Ja mám vlastný dá sa povedať gamehosting, jednoducho som si poskladal server (32 gb ram, 8 jadro 3.6 ghz, ssd disk...) a poslal ho hosťovať do firmy vnet.sk ako tower housing .
Chcel som rozbehnúť minecraft portál, aj sa mi už niečo podarilo, myslím že moja doterajšia práca je už dosť profesionálne-amaterská .
Mám veľkú rezervu hw pre serveri a hľadám niekoho kto by sa ku mne pridal, nemusí nič platiť, stačí ak sa so mnou spojí, niečo vytvoríme a ja za jeho prácu nemám problém poslať € ono musíte brať do úvahy, že zaplatil som jednorázovo cez 1500 € a ďalej mesačne platím cez 80 €
Mal by si vedieť pracovať s FTP (naučim ťa ak nevieš)
Minecraft server / moduly / pluginy to by si už mal vedieť aj sám, lebo to sa nedá naučiť za pár hodín a je dosť časovo obtiažne niekoho doučovať, ale ak máš chuť spojiť sa so mnou, tak ťa aj doučím, ale musíš to sám chcieť ...
Ak nemáš čo robiť a niečo to vieš, skúsme to spolu, ja sám na tak veľký portál nemám čas ani nie čas ako je nereálne sa tom uvenovať sám a pracovať popri tom v práci .
V týme sme už traja, jeden je už dosť neaktívny, skončil školu pracuje + už má aj druhú polovičku
Je mi dvadsať .
Ak nemáš záujem nepíš sem . Ďakujem