Poradte dobrý USB

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Skyer
Light Star
Light Star

Poradte dobrý USB

Príspevok od používateľa Skyer »

Dobrý deň,
hľadám nejaký dobrý USB kľúč. Orientujem sa podľa rýchlosti, ceny.

Rýchlosť samozrejme, čím vyššia tým lepšia. (Pri zápise chcem ísť aspoň nad 15mb/s)
Cena do 30€.
Kapacita stačí 8GB, osobne si myslím, že to je dosť, a do pár rokov 16/32 zlacnejú dostatočne (plus bude väčšia podpora USB 3.0).
Čo sa týka designu, nepotrebujem nič špeciálne, osobne mi vyhovuje štandardne veľký "obdĺžnikový tvar", idealne hlinník, alebo nejaký plast.

Ďakujem.
pinco
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Re: Poradte dobrý USB

Príspevok od používateľa pinco »

Neviem, čo také čakáš, že ti tu ľudia napíšu, ale napríklad ja mám najviac skúseností so značkou Kingston, či je dobrá alebo nie, to netuším. Mne osobne USB-čko asi nikdy nevydržalo dlhšie ako dva mesiace, jednak preto, lebo vždy ho niekde zabudnem a jednak preto, že ho zadarmo fasujem z roboty. Nie je to predsa kúpa nejakého drahého hardwaru a či si kupíš Kingston, HP, Corsair alebo niečo iné, je podľa mňa jedno. Aj tak sa to všetko vyrába v Číne.
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

Skyer
Light Star
Light Star

Pinco: Niečo podobné ako napísal Paťko, prípadne svoje skúsenosti s daným zariadením
Paťko: Team X092 -vyzerá sľubne, máš s ním skúsenosti, resp. môžeš ho odporučiť aj inak ako "len pohľadom z katalógu".
Paťko
King
King

Príspevok od používateľa Paťko »

skusenost s nim nemam ale ma oslnila ta prenosova rychlost, ja osobne pouzivam momentalne znacku Sandisk a s klucom som nikdy problem nemal
Skyer
Light Star
Light Star

Paťko: Sandisk by tiež mohol byť dobrý..
Mne sa ako pomerne dobrý model zdá Adata MyFlash NOO5 - pekné prenosové rýchlosti, podpora USB 3.0, 16GB verzia, hlinníkové telo. Čo vy na to?
Napísať odpoveď