Pomozte mi dostat z "toho"moju lasku
Pomozte mi dostat z "toho"moju lasku
Mam problem moja alska ma velmi velky problem stale ma nervy ja sa jej snzaim vyhoviet lenze ona je na dne s citmi!!!a nevem co mam robit prosim pomozte viem ez si toto precitas laska ale pochop ma!MILUJEM TA pomozte mi co ako jej mam pomoct!?
aj ja si to myslim musim sa snou porozpravat!Lolofon napísal:ak je vo vztahu niekto z partnerov "citovo na dne" byva to predzvest ze sa blizi pohroma ,ale nic nieje nemozne, tak ako kazda hadanka sa da rozriesit tak sa da aj kazdy vztah zachranit(okrem tych kde sa jeden CHCE rozist) podla mna je nalepsim sposom na riesenie krizi vo vztahu dialog
tak presne,lenze je dost mozne ze ti to hned nepovie,neviem,mozno povie,,ja by som na tvojom mieste asi sa snazil nenapadne zaqviest rec na tuto temu nie zhurta lebo ako sa hovori "pomaly dalej zajdes" to plati aj tu,,,,,vela stastia, ozvi sa ako to dopadnebubo12342 napísal:aj ja si to myslim musim sa snou porozpravat!
P.S daj vediet nieco o vas,vek atd...
Takze mame 15 obaja bol som snou 1.5roka a rozisli sme sa a pomesiaci sme sa dali dokopy!a po tyzdni to zacalo!Lolofon napísal:tak presne,lenze je dost mozne ze ti to hned nepovie,neviem,mozno povie,,ja by som na tvojom mieste asi sa snazil nenapadne zaqviest rec na tuto temu nie zhurta lebo ako sa hovori "pomaly dalej zajdes" to plati aj tu,,,,,vela stastia, ozvi sa ako to dopadne
P.S daj vediet nieco o vas,vek atd...
hmm no nechcem strasit ale uznas ze vas vek nieje vysoky,som prekvapeny ze sa dokazala tak dlho "viazat" ,ale myslim ze ked ste sa dali dokopy opet tak sa to snad vyriesi,skus objasnit preco ste sa rozisli,,,,bubo12342 napísal:Takze mame 15 obaja bol som snou 1.5roka a rozisli sme sa a pomesiaci sme sa dali dokopy!a po tyzdni to zacalo!
btw mozno chce skusit nieco nove,,,,,,,dajme tomu ze tvoje najoblubenejsie jedlo su napr spagety,ak ich ale jes 1.5 roka,pravidelne kazdu chvilu tak sa ti logicky zunuju,a najblizsich 159 rokov ich ani neovonas to iste sa moze stat aj s ludmi
-
skerka
Medium Expert
- Kontaktovať používateľa:
takze teraz pisem ja co mam ten problem! ja neviem vobec co sa so mnou deje! uz tyzden mam totalne vykyvy nalady...hocikedy zacnem byt nervozna alebo stastna...som totalne mimo! neviem ci to moze byt z rozchodu, ktory som prezila nedavno alebo z niecoho ineho! z bubom sme boli spolu rok a pol..no potom sme sa rozisli a ja som bola mesiac s inym chalanom..no ten sa so mnou rozisiel pred tyzdnom a my s bubom sme opat spolu...takze ja vobec neviem co mi je! pokusam sa zistit co by mi mohlo byt...no ja vobec neviem...som nadne
prosim pokuste sa mi pomoct,nechcem ublizovat tym co mam rada...pretoze sa stale hadam aj s rodicmi a ja ich mam rada...dakujem..aj tebe milacik
-
skerka
Medium Expert
Shark NX napísal:Skerka Daj si pauzu proste uplne vypni .... myslim si ze tyzden po rozchode sa davat do kopy to je trocha unahlene ... nie ze by som vam neprial ...ale treba to proste predychat ... dat si pauzu ... Je uctyhodne ze v takom veku ste vydrzali 1,5 Roka spolu ... Prajem vam nech vam to vydrzi ...
dakujeme:) no ved ja to skusim dako poriesit...inak ako tu tak citam tie rady uz mam aj lepsiu naladu:)
no zo znamok to nebude urcite,ale moze byt, ze to bude tym rozchodom...myslim,ze v 1.rade sa musime porozpravat..to bude asi najlepsie...aj ked neviem celkom o com..ale pokusim sa este zistit preco mavam take nahle zmeny naladyLolofon napísal:je celkom mozne ze tvoje problemy pochadzaju z nahleho rozchodu,skus sa zamysliet ci to nebude ono, alebo co ine tomu predchadzalo nejaka udalost (niektorim staci napr aj neco celkom banalne aj zla znamka v skole )
je tazke hadat co je v tom a nasledna aj radit ak nemas predstavu
-
vendo
Guru
-
zuzkazuzka
VIP
Bubo, skreka, nechcem teraz rozdávať dospelácke rady, ale myslím, že celý váš problém je spôsobený vekom... Asi každý mladý človek vo vašom veku zažil podobné stavy. Jednoducho je to puberta, trochu vás to rozhádže hore dole a potom sa to postupne ustáli... Keď sa máte radi, tak buďte spolu a nekomplikujte si to zbytočne ďalšími osobami...