Poraďte dobrý hotel v Levoči pre rodinu
Poraďte dobrý hotel v Levoči pre rodinu
Ahojte, chceli by sme ísť do Levoče, je tam čo vidieť a víkend na SR nie je zlý. Len hľadáme nejaké dobré miesto, hotel, kde majú pekné izby a cenovo dostupné. Možno aj nejaké zážitky vie hotel ponúknuť. neviete o niečom?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: Poraďte dobrý hotel v Levoči pre rodinu
Pozeral si booking.com, hotels.com ci megaubytovanie.sk???
Či vie hotel ponúknuť nejaké zážitky...plus cenová dostupnosť...hmm, keď si tak spomeniem na svoje skúsenosti, tak ti viem odporučiť ubytovanie, kde v noci po zhasnutí svetla z diery v obložení izby začnú vychádzať mega obrovské pavúky rovno nad postelou. To bol super adrenalínový zážitok.

-
yoggy
Nazov temy je dobry hotel, nie ze uplne na kkt
Inak podla mna v Levoci toho moc ani nie je, ale jeden den sa da zaplnit (spissky hrad + majstra pavla), pokial si ale zo zapadu od levoci, nechces potiahnut dalsich cca 40min a ubytovat ssa do kosic? Kde je vyber predsa vacsi + mas program na dalsi den.
Inak podla mna v Levoci toho moc ani nie je, ale jeden den sa da zaplnit (spissky hrad + majstra pavla), pokial si ale zo zapadu od levoci, nechces potiahnut dalsich cca 40min a ubytovat ssa do kosic? Kde je vyber predsa vacsi + mas program na dalsi den.
kamo
poviem ti to tak, v levoci som byval a islo ma je***, nie je tam absolutne vobec nic a vsetko sa zatvara o piatej, nie je tam vobec co robit a ked si chces pozriet mesto a kapitulu na kopci tak si vyhrad 3 hodiny casu, nie cely vikend, lepsia volba je spisska nova ves ktora je 20 minut autom alebo pp alebo kezmarok
poviem ti to tak, v levoci som byval a islo ma je***, nie je tam absolutne vobec nic a vsetko sa zatvara o piatej, nie je tam vobec co robit a ked si chces pozriet mesto a kapitulu na kopci tak si vyhrad 3 hodiny casu, nie cely vikend, lepsia volba je spisska nova ves ktora je 20 minut autom alebo pp alebo kezmarok
Priklanam sa radsej ku Popradu. Na pol dna vies odbehnut aj do Levoce, zvysok ti ostava na Tatry, Aquacity, uz ako sa ty zariadis. Popripade aj v Mikulasi a okolii to nemusi byt zle, najma ak budes cestovat niekde z juho zapadu, pretoze tak ci tak pojdes cez LM (a aj PP), mozes sa ubytovat a ist hned do Levoce, popripade sa az po Levoci ubytovat. Tiez to nemas daleko do Tatier cez Podbanske, na juhu mas zase jaskyne a samotnu Jasnu. Kusok do Tatralandie, Besenovej ci dokonca Oravic. Je na tebe co planujes robit cez vikend, tiez to zalezi od pocasia. Ja by som vsak volil Poprad, jeden den dal Levocu a Spissky hrad, cestou spat pripadne Starolubovniansky hrad, dalsi den Vysoke Tatry, posledny den trebars kupanie + jaskyne a navrat domov.
-
yoggy
Inak pokial chces vidiet celu Levocu, tak ti staci ist na odpocivadlo Levoca
Inak len tak som dal hladat levocu do google a ze je najnavstenvovanejsia slovenska destinacia
Akoze what, to aj v Medzilaborciach je toho viac 
Inak len tak som dal hladat levocu do google a ze je najnavstenvovanejsia slovenska destinacia
Super dakujem
nejako sa to tu rozprúdilo, za čo som rada. No my sme chceli konkrétne Levoču. Ale asi máte pravdu, možno by aj deň stačil a potom ísť ďalej smerom na východ. Zaujal ma však tento hotel, že keď už nebudeme vedieť, čo aspoň medveďov si kukneme:-) Máte s týmto hotelom niekto skúsenosti, príp. s týmto zážitkovým pobytom //del a naozaj ste videli medveďa?
Upadol ti penis a začala si robiť reklamu na hotel? 
asi rodinny account 
Utekať do Levoče len kvôli tomu, aby som mohol sledovať medveďov na 70km vzdialenom Podbanskom, je podľa mňa trochu mimo! 
Inak víkend v Levoči by som si vedel predstaviť... doobeda ísť na Spišský hrad, poobedie stráviť čakaním na obed na Spišskom salaši, podvečer obehnúť okolo toho námestia v Levoči, prípadne sa vyterigať hore na kopec k tomu kostolu...... a na druhý deň sa vybrať do Spišskej Novej Vsi, obehať ich námestíčko, vidím tam nejakú Zoo... no a vybehnúť si aspoň na neďaleký Tomášovský výhľad... prípadne ak máte dobrú kondičku, dať rovno Prielom Hornádu a hen hore na Kláštorisko.

Inak víkend v Levoči by som si vedel predstaviť... doobeda ísť na Spišský hrad, poobedie stráviť čakaním na obed na Spišskom salaši, podvečer obehnúť okolo toho námestia v Levoči, prípadne sa vyterigať hore na kopec k tomu kostolu...... a na druhý deň sa vybrať do Spišskej Novej Vsi, obehať ich námestíčko, vidím tam nejakú Zoo... no a vybehnúť si aspoň na neďaleký Tomášovský výhľad... prípadne ak máte dobrú kondičku, dať rovno Prielom Hornádu a hen hore na Kláštorisko.
-
yoggy
Nah. vobec si tu neprisiel robit reklamu.ilikeit napísal: V niektorych veciac sice moje nadsenie nezdiela (online marketing, seo) a podobne, ale snazi sa mi pomoct aspon tym, cim vie (robi mi grafiku k clankom). Navyse ma dost psychicky podporuje.
rada by som, ale nepoznám tam nič...ale tie nápady s popradom či so spišským hradom sú fajn
tiež si myslím, že stačí ísť na booking a určite niečo nájdeš....alebo len do googlu skús hodiť mesto a vyber si podľa recenzií