Portal 2
-
MichalkoOo
Zablokovaný
Re: Portal 2
ten editor je dosť zabugovaný. Normálne ani nestíham fixovať moju mapu a stále nové bugy
-
Michaelo
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
Ja som moju tiež asi 4 alebo 5x fixoval a 2x po tom ako som ju už uploadol na net.
Len rozmýšľam ako sa dá len updatnuť na internete. Stačí ju len upraviť v editore alebo ju musím uploadnúť na net? Nehodí mi ju znova ako Ďalšiu mapu?
Ahh. Lebo som sa pokúšal o update a hádzalo chyby tak som ju musel deletnuť a znova publikovať.
Len rozmýšľam ako sa dá len updatnuť na internete. Stačí ju len upraviť v editore alebo ju musím uploadnúť na net? Nehodí mi ju znova ako Ďalšiu mapu?
Ahh. Lebo som sa pokúšal o update a hádzalo chyby tak som ju musel deletnuť a znova publikovať.
chalani kde treba akceptovat tie podmienky co ma Workshop? Nikde nevidim ani submit ani Accept 
-
MichalkoOo
Zablokovaný
vedľa podrobností
Ľudia, je nejaký spôsob ako dostať ten editor aj keď hru nemám kúpenú na Steame? Lebo pred stiahnutím zo Steamu tú hru musím mať, a nechcem ju zbytočne kupovať 2x kvôli DLC.
-
Sphinx
Addict
preco 2x ? hru musis mat kupenu na steame (inde ani nekupis -resp aj tak potrebujes steam aj ked mas krabicu) a editor je free pridavok k hre
Portal 2 stoji 5€, ziaden 2x kupovat nemusis, to si kupuju 2ja aby usetrili 
hej skusali ste ne nekdo dat na steam wokshop mapu?
-
Corn Flake
Guru wannabe
Vzhľadom na to, že sme tu už viacerí postli link na svoju mapu, tak hej.
aha ja len ze ako zistim ze som to tam dal suhlasil som s podmienakmi a docitalo sa to a to bolo vsetko
-
Michaelo
Hardcore addict
Máš originál?
Lebo by ti to malo otvoriť Steam Overaly a načítať link s mapu.
Lebo by ti to malo otvoriť Steam Overaly a načítať link s mapu.
-
lekoklatik
VIP
Real Life turret 
Jedna taka pikoška: v traileri na Portal 2: Perpetual Testing Initiative je záber na ľudí pracujúcich s PC a v pravom dolnom rohu tam jeden sleduje video "Meet the Pyro", pričom to video vyšlo len predvčerom
. Všimol som si to v poste na 9gagu
-
lekoklatik
VIP
To že vec ktorú prezentuješ by si mal mať hotovú predsa nie je žiadna novinka, Či? 
zahral by dakto coop? ked piste na skype matoglogo
http://store.steampowered.com/app/317400/
Už je to vonku, Portal Stories: Mel
Je to free, nepotrebujete originál hru a hodnotenia zatiaľ fakt dobré. Ide o "mod", ale mnohí to nazývajú plnohodnotnou hrou. V najbližších dňoch sa na to chystám.
Už je to vonku, Portal Stories: Mel
Je to free, nepotrebujete originál hru a hodnotenia zatiaľ fakt dobré. Ide o "mod", ale mnohí to nazývajú plnohodnotnou hrou. V najbližších dňoch sa na to chystám.
-
Michaelo
Hardcore addict
Hensym napísal:Je to free, nepotrebujete originál hru a hodnotenia zatiaľ fakt dobré.
Steam napísal:This community-made mod requires that you own Portal 2 .
Aha, máš pravdu. Zle som to prečítal na stránke tretej strany, takže:
Nemusíte mať nainštalovaný Portal 2, ale musíte ho vlastniť.
// teraz som to na 20 minút zapol, vyzerá to perfektne. Dabing je špičkový, zatiaľ som počul iba Cave-a Johnsona a Caroline, ale pecka, + je tam aj ten typický Portal humor.
Nemusíte mať nainštalovaný Portal 2, ale musíte ho vlastniť.
// teraz som to na 20 minút zapol, vyzerá to perfektne. Dabing je špičkový, zatiaľ som počul iba Cave-a Johnsona a Caroline, ale pecka, + je tam aj ten typický Portal humor.