Ahojte, v minulosti som niekde na internete videl návod pre e-mail klienta, ktorý bol nastavený na pop3 a napriek tomu sa na webmail synchronizovala aj odoslaná pošta. Neviete mi náhodou poradiť postup?
Ďakujem.
POP a odoslaná pošta
-
zdravotnik
Light Professional
Re: POP a odoslaná pošta
Pop je len na prijímanie, na odoslanie slúži smtp
-
zdravotnik
Light Professional
Toto mi je jasné, ale nejakým spôsobom to fungovalo. Je možné automatické nastavenie preposielania odoslaného mailu (skrytá kópia) mne?
Závisí od klienta, niektoré to dokážu.
Ak požaduješ synchronizované priečinky na všetkých zariadeniach, treba používať IMAP a nie POP..
Ak požaduješ synchronizované priečinky na všetkých zariadeniach, treba používať IMAP a nie POP..
-
zdravotnik
Light Professional
S IMAPom mám problém v tom, že neviem nastaviť automatické mazanie starších správ zo servera. Možno robím niekde chybu.
//V MS Outlook som to našiel, ale na vytvorenie pravidla chcelo skupinu kontaktov, ja to chcem na všetky odoslané maily.
//V MS Outlook som to našiel, ale na vytvorenie pravidla chcelo skupinu kontaktov, ja to chcem na všetky odoslané maily.
Mazanie starších správ zo servera je tiež v podstate záležitosť samotného klienta. Outlook by mal podporovať Archiváciu, môžeš si v ňom nastaviť, aby po určitej dobe presunulo správy z odoslanej pošty do koša. Neskúšal som to, ale videl som tam takéto nastavenie.