Poradte mi pri kupe sluchatok( k mobilu)

Všetko o mobiloch, PDAčkach...
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Poradte mi pri kupe sluchatok( k mobilu)

Príspevok od používateľa Cenayus »

CAute neviem ci som to dal sem sparvne ale tak cehm si kupit sluchatka k mobilu a asi to vieriesim redukciou 2.5mm jack na 3,5 takze mozte mi poradit sluchatka s tymto jackom (3,5) chel by som stuple nnieco kvalitne do 500sk...konkretni nazov popripade odkaz na nch dikk
zatil mam vybrate tieto http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8534369
Curuj
Addict
Addict

Re: Poradte mi pri kupe sluchatok( k mobilu)

Príspevok od používateľa Curuj »

Cenayus napísal:CAute neviem ci som to dal sem sparvne ale tak cehm si kupit sluchatka k mobilu a asi to vieriesim redukciou 2.5mm jack na 3,5 takze mozte mi poradit sluchatka s tymto jackom (3,5) chel by som stuple nnieco kvalitne do 500sk...konkretni nazov popripade odkaz na nch dikk
zatil mam vybrate tieto http://www.agem.sk/?cmd=tovar_detail&product=8534369
nedavno som videl v tesku sluchatka KOSS za tri stovky. kamos ich ma a su v pohode, zvuk paradny. a mas aj dozivotnu zaruku :wink:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Re: Poradte mi pri kupe sluchatok( k mobilu)

Príspevok od používateľa kukiak »

Curuj napísal:nedavno som videl v tesku sluchatka KOSS za tri stovky. kamos ich ma a su v pohode, zvuk paradny. a mas aj dozivotnu zaruku :wink:
Fuha, tak to by som chcel videt..nevies presny typ ?
Curuj
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Curuj »

to teda neviem, ale za tu cenu tam maju iba jedny. to poznas, take stuple, mensie.
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

hejj skvele dik ze ste pomohli uz som si objednal tie geniusy tak to locknite jedine by ste tu chceli dalej rozeberat tie KOSS
noldor
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa noldor »

jako hraju tie tvoje geniusi ?
som zvedavy, ci budu mat tie koss-i v nay-i, jag ano, pojdem na ne, jag nie, tag asi geniusi, jag to dobre hra. tag povec.
//Curuj, mam si kupit ti koss-i bo geniusi? ty bi si si asi kossi, ze? njn, pockame a uvidime :wink:
Cenayus
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

no vies co nakoniec soms i kupil uplne ine..Senheiser skvela znacka ktora vlastne supery s koss(tak mi to povedal predavac) a tie ma vysli 700sk...(ani neviem odkial som nabral na ne prachy:-))
qwerty-xyz

Príspevok od používateľa qwerty-xyz »

Cenayus napísal:no vies co nakoniec soms i kupil uplne ine..Senheiser skvela znacka ktora vlastne supery s koss(tak mi to povedal predavac) a tie ma vysli 700sk...(ani neviem odkial som nabral na ne prachy:-))
podla mna je na hudbu najlepsia firma CREATIVE hovorte si co chcete......mam od nich viacero veci a je to nadhera kossy..som mal a nic moc........dobre sluchatka su aj od firmy TEAC a hlavne TECHNICS plus samozrejme sluchatka hi-end........ :oops:
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

qwerty-xyz napísal:podla mna je na hudbu najlepsia firma CREATIVE hovorte si co chcete......mam od nich viacero veci a je to nadhera kossy..som mal a nic moc........dobre sluchatka su aj od firmy TEAC a hlavne TECHNICS plus samozrejme sluchatka hi-end........ :oops:
Kossy nic moc ?:) Ak si mal nejake za 299 bez dph, tak sa ti necudujem ;). Ci uz spark plug alebo porta pro vo svojej triede valcuju konkurenciu.
rastignac
Expert
Expert

Príspevok od používateľa rastignac »

koss a sennheiser superia od davna...a creative je tiez super znacka...len dost o subjektivite...pre dakoho sennheiser pre dakoho koss pre dakoho creative...inak to ze teac je dobry neni pravda teac je totoal o hovne firma....len vyhodu sennheiser a koss by som videl v tom ze sa specializuju na sluchadla
ob3l1x
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa ob3l1x »

uz tu len rozoberate hluposti ... je kazdeho subjektivny nazor ktore sluchatka mu hraju lepsie ...
:lock:
Zamknuté