posielanie na dobierku
-
demovic_svk
Medium Star
posielanie na dobierku
ahojte poslal som balik na dobierku cez postu ale stale si to neprebral volal som mu a ze si to preberie ale stale nic
ked mi to pride naspat da sa mu poslat nejaka poukazka alebo co aby mi zaplatil apson postovne ? stalo sa mi to uz asi treti krat nemam uz nato nerv
ked mi to pride naspat da sa mu poslat nejaka poukazka alebo co aby mi zaplatil apson postovne ? stalo sa mi to uz asi treti krat nemam uz nato nerv
Re: posielanie na dobierku
Spraviť nemôžeš nič, poštovné ti nikto nepreplatí. Ak už na to nemáš nervy, vyžaduj platbu vopred na účet a je po probléme.
Ja by som už po prvom neprebratí hľadal iného kupcu....
-
demovic_svk
Medium Star
ved chcel som platbu vopred ale kaslal som nato zatial ...a nejedna sa o ten isty balik vzdy to bolo nieco ine
kolko to moze byt na poste od odoslania ?
kolko to moze byt na poste od odoslania ?
Zásielka bude na pošte uložená max. 18 dní. Ak si ju dovtedy adresát nevyzdvihne, pošlú ti ju naspäť.
-
demovic_svk
Medium Star
no posielal som ho 4.2. na poste mi povedala ze u neho bol 6.2
teraz som mu volal ze to v pondelok preberie ale uz je neskoro teda
teraz som mu volal ze to v pondelok preberie ale uz je neskoro teda
v pondelok uz bude zrejme neskoro, sleduj si zasielku ci ju nahodou zajtra rano neposlu s5 k tebe, ak ano, budes platit sumu okolo 1€
mne sa to stalo nedavno, typek chcel, ale za 18 dni neprebral...vratilo sa mi to, platil som 1,1€ ... nechapem ludi..
mne sa to stalo nedavno, typek chcel, ale za 18 dni neprebral...vratilo sa mi to, platil som 1,1€ ... nechapem ludi..
-
demovic_svk
Medium Star
ja som naposledy nic neplatil. Fakt buzerancia co ti poviem. Keby nebyva tak daleko pojdem za nim
Je mi jasné, že dnes ti skoro nikto nepošle sumu vopred na účet. Preto vyžadujem vopred iba napríklad 5€ za poštovné, a ostatok klasika - dobierka.