kurzor a potom sa objaví a není to tím že by som mal slabé baterky 
-
AXO
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Re: Pomooooooooc!!!!!!!!
precitaj si pravidla!!!14Miro14 napísal:Potreboval by som poradiť čo mam robiť keď mi prestala fungovať bezdrôtová myš a klávesnica vôbec nefungujú a keď pripojím druhu myš tiež bezdrôtovú tak tiež nefunguje alebo občas zareaguje ale to tak ako keby oneskorene, že s ňou pohnem a až za takú sekundu sa kurzor presunie lepšie povedané objaví sa na inom mieste je to tak že zmizne kurzor a potom sa objaví a není to tím že by som mal slabé baterky
Pravidlo 19:
Vo vlastnom záujme dávajte normálne názvy tém, pretože témy ktorých nadpis je ničhovoriaci budú bez upozornenia vymazané. Príklad: "Súrne pomóóc!", "problem", "monitor"...