Pouzival som 2 roky Razer Krait ale v poslednom case zacala blbnut a uz sa neda vobec pouzivat. Potreboval by som poradit nieco dobre, s podobnym vykonom. Do tych 1000-1200. S Kraitom som bol spokojny akurat mi vadila velkost. Mohla byt aj vacsia. Ktore mysky by ste vedeli poradit ?
v tej cene podla vlastnych skusenosti moju logitech mx518 ... perfektne sedi v ruke. popripade brachovu logitech g5, ale to uz sa nezmestis do rozpoctu
jatmz napísal:v tej cene podla vlastnych skusenosti moju genius mx518 ... perfektne sedi v ruke. popripade brachovu genius g5, ale to uz sa nezmestis do rozpoctu
nwm ale spliest si genius s logitechom, to je silna kava
1. tu logitech co tu spomina kazdy je dobra a sadne do ruky ako bolo spominane mám ju hned vedla a dá sa kupit za menej ako 1000SK
2. ak chces vela DPi tak tu A4tech X750ku tu som po 1roku dal reklamovat stalo sa to co som necakal pri relativne drahsej myske zlomil sa kabel..
ale inak osobne mi nevyhovuje že to je laser som zvyknuty na optiku takže použivam A4tech X708 ak na nu v tej tme dobre vidim na tejto sa mi tiez zlomil kabel ale na kolko som relativne zručný slaboprúdar tak som si to opravil sam a reklamaciou som sa nezdržoval
zvlastne..., mas ten kabel nejako specificky zahnuty? ja mam X718 (tiez nemozem vystat laser, radsej optiku) uz druhym rokom a kabel stale vpohode... Uprimne si ani neviem predstavit, kde by sa mal zlomit, kedze ho nikde nemam zahnuty...
pravdu povediac sa bojim od logitechu... viem ho zohnat za 950sk lenze sa bojim dizajnu... s razerkou uz mam skusenost tak len preto som myslel... preto sa pytam ze kto ma skusenost rad si vypocujem nazory
rochedo napísal:pravdu povediac sa bojim od logitechu... viem ho zohnat za 950sk lenze sa bojim dizajnu... s razerkou uz mam skusenost tak len preto som myslel... preto sa pytam ze kto ma skusenost rad si vypocujem nazory
Ako bojis dizajnu? myslis ze ti nesadne do ruky? tak to skor Razerka nesadne, pretoze ony su robene pre lavakov aj pre pravakov a na tomto fakte dost trpi ergonomia u Razeriek a s kvalitou na tom urcite Logitech nie je zle, jedna sa o spicku, spolocne s Razer.
presne, ze ci mi to sadne do ruky.. a ci to nebude tazka mys a tiez k mysi nemam ani podlozku... ja ju pouzivam len na doske pis. stola, a neviem ci tie teflony na mx518 postacuju... na kraite som mal dobry smyk... tie teflony tam boli postacujuce...
rochedo napísal:presne, ze ci mi to sadne do ruky.. a ci to nebude tazka mys a tiez k mysi nemam ani podlozku... ja ju pouzivam len na doske pis. stola, a neviem ci tie teflony na mx518 postacuju... na kraite som mal dobry smyk... tie teflony tam boli postacujuce...
Ako som spominal, Logitechy, sadnu skor do ruky ako Razerky, tu nie je o com a na druhej strane obetuj nieco aj na mysku, za takych 200 mas aj Steelseries, cize prejav kusok respetku ku teflonu, ved naco kvalitnu mysku bez poriadnej podlozky...