Portál

Všetko čo hľadáte a doteraz sa vám to nepodarilo zohnať smerujte sem...
Somtu
Light Expert
Light Expert

Portál

Príspevok od používateľa Somtu »

Tak už som tu raz písal a písal som že už tu nehľadám, ale musím uznať, že som nenapísal potrebné info "čo za to"

Ja mám vlastný dá sa povedať gamehosting, jednoducho som si poskladal server (32 gb ram, 8 jadro 3.6 ghz, ssd disk...) a poslal ho hosťovať do firmy vnet.sk ako tower housing .

Chcel som rozbehnúť minecraft portál, aj sa mi už niečo podarilo, myslím že moja doterajšia práca je už dosť profesionálne-amaterská .

Mám veľkú rezervu hw pre serveri a hľadám niekoho kto by sa ku mne pridal, nemusí nič platiť, stačí ak sa so mnou spojí, niečo vytvoríme a ja za jeho prácu nemám problém poslať € ono musíte brať do úvahy, že zaplatil som jednorázovo cez 1500 € a ďalej mesačne platím cez 80 €

Mal by si vedieť pracovať s FTP (naučim ťa ak nevieš)
Minecraft server / moduly / pluginy to by si už mal vedieť aj sám, lebo to sa nedá naučiť za pár hodín a je dosť časovo obtiažne niekoho doučovať, ale ak máš chuť spojiť sa so mnou, tak ťa aj doučím, ale musíš to sám chcieť ...

Ak nemáš čo robiť a niečo to vieš, skúsme to spolu, ja sám na tak veľký portál nemám čas ani nie čas ako je nereálne sa tom uvenovať sám a pracovať popri tom v práci .

V týme sme už traja, jeden je už dosť neaktívny, skončil školu pracuje + už má aj druhú polovičku :) druhý so mnou spolupracuje skoro každý deň, sme pohodáci, ja ani tak nie, dosť som nervózny ale krotím sa a zlepšujem sa a dosť si uťahujem, takú mam povahu ale lepším sa .

Je mi dvadsať .

Ak nemáš záujem nepíš sem . Ďakujem
Napísať odpoveď