Zdravím, potreboval by som radu od niekoho kto už pracoval alebo pracuje v PSA trnava a zároveň už pracoval aj niekde inde napr sachs, spartan alebo skloplast.... V čom je Peugeot lepší a v čom horší?
//autoeditácia príspevku (13 Júl 2013, 13:37)
UP
Porovnanie prace v Peugeote a v iných "fabrikách"
-
ArkanoviTigrovi
Zablokovaný
Re: Porovnanie prace v Peugeote a v iných "fabrikách"
radsej sachs a spartan ako peugeot, o skloplaste netusim nic, nepracoval som sice ani v jednej, ale v prvych troch robilo/robi dost znamych...
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
nepracoval som priamo v peugeote, ale robili sme pre viacero značiek..keď som bol na oddelení francúzskych (peugeot, renault) bola to hrôza, nebolo to nič moc ani na nemeckých (VW, Opel, BMW..)
a najlepšie jaguar, aston martin atď..čiže priama úmera, s kvalitou áut stúpala aj kvalita práce..francúzi proste najhoršie
a najlepšie jaguar, aston martin atď..čiže priama úmera, s kvalitou áut stúpala aj kvalita práce..francúzi proste najhoršie
Nepracoval som ani v jednej, ale PhYs0c - najhoršie u francúzov? Asi si ešte nepočul o tom, ako to chodí u kórejcov, čo? (Kia, Samsung)... Tuším už bolo aj káuz, ohľadom ich postupov k zamestnancom. Majte ma za rasistu, ale tie šikmooké ku*vy sa k tým ľuďom na nízkych postoch vraj správajú ako ku zvery.
Ak chcete, môžem vám povedať jeden príbeh, ktorý som počul z prvej ruky, o kamarátovi, ktorí pracoval v Kii s priateľkou, a za nadriadeného mali kórejského bývalého bachara. Jedným slovom bastard?
Ak chcete, môžem vám povedať jeden príbeh, ktorý som počul z prvej ruky, o kamarátovi, ktorí pracoval v Kii s priateľkou, a za nadriadeného mali kórejského bývalého bachara. Jedným slovom bastard?
No napis, lebo uvazujem o Kii. Podla mna je to o tom, aku robotu vychytas. Kamarat robil vo VW a pochvaloval si (rozvazal nejake diely) a jeden znamy robil v Kii a unho to bola normalna robota (ziadne plus ani minus).
No aj ja som zvedaví na tú skúsenosť 
A skloplast je americká firma John Manville, ktorá má v TT najväčšiu pobočku
No v spartane som bol ako brigádnik, tiež si myslím že je tam pohode práca jediná nevýhoda je vysoká hlučnosť ale to sa dá prehliadnuť so slúchadlami
No zatiaľ díky za info... vidím že tie automobilky sa moc neoplatia...
A skloplast je americká firma John Manville, ktorá má v TT najväčšiu pobočku
No v spartane som bol ako brigádnik, tiež si myslím že je tam pohode práca jediná nevýhoda je vysoká hlučnosť ale to sa dá prehliadnuť so slúchadlami
No zatiaľ díky za info... vidím že tie automobilky sa moc neoplatia...
-
PhYs0c
King
- Kontaktovať používateľa:
hensym áno kórejcovia sú vraj najhorší, ja som hovoril len o našich oddeleniach, z ktorých najhorší boli FR 
-
rastikbart
Medium Star
nieco o korejcoch
ked som to videl som si povedal ze hyundai si nikdy nekupim aj ked sa mi tie nove dost pacia
http://www.csfd.cz/film/284256-vse-pro- ... a-nosovic/
http://www.csfd.cz/film/284256-vse-pro- ... a-nosovic/