poradte - krvna podliatenina pod nechtom
poradte - krvna podliatenina pod nechtom
ludkovia moji potrebovala by som poradiť, urobila sa mi na veľkom palci krvná podliatina pod nechtom a neviem čo s tym.. ma niekto nejaku radu či sa da s tym niečo spraviť pripadne čo nato dať. alebo nechať tak kym to vyrastie? dakujem za každu radu
ano myslim na nohe.. a inak pišeš si s babou
pracovala som v nie mojich botach ktore mi boli troska male čiže troška ma tlačili ale vtedy ma to nebolelo zvykla som si ale potom som na druhy den videla že tam je červena podliatina.. ja viem že ju von nedostanem len či nato nie je nejaky krém či balzam alebo niečo či sa neda spraviť aby to bolo lepšie či rychlejšie.. čo mi naši vraveli nehet by mi nemal zliezt jedine že by mi to odrastlo ako mi bude rasť ten nehet
ide o to čo sa neda niečo spraviť niečim natriet alebo ine babkovske metody
nejake rady plsss
viem ze to nie je nic vazne.. a ani ma to zatial neboli a dufam ze ani nebude.. len ide o to ze predsalen clovek by s tym nieco chcel spravit ak je nato nejaka metoda len zatial som nenasla nic.. lebo takto zasa clovek sa moc premietat v slapkach nemôze to je natom
hoci počasie mame teraz upršané ešte sa môže umúdriť... takže nikto nema nič nato nejaku radu alebo tak? 
-
TUCERO_SVK
Star
- Kontaktovať používateľa:
-
pryja
Darca
Heh, prve, co ma napadlo pri precitani temy. Vsak co oci nevidia, to srdce/palec/nebolifizz napísal:Nalakuj si nechty.
//autoeditácia príspevku ( 17 Sep 2009, 17:28 )
nemas odtien krvnej podliatiny?macko9 napísal:aj mna to uz napadlo ale od vas chalani som to necakalabohuzial tearz nemam taky odtien
) ale ok skusim ak neexistuje nato ina metoda nez vyčkať kym to prejde tak to tak musim riešiiť...
IMI - to že fizz je baba som nevedela tym som ju nechcela urazit samozrejme len som podla nicku tak nejak hodnotila.. ale tak vidis aj mne prvy uzivatel čo mi komentoval status on sa tiez vyjadroval akoby som bola chalan a tize som baba
ale to neva
to s tou ihlou no neviem akoby som to spravila cez nehet s ihlou a čo...
pryja - ano nemam ten odtien ale budem musiet improvizovat pri vyberani laku
a maš pravdu čo oči nevidia srdce/nehet neboli 
Runes - vdaka za odborné špecifikovanie môjho problemu.. aj ja si myslim ze pod to sa tak ťažko nedostanem takže neviem ako to vyriešiť..
to s tou ihlou no neviem akoby som to spravila cez nehet s ihlou a čo...
pryja - ano nemam ten odtien ale budem musiet improvizovat pri vyberani laku
Runes - vdaka za odborné špecifikovanie môjho problemu.. aj ja si myslim ze pod to sa tak ťažko nedostanem takže neviem ako to vyriešiť..
-
aughostino
Medium Professional
ked som si privrel prst do dveri (pamatajte dvere na favoritke sa vam nikdy neuhnu
) tak som s tym isiel na pohotovost lebo ma to dost bolelo a nemohol som prstom hybat, na pohotovosti mi spravili do nechtu s ihlou dve dierky a tu krv vytlacili, pravdepodobne aby zmiernili tlak a aj bolest
ale kedze teba to neboli, tak by toto ani nebolo potrebne, ale mne ta podliatina zmizla rychlejsie ako keby som to nechal tak
ale kedze teba to neboli, tak by toto ani nebolo potrebne, ale mne ta podliatina zmizla rychlejsie ako keby som to nechal tak
-
Kibo
Hardcore addict
to bude tym, ze nemas vyplnene v profile pohlavie a nick napovedal muzske pohlaviemacko9 napísal:ale tak vidis aj mne prvy uzivatel čo mi komentoval status on sa tiez vyjadroval akoby som bola chalan a tize som babaale to neva