Poradte s kupou ojazdeneho auta

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

tak ta octavka je 2.0 benzin, vyzera v slusnom stave, aj ked sa mi zda, ze sa v nej fajcilo, vzhladom na prepaleninu na zadnom sedadle, ale zasa sudiac podla kufra pred predajom ju dali do pucu, vytepovali a spol. km nie su az take strasne a vybava je super. navyse je to kombik a za dobru cenu aj ked priratas prihlasenie :) len treba ratat ze po meste bude smadnejsia a aj poistka bude vyssia ak nemas znamost
den333
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa den333 »

nejakymarko
Addict
Addict

Príspevok od používateľa nejakymarko »

jj tu druu uz mam v hladaciku tiez a ta prva nesplna kategoriu rok vyroby od 2001 kedze je 98 a eset k tomu je to ten nepodarok motor 1.8 bez turba
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

ta prva sa mi hlavne nepozdava z hladiska vzhladu, kedze je to 98, tak by malamat stary ksicht, stary interier. cize je to daka skareda skladacka, kedze facelift bol tusim 2000 a interier menili v 99 :roll:
Dale88
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dale88 »

co toto, ak Ti nevadi ze automat, ale za to motor super pomer vykon/spotreba http://audi-a6-avant.autobazar.eu/card.php?id=464549
nejakymarko
Addict
Addict

2.5L to musi zrat ako krava..ja som si uz nasiel tie octavky asi...len najst tu spravnu
ale nevravim ze sa distancujem od inych znaciek...
Dale88
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Dale88 »

no ako ten benzin z octavky zerie urcite viac nez toto 2,5 ale zase poistka vyssia to je pravda..no len ten motor Ta prezije, benzin vela km neznesie, urcite nekupujes auto na rok a audi je ina kvalita, lenze aj suciastky su ine cenove relacie, mas stale klady a zapory.. to je v tom, spravit si rebricek.. keby sa Ti podaril zohnat dobry passat s tym 1.9tdi 130ps tak si mozes gratulovat si myslim
nejakymarko
Addict
Addict

mam vyhliadnutu jednu oktacku 19tdi za slusny peniaz....ved som ju supol aj sem na forum..jedine..ze nema digi klimu...to je dost vyhodne mat v dnesnej dobe uz

inac co znamena ak je vo vybave SERVO co to je? :oops:

Kibo: DIKES ZA TO SERVO :oops:
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

servo je posilovac riadenia :wink:
nejakymarko
Addict
Addict

UP
PjotR1
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa PjotR1 »

A za kolko je tá Octavia,btw tdi su dobre len na spotrebu,ked sa začnu kazit tak je zle :?
nejakymarko
Addict
Addict

dlho som sa v tomto topiku neukazal, a stale len vyberame a nic konkretne sme nenasli, ale teraz nam padla to oka tato MAZDA
Co na nu vravite? Ponuka je dost lukrativna. Netusim ake su ceny takychto mazd s tou vybavou o ktorej je rec. Co vy na to? + Nejake skusenosti s modelom?

//autoeditácia príspevku ( 18 Nov 2008, 21:28 )
nikto?
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa RATZINGER666 »

hmmm myslim ze ta cena je viac nez dobra takuto mazdu nezozenies lacnejsie urcite aspon u nas... co sa tyka spolahlivosti tak myslim ze bude na vysokej urovni vzhladom na to ze je to japonec a este k tomu mazda aj napriek tomu najazdu... bude to mat tvrdsi podvozok a co sa tyka vybavy je na tebe ci ti to co tam je postacuje... a ak ti staci motor tak nevidim dovod ju nebrat teda pokial nebola burana alebo tak... ja by som do toho siel kludne... skusenosti bohuzial s trojkou nemam ale mazdu mam sam a zatial spokojnost
nejakymarko
Addict
Addict

ide o to, ze podobne mazdy s pohybuju v cenach o cca aj 50 litrikov vyssie. ze ci tam nebude nejaky zadrhel...a zasa ist sa z PP kuknut len tak do BA na auto a skonstatovat ze je to na pikacu....budem rad ze som nekupil sračku, ale zasa ak by som mal takto jazdit za kazdym autom....
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

No samozrejme idealne by bolo keby ti ju omrkol niekto z BA, no ale vies si predstavit... kazdopadne by som sa ozval, nikdy nevies ci predavajuci neplanuje cestu niekam na vychod, a mozno by bol ochotny ist aj tymto autom...
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no to ti uz z fora nepovie nikto ci s tym byvaly majitel kdesi nehodil budu... najlepsie dohodnut sa s nejakym servisom v BA auto od neho zobrat resp. pozicat dat na prehliadku a zaplatit...
nejakymarko
Addict
Addict

hm tak dostal som info od predajcu, ze mazda uz ma noveho, verim ze stastneho majitela. nasiel som este jednu schopnu, ale tam ked som volal, tak mi povedali, ze servisna knizka nie je a ze vraj nebola ani ked sa auto kupovalo od dealera znacky :lol: cize som hned vycuval
RATZINGER666
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no tak myslim ze servisna knizka urcite neni smerodajna kedze ziadne buracky sa do nej nezapisuju... mozes tam akurat zapisat vymeny oleja a podobne a to sa da oklamat velmi lahko staci ti jedna peciatka ktoru si spravis doma na kompe tak isto ako do skoly ospravedlnenku od lekara
smejo
Addict
Addict

Príspevok od používateľa smejo »

ale zasa ked sa pozries do servisnej knizky, ze menene rozvody pri 200tkm a na budikoch krasnych 98, tak to asi o niecom svedcit bude ;)

ps: tiez momentalne pozeram auta, ale nove s predpokladanym terminom kupy zaciatkom noveho roka... zameral som sa na nizsiu strednu triedu, konkretnejsie na auris, ceed, astra, prip. pokial by nastalo rapidne zlacnovanie, tak aj golf V a focus :D ... momentalne je vsak vyborna ponuka aj na mensieho fusiona :)
ps: momentalne vedie japonec

// 2000. post :aasmile3:
Napísať odpoveď