takže sa pytam či jej dali ban alebo čo?na sklo ževraj nič take nepisala.je možne o obnovu nicku hmm dakujem ak su tu aj admini od pokecu budem vdačny moc.zatial čavte K+ neminie
porušovanie pravidiel pokec.sk
-
typek61
Darca
- Kontaktovať používateľa:
porušovanie pravidiel pokec.sk
zdarec dneska moja kamoška posielala rpčky niejakym uživatelom a žiadala ich o zahlasovanie do takej sutaže.teraz jej dali ,,Dôvod: porušovanie pravidiel,,
takže sa pytam či jej dali ban alebo čo?na sklo ževraj nič take nepisala.je možne o obnovu nicku hmm dakujem ak su tu aj admini od pokecu budem vdačny moc.zatial čavte K+ neminie
Porušovanie pravidiel? Je to jasné, milujem tie dmntné RPčky čo mi prídu ohľadom ankiet, nerozumiem načo je to dobré. Ban jej podľa mňa nedali, od kedy nemá prístup na nick? A po druhé má tam napísaný nejaký reason ohľadom porušovanie pravidiel nie, a pod tým má nejaký istý časový limit alebo niečo podobné? Čo tam presne má?
-
hojko
Site Admin
Predsa ked ti pride RP, tak je moznost zablokovat spravy od toho uzivatela alebo to mozes este aj nahlasit spravcom. Cize ak to poslala 100 ludom a ak 5 ludi z toho kliklo, ze ich to obtazuje, tak jej jednoducho blokli ucet. Neviem nakolko je mozne odblokovanie, ale za pokus by to stalo, takze tam skusit napisat, ze sa ospravedlnuje, ze vie, ze to bola chyba, ze sa to nestane a ze by sa rada dostala spat k svojmu uctu.
-
mata1234567
Novice
neslo o ankety ani o ponuku a predaj ziadnych veci.v rp som ziadala len o pomov v jednej sutazi,teda o hlas.napisala som ze ak otravujem,ze sa ospravednujem.pri posielani inej rp,ma zrazu odhlasilo,bez akehokolvek upozornenia a ked sa snazim prihlasit napise toto :
Zablokovaný užívateľ
Tento užívateľ bol zablokovaný z dôvodu:
- zasielania SPAMu
- obťažovania ostatných užívateľov
- iného porušenia pravidiel
Blokovanie je trvalé!
Zablokovaný užívateľ
Tento užívateľ bol zablokovaný z dôvodu:
- zasielania SPAMu
- obťažovania ostatných užívateľov
- iného porušenia pravidiel
Blokovanie je trvalé!
-
Runes
Addict
no tka is zablokovana fest
asi tych ludi kliklo viac nato ze obtazuje ma, ono je to to iste ako ked ti chodi spam na mail v principe to neni nic zle ale nezajima ta to nechces to tak sa to snazis odstranit no a na pokeci ta odstranili. Hlavne bola hlupost ked taketo veci robis zo svojho normalneho nicku
-
mata1234567
Novice
-
typek61
Darca
no to si dopadla mojka
ale je to trochu odveci že nedostala poštu ako upozornenie a hned ju lockli.akože na starom pokeci ked ešte išiel pokecspam bot tak som si dal do všetkych miestnosti a hodil som hlašku ,,ku.vy a chlast´´
ked som spamoval blokli samozrejme zoznamku ale došla pošta za vulgarizmi a tak som dalej spamoval až mi dali 3 dni nepodmienečne
ale toto že ju bloknu navždy akože kde je ta spravodlivost
//autoeditácia príspevku ( 18 Sep 2009, 14:25 )
takže spravil som si novy nick spamoval som o 100 dušu same nadavky
a prišla chuda sprava ako som hovoril že zakaz vstupu
idem spamovať dalej do inych miestnosti uvidi sa či mi ho locknu ale asi nie 
//autoeditácia príspevku ( 18 Sep 2009, 14:25 )
takže spravil som si novy nick spamoval som o 100 dušu same nadavky
-
mata1234567
Novice
ze slusne prosila o pomoc, troska sebareflexie, otravovala si ludi, to si robila a dostala si trest tak sa s tym zmier a nabuduce to uz nerob.mata1234567 napísal:ty brdo,tak je to vazne ubohe( ja som nepouzivala ziadne vugarizmy,nic som neponukala,nepredavala,,,,,,ciste slusne som prosila o pomoc ..... ach jaj
-
typek61
Darca
ja viem no ale chapeš aspoň keby sa mohla dostať do profilu,že by si to skopirovala na druhy nick.Ale nič že sa neda
už vie,že spamovať je zle
ale tak vieš chcela jeden poj..... hlas a toto sa stalo
inač neviem ale tu na hojku som čital jednu temu a tam niekto hovoril aj nick na admina ale neviem kde to je

inač neviem ale tu na hojku som čital jednu temu a tam niekto hovoril aj nick na admina ale neviem kde to je
Re: porušovanie pravidiel pokec.sk
preco ma napokeci blokovali ket som iba pisla ze kto mi aktivuje plusko to je ake porusvanie pravidiel prosim odblokujte ma chcem is napokec prosimmm

-
Dildogripak
Medium Professional
Re: porušovanie pravidiel pokec.sk
je*e ti?