Poradte mam si nechat K750i ?

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

Poradte mam si nechat K750i ?

Príspevok od používateľa Ing.Zoidberg »

takze mam cisto novu K750i so software w800i . mam kupcu za 4500 .chcel by som walkman asi w800i orig . ked ku mojej k750i kupim pam .kartuza 500 sk (512 co je ku kazdemu w800i) + Handsfree za 500sk äpouzivane niekde som videl tak to je spolu100 sk a ked doplatim 1500 tak to je 4500+1500-6000 a za to kupim w800 , takze co vy na to ?poredte , brat ma furt odhovara ze mam novu k750 ale ja cem seriovi telefon nie neake skladanice .
smejo
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa smejo »

a k tej k750-ke sluchatka nemas? na tvojom mieste by som si radsej uz miesto novych sluchadiel (ak by si si ho nechal) kupil redukciu fastport-jack a k tomu si uz das nejake svoje sluchatka ... a ked vravis, ze je cisto novy, tak na mobilmanii ho MOZNO predas aj za 5ooo sk ..
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

a aky by walkman by ste mmi odporucili v takej cene ako K750i , viem nei je ich tam mnoho ale teraz som si len tak pozeral uz odfotenu w800i aje skareda ,uplne inak to vyzera ako na orig.obrazkoch . poradte , inak ja som to chcel dat za 5000 ale nakoniec sme sa dohodli s kupcom na 4500 a ze sa do neksa vecera rozhodnem ale najradsej by som nehal v nasej rodine K750i a vymenil z bratom za PDA a to predal , nema niekto zaujem ? je to uz aj v teme bazar zopar ludi sa mi ozvalo ale asi z toho nic nebude je to D.O.Tel 320 za 5000 alebo vymenit za neaky ten walkman
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

tak aj som zobral teraz pred vianocami K750i, dokupil som pamatovku za 1100 a sluchadla takisto za vejakych 1100, ale som velmi spokojny. hra to paradne. Uz ako chces. su to len komplikacie, zvaz si to, ci sa to oplati kupit nieco, alebo budes musiet predavat a kupovat... a ta K750 je nova, no W800 uz nova nebude, lebo sa nejaky cas nepredava
Ing.Zoidberg
Guru wannabe
Guru wannabe

som sa uz rozhodol ze si ju necham , ale ti ked si si kupil sluchatka mas tam aj soft w800i ? vies ako by to potom hralo ? ale stracaas zaruku ale ked mas zalohu tak potom to das naspet a nic si nevsimnuu
will.i.am
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa will.i.am »

Jacoolbo napísal:som sa uz rozhodol ze si ju necham , ale ti ked si si kupil sluchatka mas tam aj soft w800i ? vies ako by to potom hralo ? ale stracaas zaruku ale ked mas zalohu tak potom to das naspet a nic si nevsimnuu
Mam tam normalny soft. Ten prehravac by som uvital, ale inak o nic lepsie to nie je. Pretoze som pocuval s tymi istymi sluchadlami (HPN-70) W810i a hrala presne tak isto. Tak ako hovorim, rozdiel je len v prehladnejsom a praktickejsom prehravaci...
Napísať odpoveď