podotykam moc fotogenicky nie som...Ahoj. Ked si uz tuto postu dostal,prepac,ze znovu otravujem,neber nic v zlom a nehnevaj sa.
Som Denis z Bratislavy,fotograf agentury,ktora foti pre zahranicie.Vyzeras velmi dobre a ak mas 18 rokov a viac,chcem Ti tak ponuknut spolupracu a moznost dlhodobo dobreho zarobku.Vsetko je dobre platene a hned do ruky.Foti sa v Bratislave.Kazdy moze prist kedy chce a na ako dlho mu to vyhovuje.Napríklad:studenti mozu prist v piatok navecer po skole a v nedelu idu domov aj so zarobkom.Da sa zarobit 10 000,- az 40 000,- korun.Ak si z Bratislavy staci sa stretavat asi na dve-tri hodiny kedy ti to vyhovuje a ako casto chces.Ozvi sa a dohodneme viac podrobnosti.Staci ma len prezvonit,alebo mi napis Tvoje tel.cislo a ja Ti hned zavolam a vsetko vysvetlim.Je to lepsie hlavne pre Teba,lebo Ty sa mozes pytat na co len chces a ja Ti hned mozem na vsetko odpovedat.Takto sa mozeme lepsie a rychlejsie dohodnut a Teba to nic nebude stat.Odpovedaj mi len na mail: kontakt ,alebo vyuzi moje tel.cislo.Staci ma len prezvonit,alebo mi napis spravu-SMS. Ak napises na tento mail,urcite sa ti ozvem,ale napis aj tvoj nick na azete.Ja sa hned s tebou urcite skontaktujem.Neodpisuj mi na tento nick tu na azete.Odpis.S pozdravom Denis.
Tel.: kontakt
Ponuka "prace"..... prava?
-
wolodo
Professional
- Kontaktovať používateľa:
Ponuka "prace"..... prava?
ehm trosku mi vrta v hlave jedna sprava od tipka na pokeci.. najprv mi napisal jednu spravu asi pred polrokom a do dnes sa nazbierali asi 4 spravy rovnakeho alebo podobneo typu.... chcem sa opytat co si o tom myslite alebo ci aj vam dakto napisal takuto postu...

-
audiotrack
VIP
podľa mňa to je podvod, lebo:
1) keby ponúkam prácu, uvediem hneď do inzerátu čo najviac info o práci aby som zaujal, aby som to nemusel každému potom osobne vysvetlovať a aj preto, že veci typu: ozvi sa a dostaneš viac info sú kravina. Stačí malá nevôla a človek sa neozve. Tým pádom k tým info nepríde
2) namiesto toho aby ponúkal info ťa v polovici správy prehovára aby si sa ozval, to znamená že mu ide len o to aby si ho kontaktoval. Bude v tom nejaká finta, napr. napíšeš mail a si v spam liste alebo zavoláš a presmeruje ťa na nejaký audiotext... (alebo forma social engineeringu keď žiada udať tvoj nick a nechce aby si ho kontaktoval na azete)
3) Keby ponúkam prácu kde si môžem dovoliť platiť 40 litrov, určite by som mal na seriozne inzeráty a nepoužíval by som na reklamu azet kde je vekový priemer 15 rokov
4) fotí pre zahraničie a je mu jedno či máš skúsenosti s fotomodelingom?
1) keby ponúkam prácu, uvediem hneď do inzerátu čo najviac info o práci aby som zaujal, aby som to nemusel každému potom osobne vysvetlovať a aj preto, že veci typu: ozvi sa a dostaneš viac info sú kravina. Stačí malá nevôla a človek sa neozve. Tým pádom k tým info nepríde
2) namiesto toho aby ponúkal info ťa v polovici správy prehovára aby si sa ozval, to znamená že mu ide len o to aby si ho kontaktoval. Bude v tom nejaká finta, napr. napíšeš mail a si v spam liste alebo zavoláš a presmeruje ťa na nejaký audiotext... (alebo forma social engineeringu keď žiada udať tvoj nick a nechce aby si ho kontaktoval na azete)
3) Keby ponúkam prácu kde si môžem dovoliť platiť 40 litrov, určite by som mal na seriozne inzeráty a nepoužíval by som na reklamu azet kde je vekový priemer 15 rokov
4) fotí pre zahraničie a je mu jedno či máš skúsenosti s fotomodelingom?
-
braino.swk
Light Professional
-
JaJeNiektoIny
Light Professional
A hlavne by ma zaujímalo, koľko za to dostane on, keď sa namáha kukať si fotky chlapcov na azete a dúfať, že sú to nadržaní teploši. Určite za to zhrabne pekný balík, ani sa nikde nemusí objaviť. Proste spraví zopár snímkov so svojím nikonom a ide to predať.
-Že sa jedná o teplošký biznis mi napovedá len to, že v "studenti mozu prist v piatok navecer po skole a v nedelu idu domov aj so zarobkom" .. a riadne premastenou čokotkou
-Že sa jedná o teplošký biznis mi napovedá len to, že v "studenti mozu prist v piatok navecer po skole a v nedelu idu domov aj so zarobkom" .. a riadne premastenou čokotkou
wolodo napísal:heh chalani... tak tu mate nick.... ak chcete daktori tak mu ponuknite svoju fotku mozno vas vyberie do uzsieho vyberu.... odfodte sa odzadu nech ma lahsi vyber![]()
Nick:fokus-f
napisal som mu, len neni tu, chcel som si troska spravit srandu
dufam, ze si ma neda vyhladat podla ip, bo inak bude
napisal som mu a odpisal mi v poste:

lakava ta ponuka 40 baby...Ide mi o fotky,na ktorych si uplne sam a aj vyzleceny do naha-akty.Vsetko je diskretne,ide to do zahranicia a je to platene hned do ruky.Da sa zarobit pri jednej navsteve od 10 000,- do 40 000,-Sk do ruky.A to sa da aj viac razy v mesiaci tak pravidelne,ako to bude vyhovovat Tebe.Mozes prist aj s kamaratom,ked dobre vyzera a chce tiez zarobit.Vsetko sa foti v Bratislave.Ubytovanie,strava a vsetko ostatne je automaticky zabezpecene od nas zadarmo a je jedno na kolko dni by to bolo.Ved fungujeme uz 15 rokov.Tebe sa staci so mnou dohodnut ktorym vlakom prides,na stanici Ta pockam a uz sa nemusis o nic starat.Napis mi tel.cislo,zavolam Ti a o vsetkom sa dohodneme.Odpisuj len na: [email protected] .Odpis.S pozdravom Denis.
0948-940054