Pomsta pre klamstvo a neveru

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
pomstar
Amateur
Amateur

Re: Pomsta pre klamstvo a neveru

Príspevok od používateľa pomstar »

Mna nenici nenavist ako tak samotna.Citim tuzbu mu natrieskat a vidiet ho trpiet a potom cim skor zabudnut na nu nikde vyssie padla otazka ci tomu neslo zabranit, tak neslo kvoli mojim pracovnym cestam co som prec niekedy aj 3 dni. Som kludny clovek ktory veci prv zvazuje a az potom kona ale v tomto pripade sa nechcem dat ovplyvnit rozumom.
KoCi
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa KoCi »

Nie darmo sa vravi "pes ktory steka, nehryzie"...
Grim, pravdupovediac - papulu na pi*ovanie mas aj za troch, ale predstavit si ta vo fyzickej potycke neviem.
Grim
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Grim »

...veď píšem, že niesom založený na fyzické bitky, ale tu sa bavíme o dotyčnom, ktorý je možno inak stavaný... :wink:
KoCi
Darca
Darca

No ten tiez privela steka aby si ukojil ego (tzv. Internet Hero - akych pouziva Orange vo svojej reklame na internety).
Ak by na to stavany bol a bol tej povahy, tak sa sem uz len pride pochvalit - mozno ani to nie, kedze sa registroval vylozene len kvoli tejto teme :)
Imadden
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Imadden »

pomstar napísal:Mna nenici nenavist ako tak samotna.Citim tuzbu mu natrieskat a vidiet ho trpiet a potom cim skor zabudnut na nu nikde vyssie padla otazka ci tomu neslo zabranit, tak neslo kvoli mojim pracovnym cestam co som prec niekedy aj 3 dni. Som kludny clovek ktory veci prv zvazuje a az potom kona ale v tomto pripade sa nechcem dat ovplyvnit rozumom.
Mam pre teba dobru radu: Ak kracas na lane, staci jeden chybny krok a spadnes. Takto je to aj tu. Preco sa nechces nechat ovplyvnit rozumom? Je to to najlepsie co mozes urobit. To ze ho natrieskas nic nevyriesi. Okrem toho zacinam pochybovat ze si kludny a rozumny clovek. Na tomto fore v tejto teme sa prezentujes skor ako agresivny clovek, tyran vyzivajuci sa v tyrani/ublizovani druhemu. Clovece spamätaj sa a zacni uvazovat. NEZNIZ sa na taku uroven ze chces niekomu ublizovat!
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa javatar »

pomstar napísal:Mna nenici nenavist ako tak samotna.Citim tuzbu mu natrieskat a vidiet ho trpiet...
co len potvrdzduje ze ta nenavist nici...
t.b
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa t.b »

Samozrejme. Nemá zmysel ho natrieskať.
pomstar
Amateur
Amateur

Rozumom sa neriadim teraz preto lebo povazujem za vhodnejsoe to riesit inak. Mozno je to aj nenavist a mozno ms fakt nici a ja si to neuvedomujem v tejto hektickej situacii.Nie som vstavany na bitky a nemam rad nasilie, toto je pre mna vynimocna a osobna udalost, kludne si mozem vziat boxer alebo mu nalozit ked bude s troma promile, nevidim dovod na ferovku a cestne jednanie ked ani on nekonal cestne.
Imadden
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Imadden »

pomstar napísal:nevidim dovod na ferovku a cestne jednanie
ten nevidim ani ja :D riad sa rozumom a to VZDY, vzdy ti najviac pomoze rozum.
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

ty vies ako to bolo medzi vami, ty vies najlepsie aka je ona povaha, ak ti pomoze nejak ublizit tomu chlap(c)ovi tak to urob, ale mne osobne by za to nestal ani on ani ona, bud rad ze si sa jej vcas zbavil
pomstar
Amateur
Amateur

Imadden napísal: ten nevidim ani ja :D riad sa rozumom a to VZDY, vzdy ti najviac pomoze rozum.
Chod do toho mi hovori rozum.
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

to ti tak hovori testosteron :roll:
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nechaj ich, nech si trocha vybuduju puto a potom sa s nou zacni intenzivne stretavat. Ani nemusite nic riesit, staci ze budete kazdy druhy piatok travit spolu vecer dlho do noci, nepravidelne (ale casto) jej budes posielat smsky, v priebehu tyzdna sem tam skocite na kafe..
Idealne este medzi spolocnych znamych pustit kachnu, zevraj spolu "kseftujete".
Stary praskne od jedu, ze sa mu mlada stretava s byvalym. A istotu, ze ho nepodjebava nebude mat vobec ziadnu, kedze to uz raz urobila s nim..

Keď mu teraz rozbijes kokos, tak on z toho vyjde ako hero a ty ako ziarlivy kreten, ktory riesi po funuse. To si mal riesit hned. Teraz je uz neskoro.
pomstar
Amateur
Amateur

Preco by som sa mal zacat s nou stretavat? Co ked to nechc a nedokazem odpustit to co mi spravila?
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

p*covina! nedokazes odpustit teraz, za mesiac uz budes v klidku...
Takymalypako
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa Takymalypako »

javatar preco myslis, vlastna skusenost?
Rixsus
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Rixsus »

daj ich do kopy a potom sa smej ako ho podvedie s inym :D a ak sa take nic nestane ;) sak tu je este stale expriatel... .:D:D:D
odpustat odpustat odpustat... to by fungovalo keby toho aj dotycny lutoval, ale ked sa ti smeje do ksichtu tak nezastavam pravidlo kto do teba kamenom, ty do neho chlebom ....
ZNIC ho!!! ku*evnici musia zistit, ze sa im to niekedy neoplati....
btw ser na tych co ti tu radia... do neho a poriadne....(nemusi ti klacat na kolenach iba bude stacit ak mu ukapne slza :D muhehehehe)

vela stastia :) :evil: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
javatar
Hardcore addict
Hardcore addict

takymalypako - neviem ako to myslis, ved snad kazdy zazil hnev a chut niekomu rozbit hubu no a potom co ho presiel hnev ho presla aj chut rozbit hubu, pokial dany cit nezivis tak ochabne a clovek s chladnou hlavou sa rozhodne zvacsa inak
KoCi
Darca
Darca

Ked ju uvidis sa s nim bozkavat, pomysli na to, ako ta fajcila.. a skodoradostne sa usmej :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

pomstar napísal:Preco by som sa mal zacat s nou stretavat? Co ked to nechc a nedokazem odpustit to co mi spravila?
Chces, aby si zazil to, co ty. Co myslis, ako bude typek reagovat, ked sa dozvie, ze sa s tebou tajne stretava?
Pojde ti poratat zuby :D zatial co ty mas plne usta reci na fore. Ak by si bol povaha co riesi veci rucne, tak by si este v ten osudny vecer sadol do auta a dal "spravodlivosti" za dost.

Odstupom casu sa nad tym aj tak pousmejes, ze tolke divadlo si robil pre zensku, ktora za to ani nestala.
Napísať odpoveď