Prosim vas potreboval by som poradit ci je na obrazku niektora moznost pri ktorej by som potom platil postovym poukazom na ich ucet ( na poste !!! Nie z uctu na ucet )
Alebo ten bankovy prevod je jedno ci zaplatim sekom na poste alebo z uctu na ucet na to oni nehladia ? Ci si teda mozem vybrat lebo tak ci tak sa im peniaze dostanu na ich ucet.
Obchod je defshop keby bolo treba. A poprosim potom ktoru moznost mam dat a ci teda mozem platit aj na poste sekom na ich ucet.
Lebo ak sa to bere tak ze aj toto je prevod na ucet tak potom tak platit mozem. Mala by to byt ta druha moznost. Len mi niekto napiste ci sa ako bankovy prevod chape aj platba postovym poukazom ( sekom ) na ucet. To je vlastne to iste len im to neposlem zo svojho uctu ale na ich ucet to posle posta. Prosim niekoho aby sa k tomu vyjadril. Nejde o to ake pravidla ma ten obchod ale ako sa chape ten bankovy prevod.
DAKUJEM vopred za pomoc. Dam aj Karmu +.
Poradenie pri kupe.
Re: Poradenie pri kupe.
Poštovým poukazom asi ťažko, keďže ich účty sú vedené v zahraničných bankách a cez poštový poukaz pošty môžeš peniaze vložiť iba na účet vedený v slovenskej banke, resp. zahraničnej banke s pobočkou na Slovensku (napr. mBank).
Pri platbe do zahraničia treba uviesť IBAN a SWIFT/BIC kód, takže jediná možnosť je prevod cez internet banking alebo vklad na účet v nejakej banke. Alebo teda ešte zaplatiť kreditkou alebo cez paypal.
Pri platbe do zahraničia treba uviesť IBAN a SWIFT/BIC kód, takže jediná možnosť je prevod cez internet banking alebo vklad na účet v nejakej banke. Alebo teda ešte zaplatiť kreditkou alebo cez paypal.
Re: Poradenie pri kupe.
Dakujem. Karmu som ti zvysil.