HOJTE, chcem sa spýtať, že prečo mi nejdu posielať z nokie6120c sštalačky hier a temy - piše že subor je chraneny, aj ked posielam cez Spravca aplikacii a Spravca dat
ak nejaky program existuje tak mi dajte link, alebo navod
Asi máš v súboroch ktoré chceš posielať nastavené Iba Na Čítanie . Robí sa to takto : Klikneš na súbor ktorý chceš odoslať cez mobil v PC pravým tlačidlom tam vyberieš vlastnosti a tam odškrtneš volbu iba na čítanie .Keď to nebuude fungovať tak inak neviem
dement?? nauč sa čitat! ten čo ti radil s vlastnostami to maš urobit v kompe(v počítači). A nepoznaš google? Najdi si! Aj symbianmania existuje! Ked si lenivy tak aspon nevypisuj somariny
amateur napísal:dement?? nauč sa čitat! ten čo ti radil s vlastnostami to maš urobit v kompe(v počítači). A nepoznaš google? Najdi si! Aj symbianmania existuje! Ked si lenivy tak aspon nevypisuj somariny
mne to robilo na N70 . ale mne to hadzalo skoro pri vsetkych suboroch skoro jedine co som odoslal boli moje spravene fotky... prebruzdal som net ale nic som nenasiel...
Jedine este moznost/neskusal som/ "moby explorer" java aplikacia co vedela odomknut aj operatorove obrazky ktore nejsli vymazat ... vyskusaj a daj vediet
jednoznacne X-plore !!! to by mal mat kazdy v telefone co ma symbian, bez toho sa v symbiane neda ani pohnut..cez to mozes posielat co len chces ukaze ti aj skryte subory, vsetko proste