Portál Azet.sk bol údajne hacknutý
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
Gangy napísal:Tak si to heslo zmen a postni sem hash toho stareho, 12 miestneho, uvidime ako to potom vyargumentujes
bav sa0ea216051a86cba57801e12e240ba9fa
inak na tej stranke co som sem dal je uzasne to, ze ked si nechate nieco zahashovat do MD5 tak sa im to ulozi do databazy a nasledne to uz mozete kedykolvek dekryptovat
heh zabil tupecToy M@ch!n3 napísal:neni cudne ze Tupec tvrdi ze heslo "somko*ot" uz dva mesiace nemal a pritom bolo v DB?
heh...zaujímave, že moje heslo, o ktorom som si myslel, že primitívnejšie byť ani nemože, tam nieje
má sice len tri písmenka a na klavesnici idu postupne
a meniť si ho nemienim pretože tam nič doležite nemám a take heslo mam len na takom blbom portáli ako je pokec
ale asi si ho aj zmenim kedže odklikávať pri každom prihlaseny "zmením neskôr" ma prestava baviť 
Dobrý postrehToy M@ch!n3 napísal:neni cudne ze Tupec tvrdi ze heslo "somko*ot" uz dva mesiace nemal a pritom bolo v DB?
-
Old Dirty Bastard
Guru
nebezpečna rada: skus si ho zmeniť na rovnake ako si mal predtyml3p1dl0 napísal:ale asi si ho aj zmenim kedže odklikávať pri každom prihlaseny "zmením neskôr" ma prestava baviť
//tak budeš zadavať do predchadzajuce heslo dvakrat po sebe
-
zvonenie33
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
co je na tom nepochopitelne? preco by si nerozsirili databazu? ved na tej to cele stoji..axXis napísal:bav sa
inak na tej stranke co som sem dal je uzasne to, ze ked si nechate nieco zahashovat do MD5 tak sa im to ulozi do databazy a nasledne to uz mozete kedykolvek dekryptovat
K azetu: mal som tam velmi lahke heslo, urcite ho typajs odkryptoval ale ked som si ho chcel zmenil "prijemne" ma prekvapila limitacia do 15 znakov. Ak chcu setrit miesto nech si pohlavie neukladaju ako string..
zvonenie:
podla komentarov vo freemanovom profile si pohlavie ako string neukladaju: http://pokec.azet.sk/freeman
podla komentarov vo freemanovom profile si pohlavie ako string neukladaju: http://pokec.azet.sk/freeman
Co znamena ak by mali to pohlavie ulozene ako string ? ALebo co je ten string ?ppt napísal:zvonenie:
presne to som mu písal do Komentov a ten ...... to ani neuverejnil račej a pritom je tam celý denToy M@ch!n3 napísal:neni cudne ze Tupec tvrdi ze heslo "somko*ot" uz dva mesiace nemal a pritom bolo v DB?
Pohlavie by mohlo byt ulozene v jednoduchom formate 1/0 (1= muz 0=zena) a takyto system by bol velmi nenarocny na miesto, namiesto toho ho maju ulozene vo formate string, teda retazec znakov, co je na miesto omnoho narocnejsie a absolutne nelogicke/neprakticke. Proste je to vec ktoru ta pri programovani naucia ako prvu.IMI napísal:Co znamena ak by mali to pohlavie ulozene ako string ? ALebo co je ten string ?
Uz len z laickeho hladiska si vies predstavit rozdiel vo velkosti, keby pri 7 milionoch riadkov bola 1 alebo 0, alebo napis muz alebo zena.