PORADTE Ake PDA+TEL. doplnenie:Ako sa s MDA Vario Pripojit?
PORADTE Ake PDA+TEL. doplnenie:Ako sa s MDA Vario Pripojit?
Potreboval by som radu ohladom kupy tychto dvoch "veci". Ide o to aby som sa mohol pripojit na internet tak ze na pda budem normalne moct vybavovat maily a prezerat stranky. No a telefon by fungoval ako modem.(rozmyslal som aj nad pda s mobilom ale je to hlupost podla mna...). to PDAcko by malo zvladat
1. hlasovy zaznam a(neviem to asi zvladaju vsetky?nevyznam sa v tom)
2. manazerske funkcie(to zavisi na programoch?)
3. sd/mmc alebo nejake ine solty na karty
no a co sa tyka telefonu hlavne aby zvladal pripojenie na net a najlepsie by bolo keby bol z nejakej akciovej ponuky:)(ale nie je to podmienka)
VOPRED DAKUJEM ZA CENNE RADY!
PEACE!
1. hlasovy zaznam a(neviem to asi zvladaju vsetky?nevyznam sa v tom)
2. manazerske funkcie(to zavisi na programoch?)
3. sd/mmc alebo nejake ine solty na karty
no a co sa tyka telefonu hlavne aby zvladal pripojenie na net a najlepsie by bolo keby bol z nejakej akciovej ponuky:)(ale nie je to podmienka)
VOPRED DAKUJEM ZA CENNE RADY!
PEACE!
a co tak nemat 2 zariadenia ale zobrat si len jedno MDA Vario ?
ma to WIFI, EDGE, GPRS ... velky dotykovy display ... plnohodnotna klavesnica ...
viac sa dozvies tu : http://www.mobilmania.sk/Mobilnetelefon ... p?ARI=6292
ma to WIFI, EDGE, GPRS ... velky dotykovy display ... plnohodnotna klavesnica ...
viac sa dozvies tu : http://www.mobilmania.sk/Mobilnetelefon ... p?ARI=6292
Pockat, strielas si zo mna? s55 mala mama a je to strasny shit mobil(spracovanie je ubohe) a neviem ako by som sa s tym i paqom pripojil na net...ja chcem mat pripojenie cez edge bo potrebujem pozret maily hocikde nie len kde je ap na wifi....
Inac to vario zasa nevyzera az tak velke ... len jak som sa docital tak nema
HSCSD ...je to u nas vyuzitelne?
ty si strielas asi zo mna ze ? ten 3715 wifi ma ... ma to aj BT aj IRDACanabik napísal:Pockat, strielas si zo mna? s55 mala mama a je to strasny shit mobil(spracovanie je ubohe) a neviem ako by som sa s tym i paqom pripojil na net...ja chcem mat pripojenie cez edge bo potrebujem pozret maily hocikde nie len kde je ap na wifi....
http://www.centi.local.sk/pda/01-2005/h ... e-sikovny/
a s55 je jeden z najlepsich telefonov ... pretoze obsahuje vsetko je maly a pritom ma vela funkcii ale kludne si mozes zobrat aj n6230i to je tiez velmi dobry telefon ... ja som len vybral asi najlacnejsiu cenovu relaciu ... telefon zozenies aj za 1500sk myslim ze teraz sa tak pohybuje jeho cena .. a to PDA za nejak 8k sa predava asi v bazare
-
mikkimikki
Medium Professional
vsak aj on myslel tuto S55 ja som ju mal, ma uz sice na tuto dobu blby display nema fotak a tak ale fakt to bol alebo je dost dobre vybavy PHONECanabik napísal:no to sme sa asi nepochopili bo ja som myslel tuto s55
ale s tym variom mam chrobaka v hlave...za necelych 10k by som ho mal na akciu...
no ale dufam ze vydrzi 2 roky nosenia po vreckach![]()
-
mikkimikki
Medium Professional
-
-TAMY-
Light Star
- Kontaktovať používateľa:
Co riesite?
QTEK 8310..
Smartphone, TI OMAP 850 200 Mhz/ FOTO/ miniSD/ GSM/ GPRS/ EDGE/ WiFi/ BT/ IR/ USB/ PcktPC 5.0 SPEd.
Sam mam Qtek 8020, u nas znamejsi ako Eurotel SDA a nemozem si ho vynachvalit 
QTEK 8310..
Smartphone, TI OMAP 850 200 Mhz/ FOTO/ miniSD/ GSM/ GPRS/ EDGE/ WiFi/ BT/ IR/ USB/ PcktPC 5.0 SPEd.
Kód: Vybrať všetko
http://www.alzasoft.sk/gsm-qtek-8310-32mb-64mb-ti-omap-850-200-mhz-foto-minisd-gsm-gprs-edge-wifi-bt-ir-usb-pcktpc-5-0-sped--d58698.htm-
mikkimikki
Medium Professional
vsak ale mda vario je nieco insie, ma klavesnicu, dotyk.display a zaroven je odost vacssi (display aj mobil-TAMY- napísal:Co riesite?
QTEK 8310..
Sam mam Qtek 8020, u nas znamejsi ako Eurotel SDA a nemozem si ho vynachvalitKód: Vybrať všetko
http://www.alzasoft.sk/gsm-qtek-8310-32mb-64mb-ti-omap-850-200-mhz-foto-minisd-gsm-gprs-edge-wifi-bt-ir-usb-pcktpc-5-0-sped--d58698.htm
Trosku by som naspet otvoril tuto diskusiu
ja zase zastavam all in one pretoze pda mam uz dlhsie a rad by som ho vymenil za nejaku dnesnu krabiku
romyslam nad tymito hrackami
MDA vario - paci sa mi ale procesor je na moj vkusp rili spomaly trha video a ja chcem od zariadenia vsetko
Mio A701 - sikovna vecicka ale vadi mi ze nama wifi
QTEK 9100 - taky sikovna vecicka ale nepaci sa ma ze sa toci
ale mojim favoritom momentalne je hw 6915 -
aky ja vas nazor? Co by ste si kupili co zvazujete co je pre vaas to naj?
Inak idem 4teho na prezentaciu mio a w tekou tak budem amt moznost porovant ale stale niesom rozhodnuty
ja zase zastavam all in one pretoze pda mam uz dlhsie a rad by som ho vymenil za nejaku dnesnu krabiku
romyslam nad tymito hrackami
MDA vario - paci sa mi ale procesor je na moj vkusp rili spomaly trha video a ja chcem od zariadenia vsetko
Mio A701 - sikovna vecicka ale vadi mi ze nama wifi
QTEK 9100 - taky sikovna vecicka ale nepaci sa ma ze sa toci
ale mojim favoritom momentalne je hw 6915 -
aky ja vas nazor? Co by ste si kupili co zvazujete co je pre vaas to naj?
Inak idem 4teho na prezentaciu mio a w tekou tak budem amt moznost porovant ale stale niesom rozhodnuty