Pomozte, prosim...
Re: Pomozte, prosim...
vzhlad hra rolu.ale tak dokazy ze si kazdy moze najst babu mozeme vidiet na ulici ked sa pary prechadzaju..zalezi ake mas ty naroky bohvie
Ved zaujat by som istotne vedel. Problem je v tom, ze nikam do spolocnosti nechodim, a to aj hlavne preto, lebo by som zakazdym musel ist sam (nemam ziadnych kamaratov a ani som nikdy nemal), no a chodit niekam sam ma uz davno prestalo bavit, kedze to nie je bohvieco.
Naroky nemam vobec vysoke. Najviac dolezite je pre mna, aby som si s dotycnou osobou dobre rozumel (myslim, ze by sa to dalo porovnat so spoluziackami). Konkretne s jednou z nich si vynikajuco rozumieme, ale tu je na vine SURODENECKY SYNDROM - pozname sa uz prilis dobre, skoro ako brat so setrou (hoci ani jeden z nas surodencov nema).
Na druhej strane viem, ze tadial cesta nevedie. Uz som totiz mal moznost sa presvedcit, ze o mna nestoji, co je pochopitelne. Zaroven by bolo zbytocne na nu tlacit a pokazit tym nase blizke kamaratske vztahy.
Naroky nemam vobec vysoke. Najviac dolezite je pre mna, aby som si s dotycnou osobou dobre rozumel (myslim, ze by sa to dalo porovnat so spoluziackami). Konkretne s jednou z nich si vynikajuco rozumieme, ale tu je na vine SURODENECKY SYNDROM - pozname sa uz prilis dobre, skoro ako brat so setrou (hoci ani jeden z nas surodencov nema).
Na druhej strane viem, ze tadial cesta nevedie. Uz som totiz mal moznost sa presvedcit, ze o mna nestoji, co je pochopitelne. Zaroven by bolo zbytocne na nu tlacit a pokazit tym nase blizke kamaratske vztahy.
pytal si sa na kamen urazu a sam problem vidis v tom ze nechodis na zabavu.ked ta aj zavolaju tak sa pober zabijes cas zabavis sa a otukas sa postupne alebo si takej povahy ze cakas ze ta ona oslovi prva?
sám sa izoluješ, to je chyba... a nemusíš mať kamarátov, stačí mať známych s ktorými ideš von niekam sadnúť 
alebo zober segru, nech ti robi wingmana
Mna este nikto na nijaku zabavu nezavolal a ak by som aj niekam chcel ist, tak vzdy len sam a pripadal by som si tam ako strateny cudzinec. S tym oslovovanim som to, samozrejme, skusil velakrat, ale, nanestastie, moje pokusy zakazdym stroskotali. Skoda...Son-Goku napísal:pytal si sa na kamen urazu a sam problem vidis v tom ze nechodis na zabavu.ked ta aj zavolaju tak sa pober zabijes cas zabavis sa a otukas sa postupne alebo si takej povahy ze cakas ze ta ona oslovi prva?
ok, tak sa zoznám s nejakými ľuďmi (písal si že končíš školu, snáď máš nejakých spolužiakov?), "votri" sa im do partie tam sa ľahšie zoznámiš s nejakými samičkami...
niekto asi cital knihu Hru alebo ine materialybeardie napísal:alebo zober segru, nech ti robi wingmana
pokiaľ ti je tak super kamoška, tak ju prekecni nech ťa zoznámi s nejakou kamoškou... prípadne nech ťa vezme vonka keď pôjde niekam s partiou.mifune napísal: nestoji, co je pochopitelne. Zaroven by bolo zbytocne na nu tlacit a pokazit tym nase blizke kamaratske vztahy.
Nemam surodencov a ani ziadnych znamych, o mne proste nikto ani nechyruje.beardie napísal:alebo zober segru, nech ti robi wingmana
alebo nech ti poradí čo spraviť s imidžom. Aj ten treba mať aký taký, nieje bohviečo keď sa mladý chalan oblieka ako 50tik a podobne 
tak kamaratov tez nemas?skym sa bavis a tak?navrhni ze pojdete do baru vecer chlastat nemusis si das kofolu ale nech sa prevetras asponmifune napísal:
Mna este nikto na nijaku zabavu nezavolal a ak by som aj niekam chcel ist, tak vzdy len sam a pripadal by som si tam ako strateny cudzinec. S tym oslovovanim som to, samozrejme, skusil velakrat, ale, nanestastie, moje pokusy zakazdym stroskotali. Skoda...
V skole vychadzame, bohuzial, nie ze zle, ale vobec nijako, co si uz v minulosti vsimli jednak vyucujuci, jednak ostatni studenti z inych rocnikov, resp. odborov, ale doteraz sa nic nezmnenilo a dnes je uz neskoro, kedze sa v skole stretavame asi tak raz tyzdenne (kazdy uz pise diplomovku) a nestmelili nas ani predchadzakuce zabijacke rocniky; jednoducho "kazdy kopal svoju ligu". Naviac nikto z nas nutne nevyhladaval znamosti medzi spoluziakmi, lebo si ich dokazal (alebo ich mal z minulosti a dalej iba rozvijal) zaobstarat aj mimo akademickej podysilmarill napísal:ok, tak sa zoznám s nejakými ľuďmi (písal si že končíš školu, snáď máš nejakých spolužiakov?), "votri" sa im do partie tam sa ľahšie zoznámiš s nejakými samičkami...
Jaaaj, este k tej milej spoluziacke/kamaratke, ktoru som spominal. Tu je hlavny kamen urazu, ze do skoly vzdy (a teraz tiez) dochadzala hoci aj denno-denne, je relativne z daleka a nebyva priamo v Bratislave. Jej kamaratky su vyhradne z jej domovskeho mesta a ja osobne by som radsej nadviazal hlbsi kontakt s niekym, koho mozem vidiet kazdy den, a nie len z casu na cas (takze by islo iba o vztah na dialku, co vacsinou dlho nevydrzi).
hovoril si, ze poznas babu, s ktorou mas surodenecky syndrom => segra => wingman

Obliekam sa uplne podobne ako ludia v mojom veku, nijako vystredne; to s tymi japonskymi (nielen samurajskymi) filmami este neznamena, ze by som chodil ktovieako cudne (ja len, aby ste si nemysleli, ze dam na seba hociaku handru; zasa na odev si potrpim a snazim sa tiez zladit, aby som spravil medzi ludmi dobry dojem, ved "saty robia cloveka").Dunlop napísal:alebo nech ti poradí čo spraviť s imidžom. Aj ten treba mať aký taký, nieje bohviečo keď sa mladý chalan oblieka ako 50tik a podobne
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
chlape sry ale ked som si precital tie tvoje zaluby prva vec co mi napadla "omg ved ten si tu z nas robi pi*u"
k tejto teme by sa mal zrejme vyjadrit Gangy
ok ale vazne...zamyslel si sa nad tym preco vlastne nemas ziadnych kamosov? mozno posobis ako cudak? ak ano tak preco? nechcem sa ta dotknut ale ak vyzeras ako nejaky typicky nerd (sveter po babicke, obrovske hrube okuliare, uces na "hribik" apod....bol tu taky obrazok niekde ze "hojkovska party" alebo take nieco..ak ho niekto ma postnite nech si chalan urobi predstavu co mam na mysli) tak co vlastne mozes cakat? dolezite je zacat u seba...a uprimne, ak si chces naozaj najst normalnu babu tak tie tvoje zaluby asi budes musiet na nejaky cas dat do uzadia a zacat sa venovat niecomu "normalnejsiemu"
ok ale vazne...zamyslel si sa nad tym preco vlastne nemas ziadnych kamosov? mozno posobis ako cudak? ak ano tak preco? nechcem sa ta dotknut ale ak vyzeras ako nejaky typicky nerd (sveter po babicke, obrovske hrube okuliare, uces na "hribik" apod....bol tu taky obrazok niekde ze "hojkovska party" alebo take nieco..ak ho niekto ma postnite nech si chalan urobi predstavu co mam na mysli) tak co vlastne mozes cakat? dolezite je zacat u seba...a uprimne, ak si chces naozaj najst normalnu babu tak tie tvoje zaluby asi budes musiet na nejaky cas dat do uzadia a zacat sa venovat niecomu "normalnejsiemu"
ak si myslis ze problem je vzhlad tak daj fotku a mi ti povieme ci je to problem(mozno je)
ale aj tak si myslim ze problem bude inde, uz len to ze nemas kamaratov o tebe nieco napoveda, bez kamaratov clovek predsa nemoze existovat, nevravim ze ich musis mat 500 ako sa niektory tvaria ze maju(FB), ale staci mat 2-3 a uz mas zaklad
tvoje zaluby tiez niesu uplne extra zaujimave pre opacne pohlavie(to asi vies), nevravim ze mas tieto zavrhnut, ale sa skus porozhliadnut este po niecom dalsom(chod na kurz varenia napr.)
dalsia vec vyberat si lasku podla toho odkial je je uplne na hlavu padle, hlavne ked si z blavy kde po skole skonci 90% vsetkych mladych
ale aj tak si myslim ze problem bude inde, uz len to ze nemas kamaratov o tebe nieco napoveda, bez kamaratov clovek predsa nemoze existovat, nevravim ze ich musis mat 500 ako sa niektory tvaria ze maju(FB), ale staci mat 2-3 a uz mas zaklad
tvoje zaluby tiez niesu uplne extra zaujimave pre opacne pohlavie(to asi vies), nevravim ze mas tieto zavrhnut, ale sa skus porozhliadnut este po niecom dalsom(chod na kurz varenia napr.)
dalsia vec vyberat si lasku podla toho odkial je je uplne na hlavu padle, hlavne ked si z blavy kde po skole skonci 90% vsetkych mladych
-
javatar
Hardcore addict
par osobnych otazok ti polozim: mas pocit, ze mas problem so sebauctou? co sa ti na sebe paci? naco si hrdy ze dokazes?
nemusis mi odpovedat, ale skus odpovedat sebe...
je tu vela tem kde ludia (casto v horsej situacii ako si ty) pisu, ze si nevedia najst priatelku a dostavaju velmi dobre rady (ktore fakt funguju) a predsa to nedokazu...
osobne si myslim, ze vo vacsine pripadov je kamen urazu prave v sebaucte (z ktorej nasledne vyplyva aj sebavedomie)
moze to byt aj tvoj pripad?
nemusis mi odpovedat, ale skus odpovedat sebe...
je tu vela tem kde ludia (casto v horsej situacii ako si ty) pisu, ze si nevedia najst priatelku a dostavaju velmi dobre rady (ktore fakt funguju) a predsa to nedokazu...
osobne si myslim, ze vo vacsine pripadov je kamen urazu prave v sebaucte (z ktorej nasledne vyplyva aj sebavedomie)
moze to byt aj tvoj pripad?
-
Hotwire
Addict
- Kontaktovať používateľa:
+mensie OT, zmen si nazov temy aby bol podla pravidiel...