Poradte prosim nejaku fakt dobru hru (hratelnost aj grafika)
moze byt aj starsia , ale aj nova .... HW naroky niesu moc dolezite ....
Hry ktore nepiste : Crysis ,GTA , CS , COD (tie mam)
Dakujem vopred
Si to ty , zelo ?nErD. ' z napísal:na tvojom mieste by som vyskúšal BioShock, S.T.A.L.K.E.R, BF2 (to by som si ale kupil a hral po nete som hral u kamosov a ma to chytilo no neviem ako teba), FEAR, Rise of Nations (stara strategia ale dost ma bavi), zozen si wowko alebo LineAge 2 neviem co ti viac sekne, mimochodom mas tu mrte vela tem o hrach tak si vyber niečo, alebo chod napr. na sector.sk a kukni niečo nove/stare a od nikoho nepytaj na to linky - diskusne forum
//ak si ten ondro, ktoreho poznam (si to na 100% ty sak vidim tvoje icq) tak sa cudujem ze zhanas hry sak ty si hral uz asi naozaj vsetko (Emergency)
To vobec neni pravda ze nejsu dolezite , mam X800GTO a ta ma 256bit zbernicu takze mi ide co potrebujem , mam uz len 1gb ram a 3000+ a ide vsetko co chcem , crysis 800x600 medium bez sekania davam ....Stanquo napísal:ved si pisal ze HW naroky nie su dolezite a zrazu nevies ci ti to potiahne bioshock
No ten casEnemy22 napísal:mno jaké hry takže napr: cod2, thief3, nfs u, u2, most wanted, carbon, prostreet, doom3, prey, quake4, samoška STALKER, Postal2, Sniper Elite, Dark Messiah..... , Rome total war, SWAT4, Vampire the masquerade Bloodlines, co ja vim čo ešte???.... maš nejaký tera hardisk alebo čo??? - btw. tieto gejmsy odporušam ostatné šecko šmejd... + samozrejme zožen si eštik že fear + hl2 + datadisky... ale ty budeš asi nejaký iný gejmer... a nezabudni hry žeru veľa času radšej padaj vonku a zabavaj sa s kamošmi a tak................ ps. skoro som zabudol na portal a niečo zo stariniek: Wolfenstein Return to castle.... prajem príjemnú zábavu...