poradte mi aky player
poradte mi aky player
mam zopar velmi dobrych potesujucich filmo v kvalite HD 1920*1080 resp. 1920 12000-hd. takuto koncovku maju.
no vacsina playerov mi sekne alebo to nejde pustit vobec, v com sa takyto format prehrava?
no vacsina playerov mi sekne alebo to nejde pustit vobec, v com sa takyto format prehrava?
Re: poradte mi aky player
este raz aky format ? to je to za bodkou v popise suboru. skusal si vlc ?
Format..........: 1080p wmv
KMPlayer je to najlepšie čo poznám.
VLC je tiež elita.
VLC je tiež elita.
no vo vlc mi niektore filmy v tomto formate idu ale tieto posledne niako vobec,skusim ten KMbegbeee napísal:KMPlayer je to najlepšie čo poznám.
VLC je tiež elita.
KMPlayer je najpouzitelnejsi prehravac pre Windows, ale ...
- ma vela bugov,
- treba si iste veci vediet nastavit(renderer, codecky, atd) podla vykonu pc.
Jeho hlavnou vyhodou oproti vlc-cku je moznost pouzitia externych codeckov, teda aj codeckov s DXVA podporou (hw akceleracia hd videa). Ak mam vykonnejsiu vga-cku (ati 2xxx a vyssie a nvidia 8xxx a vyssie) mozem po vhodnych nastaveniach vyuzit jej vykon pri prehravani HD filmov a znizit tak zatazenie cpu...
- ma vela bugov,
- treba si iste veci vediet nastavit(renderer, codecky, atd) podla vykonu pc.
Jeho hlavnou vyhodou oproti vlc-cku je moznost pouzitia externych codeckov, teda aj codeckov s DXVA podporou (hw akceleracia hd videa). Ak mam vykonnejsiu vga-cku (ati 2xxx a vyssie a nvidia 8xxx a vyssie) mozem po vhodnych nastaveniach vyuzit jej vykon pri prehravani HD filmov a znizit tak zatazenie cpu...
-
vikko78
Medium Professional
mne na prehrávanie HD 1080p najviac vyhovuje Mediaplayer home clasic...http://highdef.cz/menu/navody/akcelerac ... to.funguje tu je kompletný návod na nastavenie...
no nadstavujem to ako sa da,aj som odinstaloval vsetky kodeky a nechal som si len media player calssic home cinema ale jedna vec mi tam nejde a to konkretne toto http://highdef.cz/menu/navody/akcelerac ... tings3.png enable frame time correction a este toto http://highdef.cz/menu/navody/akcelerac ... _test2.png kde mne pise no dxva mode,aj ked graficku kartu na to mam a nadstavoval som to vsetko podla navodu.moze niekto pomoct ako dalej ?vikko78 napísal:mne na prehrávanie HD 1080p najviac vyhovuje Mediaplayer home clasic...http://highdef.cz/menu/navody/akcelerac ... to.funguje tu je kompletný návod na nastavenie...
//autoeditácia príspevku (31 Mar 2010, 19:49)
no hosi vsetky tieto mudrlantske stranky zatial nepomohli,ale dakujem vam dozvedel som sa zaujimave veci a asi na tu posledne bude aj pisat aby som tento problem vyriesil,ale tieto filmy mi prehra obycajny rar player
Keďže link je mŕtvy, posielam screenshot svojho MPCHC. Malo by to vyzerať takto.Saq.utd napísal:kde mne pise no dxva mode,aj ked graficku kartu na to mam a nadstavoval som to vsetko podla navodu.
no u mna takto aj po nastaveniach podla navodov 
- Prílohy
-
- mpc.JPG (25.59 KiB) 400 zobrazení
Ovládače najnovšie?
teraz som dal najnovšie a žiadna zmena.
Ja mám 7600gs,1gb ram, amd3800+ a HD videá vo formáte akom si uviedol mi idú krásne po tom, ako som nastavil "Cache Size" (KMPlayer)
Options-Preferences-Filter Control-Source Filter- Cache Size (nastav čo najviac)..
Prípadne skús ZOOMPlayer. Po fórach sa dosť často objavoval a ľudia písali, že im to už konečne ide.
Options-Preferences-Filter Control-Source Filter- Cache Size (nastav čo najviac)..
Prípadne skús ZOOMPlayer. Po fórach sa dosť často objavoval a ľudia písali, že im to už konečne ide.
KMPlayer to iste,zacne mi to prehravat trosku to laguje,nejde pretocit a ked posuniem film sekne to a musim vypnut palyer.