Poradte mysku namiesto pokazenej

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok

Poradte mysku namiesto pokazenej

Príspevok od používateľa rochedo »

Pouzival som 2 roky Razer Krait ale v poslednom case zacala blbnut a uz sa neda vobec pouzivat. Potreboval by som poradit nieco dobre, s podobnym vykonom. Do tych 1000-1200. S Kraitom som bol spokojny akurat mi vadila velkost. Mohla byt aj vacsia. Ktore mysky by ste vedeli poradit ?
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

v tej cene podla vlastnych skusenosti moju logitech mx518 ... perfektne sedi v ruke. popripade brachovu logitech g5, ale to uz sa nezmestis do rozpoctu
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

jatmz napísal:v tej cene podla vlastnych skusenosti moju genius mx518 ... perfektne sedi v ruke. popripade brachovu genius g5, ale to uz sa nezmestis do rozpoctu
nwm ale spliest si genius s logitechom, to je silna kava :)
jatmz
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jatmz »

:lol: bracho ani nevrav, som po trojdnovom vymyvani mozgu, hlavne ze tu na mna ten napis svieti :oops: idem to hned opravit
Šu-Do
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Šu-Do »

Razer DeathAdder
popripade tu Logitech mx518, pretoze DA stoji cez 1300sk
Kenyon6
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kenyon6 »

Zober Logitech MX518.
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

A4Tech X-750F
morfeusko
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa morfeusko »

Tiez ti mozem len odporucit Death Adder sam ju vlastnim a som spokojny zatial ziaden problem...
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

MX518, pripadne A4tech (tam by si aj usetril dokonca... ;-), ale uz X718 by splnala tvoje kriteria po predoslej razerke... )
c-ice
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa c-ice »

1. tu logitech co tu spomina kazdy je dobra a sadne do ruky ako bolo spominane mám ju hned vedla a dá sa kupit za menej ako 1000SK
2. ak chces vela DPi tak tu A4tech X750ku tu som po 1roku dal reklamovat stalo sa to co som necakal pri relativne drahsej myske zlomil sa kabel..
ale inak osobne mi nevyhovuje že to je laser som zvyknuty na optiku takže použivam A4tech X708 ak na nu v tej tme dobre vidim :) na tejto sa mi tiez zlomil kabel ale na kolko som relativne zručný slaboprúdar tak som si to opravil sam a reklamaciou som sa nezdržoval :P
johny_sk
Professional
Professional

Príspevok od používateľa johny_sk »

zvlastne..., mas ten kabel nejako specificky zahnuty? ja mam X718 (tiez nemozem vystat laser, radsej optiku) uz druhym rokom a kabel stale vpohode... Uprimne si ani neviem predstavit, kde by sa mal zlomit, kedze ho nikde nemam zahnuty...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

teraz sa neviem rozhodnut ci zobrat DeathAdder alebo DiamondBack 3G...
ktore by ste radili ?
Hellboy248
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Hellboy248 »

rochedo napísal:teraz sa neviem rozhodnut ci zobrat DeathAdder alebo DiamondBack 3G...
ktore by ste radili ?
A4Tech X-750F :lol:
Retne
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Retne »

Hellboy248 napísal:A4Tech X-750F :lol:
Bavme sa o myskach :roll:

Inac preco si upustil od MX518, podla mojho nazoru ti nechyba ergonomia pri vybere, ale rad si vypocujem nazor...
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

pravdu povediac sa bojim od logitechu... viem ho zohnat za 950sk lenze sa bojim dizajnu... s razerkou uz mam skusenost tak len preto som myslel... preto sa pytam ze kto ma skusenost rad si vypocujem nazory
Kenyon6
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kenyon6 »

Inac preco si upustil od MX518, podla mojho nazoru ti nechyba ergonomia pri vybere, ale rad si vypocujem nazor...
Suhlasim...preco nie MX518...ja asi myslim ze radsej Logitech ako Razer,ale je to vec vkusu.
Retne
Darca
Darca

rochedo napísal:pravdu povediac sa bojim od logitechu... viem ho zohnat za 950sk lenze sa bojim dizajnu... s razerkou uz mam skusenost tak len preto som myslel... preto sa pytam ze kto ma skusenost rad si vypocujem nazory
Ako bojis dizajnu? myslis ze ti nesadne do ruky? tak to skor Razerka nesadne, pretoze ony su robene pre lavakov aj pre pravakov a na tomto fakte dost trpi ergonomia u Razeriek a s kvalitou na tom urcite Logitech nie je zle, jedna sa o spicku, spolocne s Razer.
rochedo
Hardcore addict
Hardcore addict

presne, ze ci mi to sadne do ruky.. a ci to nebude tazka mys a tiez k mysi nemam ani podlozku... ja ju pouzivam len na doske pis. stola, a neviem ci tie teflony na mx518 postacuju... na kraite som mal dobry smyk... tie teflony tam boli postacujuce...
Retne
Darca
Darca

rochedo napísal:presne, ze ci mi to sadne do ruky.. a ci to nebude tazka mys a tiez k mysi nemam ani podlozku... ja ju pouzivam len na doske pis. stola, a neviem ci tie teflony na mx518 postacuju... na kraite som mal dobry smyk... tie teflony tam boli postacujuce...
Ako som spominal, Logitechy, sadnu skor do ruky ako Razerky, tu nie je o com a na druhej strane obetuj nieco aj na mysku, za takych 200 mas aj Steelseries, cize prejav kusok respetku ku teflonu, ved naco kvalitnu mysku bez poriadnej podlozky...
Napísať odpoveď