poradte s klávesnicou akú si mám kúpiť do 2500sk

Ak plánujete kúpu HW, SW, elektroniky..., tak si skúste nechať poradiť...
Matej18
Light Professional
Light Professional

poradte s klávesnicou akú si mám kúpiť do 2500sk

Príspevok od používateľa Matej18 »

čaute akú klávesnicu do 2500sk si mám kúpiť osobne uvažujem o saitek eclipse 2 neviem má s ňou nejak= skúsenosti? Hm ak budete radiť tú logitech g 15 tak neviem kamoš vravel že sa mu dáva farba dole a to ho najviac asi dlabe.
Moje požiadavky mali byť podsvietená, regulácia posvietenia, príjemný stisk, a plus nejaké somarinky čo to obsahuje a samozrejme zapojenie cez usb.
Dik za radu.
PS: jedine svk obchod može byť aj alza. :D
chipp12
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

no ano na Logitech G15 sa dava dole farba ale mne osobne sa to nestalo hned asi po roku pouzivanie a da sa to normalne zamaskovat (sprej a tak) ale ja osobne s nou mam dobre skusenosti vies tu klasnicu chces asi na hry nie?? tak pokial ju chces na nejku strategiu tak makra sa ti fakt zidu ale ak ju chces na nejaku Strielacku ako CS,CoD2 tak neviem :) ja osobne mam v CoD2 na makrach nabindovane Rcon prikazy :P
Matej18
Light Professional
Light Professional

no hej hm sprej hh a čo ked sprejnem aj ostatné tlačítka :D no a nie je tam tých tlačidiel nejak moc ?? a píše sa že klávsy sú kostrbato podsvietené no aje aj dosť velká kua tak ked niečo kúpim tak by sa to nemalo hned mazať po pol roku je dosť málo hm a potom zas do toho penoiaze vraziť?? to teda nie asi zostanem pri tom saiteku ale ešte možte nejaké typy dať
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Mam G15. Ziadne problemy som nezaznamenal. :)
Matej18
Light Professional
Light Professional

kolko ju máš ?? a ako ju využívaš ??
p4ra
Redeemer
Redeemer
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa p4ra »

Ani neviem ako dlho. A ako ju vyuzivam? Hm, dennodenne. Brat, ktory, ked nema trening alebo nemusi nieco spravit v obchode, tak je doma a hra sa, popripade chatuje. Ja, ktory po veceroch chatujem alebo si nieco zahram. Proste, kazdy den je v zatazi.
chipp12
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa chipp12 »

presne :) aj ja tak a tych klaves nie je moc :) mozno je velka ale mne sa na nej dost dobre pise :) a mne sa zosuchala farba na jednom kusku (2x2 cm)
po tom co sa mi tma vylialo nieco :D :)uz neviem co to bolo ale malinovka ot nebola :D
Napísať odpoveď