poradte - krvna podliatenina pod nechtom

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
macko9
Medium Expert
Medium Expert

poradte - krvna podliatenina pod nechtom

Príspevok od používateľa macko9 »

ludkovia moji potrebovala by som poradiť, urobila sa mi na veľkom palci krvná podliatina pod nechtom a neviem čo s tym.. ma niekto nejaku radu či sa da s tym niečo spraviť pripadne čo nato dať. alebo nechať tak kym to vyrastie? dakujem za každu radu
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

Velky palec mas na mysli na nohe? Zakopol si alebo Ti na nohu nieco padlo? Von ju odtial nedostanes, pravdepodobne Ti zlezie aj nechet. Nebudes prvy a ani posledny. Ak nefotis do katalogu Quelle sandale a slapky, vykasli sa na to :)
macko9
Medium Expert
Medium Expert

ano myslim na nohe.. a inak pišeš si s babou :) pracovala som v nie mojich botach ktore mi boli troska male čiže troška ma tlačili ale vtedy ma to nebolelo zvykla som si ale potom som na druhy den videla že tam je červena podliatina.. ja viem že ju von nedostanem len či nato nie je nejaky krém či balzam alebo niečo či sa neda spraviť aby to bolo lepšie či rychlejšie.. čo mi naši vraveli nehet by mi nemal zliezt jedine že by mi to odrastlo ako mi bude rasť ten nehet :) ide o to čo sa neda niečo spraviť niečim natriet alebo ine babkovske metody :) nejake rady plsss
Pikolik
Star
Star

Príspevok od používateľa Pikolik »

to zmizne po case, trva to sice dlhsie ale nic vazne to neni.
macko9
Medium Expert
Medium Expert

viem ze to nie je nic vazne.. a ani ma to zatial neboli a dufam ze ani nebude.. len ide o to ze predsalen clovek by s tym nieco chcel spravit ak je nato nejaka metoda len zatial som nenasla nic.. lebo takto zasa clovek sa moc premietat v slapkach nemôze to je natom :) hoci počasie mame teraz upršané ešte sa môže umúdriť... takže nikto nema nič nato nejaku radu alebo tak? :)
TUCERO_SVK
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa TUCERO_SVK »

Na krvne podliatinu su myslim masticky atd v lekarnach ale ty to mas na mieste kam sa to neda natret. Takze zase cas lieci vsetky rany. A ak chces nosit slapky a sandale budes si muset castejsie lakovat nechty nejakym nepriesvitnym lakom.
macko9
Medium Expert
Medium Expert

aj mna to uz napadlo ale od vas chalani som to necakala :) bohuzial tearz nemam taky odtien :)) ale ok skusim ak neexistuje nato ina metoda nez vyčkať kym to prejde tak to tak musim riešiiť...
IMI
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa IMI »

macko9: fizz nieje chalan ci ? :D ..Alebo stara dobra ihla zahriata nad ohnom a cez nechet.Sposob kt pouzival moj ujo ked mu spadla zelezna tyc na palec.. A potom to pomalicky zmizlo.. :)
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

fizz napísal:Nalakuj si nechty.
Heh, prve, co ma napadlo pri precitani temy. Vsak co oci nevidia, to srdce/palec/neboli :D

//autoeditácia príspevku ( 17 Sep 2009, 17:28 )
macko9 napísal:aj mna to uz napadlo ale od vas chalani som to necakala :) bohuzial tearz nemam taky odtien :)) ale ok skusim ak neexistuje nato ina metoda nez vyčkať kym to prejde tak to tak musim riešiiť...
nemas odtien krvnej podliatiny? :lol: Staci ist do drogerie, vyzut sa a pohladat.
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

OT : skus sekeru :-) mozno ti potom budu aj tie boty dobre :-D
nie neda sa to dat fuc jedine vysparanim spod nechtu lebo to co tam mas je uz vlastne mrtve tkanivo svojim sposobom to mozme nazvat spinou a kedze medzera medzi nechtom a masom je v tom mieste nulova je nemozne ju dostat von nenasilnym sposobom :-)
macko9
Medium Expert
Medium Expert

IMI - to že fizz je baba som nevedela tym som ju nechcela urazit samozrejme len som podla nicku tak nejak hodnotila.. ale tak vidis aj mne prvy uzivatel čo mi komentoval status on sa tiez vyjadroval akoby som bola chalan a tize som baba :) ale to neva
to s tou ihlou no neviem akoby som to spravila cez nehet s ihlou a čo... :)
pryja - ano nemam ten odtien ale budem musiet improvizovat pri vyberani laku :) a maš pravdu čo oči nevidia srdce/nehet neboli :)
Runes - vdaka za odborné špecifikovanie môjho problemu.. aj ja si myslim ze pod to sa tak ťažko nedostanem takže neviem ako to vyriešiť..
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

to isté mala aj priateľka...síce neviem ako sa jej podarilo tú zrazeninu si spraviť ale to je jedno...mala to asi cca 1 mesiac a potom jej zliezla polovica nechtu z palca...no reálne ro hrozí aj tebe...bolieť ju to nebolelo a do nejakého mesiaca až dvoch to dorástlo...:)
aughostino
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa aughostino »

ked som si privrel prst do dveri (pamatajte dvere na favoritke sa vam nikdy neuhnu :D) tak som s tym isiel na pohotovost lebo ma to dost bolelo a nemohol som prstom hybat, na pohotovosti mi spravili do nechtu s ihlou dve dierky a tu krv vytlacili, pravdepodobne aby zmiernili tlak a aj bolest

ale kedze teba to neboli, tak by toto ani nebolo potrebne, ale mne ta podliatina zmizla rychlejsie ako keby som to nechal tak
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

macko9 napísal:ale tak vidis aj mne prvy uzivatel čo mi komentoval status on sa tiez vyjadroval akoby som bola chalan a tize som baba :) ale to neva
to bude tym, ze nemas vyplnene v profile pohlavie a nick napovedal muzske pohlavie :P
macko9
Medium Expert
Medium Expert

Kibo - tak uz som si pohlavie doplnila :)
a na pohotovost hadam nebudem musiet hoci by osm to chcela uz odstranit mam to uz tyzden a nieco uffha
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

no ak to tam mas tyzden aj nieco, uz s tym nespravis uplne nic, kedze ta krv uz stuhla
macko9
Medium Expert
Medium Expert

no dik tak aspon viem načom som.. že teda s tym už asi nič nespravim čo..
Napísať odpoveď