poradte hru
poradte hru
caute, potrebujem poradit nejaku survival hru co by sme mohli hrat s kamosmi a kriteria su aby sa dala ukladat a mohli sme v nej potom pokracovat. Doteraz sme hravali Forest ale to nas uz omrzelo. Nemusi to byt len FPS survival hra moze to byt aj nejaka strategia, kde si budeme napr. rozvijat nejak mesto atd.. hlavne aby to nebola taka hra co sa dohra za par minut a aby to bol coop, kt sa da ukladat.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Re: poradte hru
OpenTTD
-
Satanic Warmaster
Amateur
Terraria alebo Starbound
OpenTTD sme hravali tiez len som to zabudol spomenut. Skusime tu Terrarriu to uz mam davno kupene len som proste nejak zabudol ze to mam. Kludne piste dalej ak este niekoho nieco napadne a diik
-
PROJEKTRESTART
Amateur
Project zomboid, rust, seven days to die a minecraft.
-
lekoklatik
VIP
Starve Together
-
PROJEKTRESTART
Amateur
Inak mám minecraft server s whitelistom to znamená, že hráme len overený hráči, kamaráti kde si neničíme navzájom budovy atd len spolu obchodujeme a staviame každý sám svoje mestá ktoré prepájame podzemkou, nadzemkou, lodnými trasami a tak, je to haluz ak si seriozny hráč možno ťa príjmeme.
ak si nehral Dead Space 3, tak si nehral nic... je to cca na 14-20 hodin, teda asi jeden tyzden hrania, a urcite doporucujem najvyssiu obtiaznost
dokonca si myslim, ze coop kampan je spracovana lepsie ako singel... a atmosfera nepopisatelna, doporucujem hrat vo vecernych hodinach...
dokonca si myslim, ze coop kampan je spracovana lepsie ako singel... a atmosfera nepopisatelna, doporucujem hrat vo vecernych hodinach...
ked sme uz pri radeni hier tak poradte daku fakt dobru rally hru
-
hojko
Site Admin
Colin McRae Rally cela seria, po novom vlastne uz ako Dirt (Dirt 4, Dirt Rally), mozno je rally aj v Project CARS 2. Alebo rFactor.
jasnecolinovky boli moja srdcovka vzdy
-
oXyGeN
Expert
Skúste tieto A Way Out, Brothers: A Tale of Two Sons