Poriadna zvuková karta
Poriadna zvuková karta
Ahojte,potreboval by som poradit ohladom kúpi zvukovej karty.Zo sluchadiel shure srh 940 som presiel na Beyerdynamic T90,pouzival som zosilnovac audinst hud mx-1 ale ten mi pripada ako volant zo skodovky ked to porovnam s tym ake mam sluchadla.(sice ich utiahne ale pride mi ze sa trapi a je to cele take suche...).Podmienka je aby bola mimo PC (nesmu ju rusit elektromagneticke šumy) a musi plne podporovat ASIO drivery pre sw na tvorenie hudby.Cenovo by som sa rad zmestil do 500eur.Dakujem
-
Ryan Giggs
VIP
Re: Poriadna zvuková karta
Pri takom rozpocte mas milion moznosti. Zalezi ci to ma byt kupitelne tu.
Ryan,moze byt aj zahranicie (aj audinst som kupoval z polskeho komputroniku lebo dovtedy sa na slovensku nedal zohnat).
-
Ryan Giggs
VIP
Napr. Audio-GD Compass 2, kombo Schiit Bifrost + Vali, Yulong U200, atd.
Dakujem za rady,najviac sa mi pozdava ten compass.Na Slovensku bude vyber asi o dost horsi ze?
-
Ryan Giggs
VIP
Na Slovensku je vyber slaby.
Ten Compass ma vyhodu hlavne diskretneho zosilovaca, ktory je dost vykonny a nakrmi v podstate akekolvek sluchadla. Plus ma aj analogove vstupy, takze na upgrade staci v buducnosti dokupit nejaky samostatny dac.
Ten Compass ma vyhodu hlavne diskretneho zosilovaca, ktory je dost vykonny a nakrmi v podstate akekolvek sluchadla. Plus ma aj analogove vstupy, takze na upgrade staci v buducnosti dokupit nejaky samostatny dac.
Este posledna otazka,coax/optika by bola vhodnejsia ako USB nie?Aj ked neviem ako by som to zapojil ci na PCIe zbernicu pripojit nejaku kartu lepsiu alebo co...Nejake vystupy na doske mam ale to by bol nezmysel pripajat na original smejdnu zvukovku...
-
Ryan Giggs
VIP
Nie, usb je lepsie.