Posel Smrti 2

Singleplayer, multiplayer, novinky, návody...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Posel Smrti 2

Príspevok od používateľa Andr3w »

Tak co vravite na pokracovanie tejto skvelej adventury? ja som to akurat presiel a musim uznat ze je to vydarene pokracovanie, akurat ten koniec prisiel nejako tak skoro a hlavne zamoj Black Mirror mohol obsahovat viacero miestnosti a hlavne skoda ze sa nedalo vobec pozret na tie miesta kde sa odohrali vsetky vrazdy v minulosti ako to bolo na tej pohladnici znazornene, ale inac to nemalo chybu...sice i ked na moj vkus az privela minihier ci puzzle:)
ciliar
Light Star
Light Star

Re: Posel Smrti 2

Príspevok od používateľa ciliar »

no ja to prave hram jednotku som nedohral takze porovnavat nemozem ale podla mna sa dost dlho motam na zaciatku nez sa nieco zacne ale uvidime co bude dalej kolko ti to trvalo ?
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

hej to mas pravdu, aj v recenziach to dali ako minus, ale uvidis ze potom budes za to vdacny a cely pribeh do seba zapadne, ja som to hral cely vikend a vcera som to este dohraval asi 3-4hodiny. hraci cas myslim uvadzaju 20hodin co celkom sedi.
ciliar
Light Star
Light Star

za vikend si to presiel to sa mastil aj 4-5 hodin v kuse nie ?,prijemne ma prekvapila grafika na full hd parada
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

no pridaj, asi tak od 9tej rana do 2hej rana:) na tuto hru som sa tesil ako maly, a hlavne po velmi dlhej dobe konecne hra ktora ma chytila poriadne, jj grafika je super na adventuru velmi pekna
ciliar
Light Star
Light Star

prave som nasiel jednu nezrovnalost .mal som zamerat toho cudzinca a s tym mi pomohol eddie tak ze urobi to iste u seba ,lenze ako mohol odcitat stupne a zapisat ich ked je slepy?ako sa pouziva fotoaparat, pomocou fotenia lokacii sa odkryvaju bonusy
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

to je fakt, stym eddiem to ma fakt nenapadlo...i ked neviem kto uz presne o onom hovoril ze slepotu len predstiera tak ktovie...no normalne fotak zoberes a skusis nieco odfotit, staci ked snim prejdes na nejake miesto, myslim ze hned prve je prave pri eddym ked staci odfotit ten jeho vchod a este toho doktora co sedi v restauracii, aspon tieto si pametam este z tych prvych lokacii
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

no tak som to dohral ale ten koniec ma zarazil som cakal ze dostanem viac odpovedi, to vyzera na jasne pokracovanie no dufam ze ne za dalsich 7 rokov :roll:
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

o konci mi ani nevrav, skoncilo to fakt na pokracovanie...jj 7rokov bola dost dlha doba ale ma to nieco do seba ked sa vratis na tie iste miesta ale zmenene po 7rokoch teda 12 v hre:)
Markoff
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Markoff »

Jejda ale teraz som si spomenul ze to Black Mirror vyhorel takze nvm ako to bude s pokracovanim :D... a este k tomu koncu som cakal ze sa nejako rozuzli to preklatie gordonovcov miesto toho takmer vsetky postavy zomreli okrem hl. hrdinu :D a este neviem ze co ako ze mala znamenat ta divka co sa zrazu pred dvoma rokmi zmenila a nakoniec sa utopila a prave pred dvoma rokmi sa ten doktor prestahoval do mesta a este nieco sa stalo pred dvoma rokmi uz si nepamatam co, ale som myslel ze to nejako bude suvisiet s pribehom ale nic :nono:
prokoppd
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa prokoppd »

prosim poradte mi ako mam rozdrobit ten chlieb pre rackov pri hoteli.... diky
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

pravy klik nan :)
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

Asi som v zivote nehral vacsiu psychohru ako tuto :D ale ako velmi dobre pokracovanie, 8.5/10

SPOILER! :)
btw. spolier - ten konec bol dost zvlastny .. zomrel teda Darren (Adrian) ci nie? Lebo tie zabery s krvou a plamenmi boli dost matuce :) ale predpokladam ze prezil a kliatba ostala, nie?
ViRuS
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa ViRuS »

parada, hram to treti den a som v stvrtej kapitole (alebo dni alebo co to je...). len mam taky zmiesany dojem z toho, ze ked stlacim medzernik tak mi ukaze vsetky predmety co sa daju na obrazovke pouzit. na druhej strane sa takto nie je velmi kde zakysnut a hra ma celkom spad...
Andr3w
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Drago: SPOILER tiez si myslim ze prezil i ked to v tu chvilu s tymi plamenmi tak nevyzeralo.po pravde si ale neviem predstavit pokracovanie ked vsetko vyhorelo myslim ten zamok...no v kazdom pripade to velmi dobre neskoncilo.

ViRuS: jj ten medzernik som dost casto aj ja vyuzival, teda neskor uz skoro stale ked som prisiel do novej lokacie, ale myslim ze sa to da vypnut ale nie som si isty.
marilynman
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa marilynman »

neviete preco mi neni viddiet postavy len take orezy sa mi prelievaju s pozadim.....
Prílohy
ps.jpg
Attilovich
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Attilovich »

na aku obtiaznost si to mam nastavit? zvladnem hru na najtazsej?

marilynman: skus si aktualizovat ovladace grafickej karty.
Napísať odpoveď