Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
ked je to neochutene bude to humus...
To je to isté, akurát je toho kilo.Ares011 napísal:a tento by nemohol byt??? http://www.nutriexact.sk/suroviny-balen ... nt-1000-g/
A aj keď je ten proteín neochutený, nie je vôbec hnusný. Chuť je taká nijaká a to stačí.
Koľko zdvíhate benchpress na sériach ?
takza asi si ho zoberem...uvidim aky bude... a sak aj ked neni ochuteny tak ked si ho dam do mlieka tak to bude lepise chutit a pri najhorsom tam nasypem granko 
Ja ho žeriem samotný s mliekom ( v pohode, žiadny strach ), alebo s glukózou, to je už sladké jak cecek.Ares011 napísal:takza asi si ho zoberem...uvidim aky bude... a sak aj ked neni ochuteny tak ked si ho dam do mlieka tak to bude lepise chutit a pri najhorsom tam nasypem granko
nieje to vobec take hrozne.to ti povie taky co si kupuje cokoladkove proteiny za 80€.kludne sa to da vypit bez napinania
a k hughitovi: som to tu uz spominal tusim 80 (teraz 4x 8-10)
Ja dávam 3 x 5 zo 100 kg, snáď to ešte potiahnem.mulatt napísal:nieje to vobec take hrozne.to ti povie taky co si kupuje cokoladkove proteiny za 80€.kludne sa to da vypit bez napinaniaa k hughitovi: som to tu uz spominal tusim 80 (teraz 4x 8-10)
hughito:stopujes si prestavky medzi seriami?som cvicil teraz s jednym kamosom a stale si stopoval minutu pauzu 
Nestopujem, cvičíme dvaja, takže na striedačku + nejaká tá sekunda na odhodlanie.mulatt napísal:hughito:stopujes si prestavky medzi seriami?som cvicil teraz s jednym kamosom a stale si stopoval minutu pauzu
dlhsiu domu necvicim koli zraneniu(aj tu na fore som to rozoberal) predtym som na bench daval pocas korteho cca 60kg, 5x5, stym ze som to bral ako cca 75%maxima
ad proteiny za 80E, taky som teda este nemal, ale ked uz kupujem dajme tomu dve kila proteinu a viem ze to budem jest pomerne dlho, resp casto tak si kupim taky aby som sa musel premahat co najmenejm, nie taky pri ktorom ma bude napinat len pri pohlade nan, holt asi nie som dost tvrdy chlap
ad proteiny za 80E, taky som teda este nemal, ale ked uz kupujem dajme tomu dve kila proteinu a viem ze to budem jest pomerne dlho, resp casto tak si kupim taky aby som sa musel premahat co najmenejm, nie taky pri ktorom ma bude napinat len pri pohlade nan, holt asi nie som dost tvrdy chlap
Heh, no to fakt neviem, koho môže napínať z akéhokoľvek proteínu.
V tejto "brandži" sa nachádzajú oveľa hnusnejšie veci, napríklad taký kreatín ethyl ester v práškovej forme sa vraj nedal piť, tak spravili tabletky a musím povedať, že tá hnusná chuť prenikala aj cez ne, ale postupne som si zvykol a prakticky mi to vôbec nevadilo.
V tejto "brandži" sa nachádzajú oveľa hnusnejšie veci, napríklad taký kreatín ethyl ester v práškovej forme sa vraj nedal piť, tak spravili tabletky a musím povedať, že tá hnusná chuť prenikala aj cez ne, ale postupne som si zvykol a prakticky mi to vôbec nevadilo.
mal som, ked som zacal cvicit a fakt, ze peklo.. mozno ani nie tak pre mna, ako pre okolieHolubar napísal:prave peklo prichadza so susenymi bielkami
mal som aj http://www.bodyworld.sk/katalog/protein ... r-2-3500-g ale vtedy to este bolo 3000g balenie (a mozno bol aj nejaky rozdiel v zlozeni, neviem... ale myslim, ze nie) a s nim som bol spokojny po vsetkych strankach, urcite sa tu uz viackrat spominal
mal som aj http://www.protein.sk/protein-meal-3000 ... p-931.html toto (alebo http://www.protein.sk/protein-power-300 ... p-932.html nepamatam) a to bola dobra gebuzina, najma kym si na to clovek ako-tak zvykol (velmi huste, slabsie rozpustne a skrabalo to hrdlo)... urcite vsak su aj horsie veci
inak mam este otazku, mam doma zvysky maltodextrinu a glutaminu (otvorene 1. krat asi pred 3/4 rokom), nie je to este po zarucnej dobe.. mam to radsej vyhodit, alebo sa nemam coho bat?
Pokiaľ nie je po záručnej dobe tak nevidím dôvod na to aby si to vyhadzoval. Treba skúsiť. Dávnejšie som uvažoval nad kúpou toho Protein Power od American Muscle len nikde som o tom nič nenašiel, myslím, že sa to predáva pod záštitou Scitec, tak som veľmi rád za toto chuťové zhodnotenie. Ešte keby k tomu môžeš prihodiť, či si bol spokojný s tým proteinom nutrične alebo to stálo za veľké kulové. Dik
//autoeditácia 21.01.2010
Smejo dik
//autoeditácia 21.01.2010
Smejo dik
asi som mal meal a nie power, kedze to bolo dost huste a tusim aj davka bola (co do poctu naberaciek) dost velka
ked som si to spravil prvykrat, tak som sa musel premahat celkom dost, postupom casu som prichadzal na rozne "finty" - je lepsie to dat do vlaznej az teplej vody a potom este nechat trochu odstat (nie len napustit, zamiesat a vypit) a bolo to lepsie (menej/ziadne hrudky), ale ajtak mam na to take spomienky, ze mi to skrabalo hrdlo - akoby hrubsie zrnka (ako piesok) alebo co, ale prezit sa to dalo... proste som to do seba kopol a bolo
bolo to relativne dost huste, cize to aj zasytilo... uz by som vsak do toho asi nesiel, radsej bio5
ked som si to spravil prvykrat, tak som sa musel premahat celkom dost, postupom casu som prichadzal na rozne "finty" - je lepsie to dat do vlaznej az teplej vody a potom este nechat trochu odstat (nie len napustit, zamiesat a vypit) a bolo to lepsie (menej/ziadne hrudky), ale ajtak mam na to take spomienky, ze mi to skrabalo hrdlo - akoby hrubsie zrnka (ako piesok) alebo co, ale prezit sa to dalo... proste som to do seba kopol a bolo
bolo to relativne dost huste, cize to aj zasytilo... uz by som vsak do toho asi nesiel, radsej bio5
hughito: tak po jednom baleni mojho prveho proteinu(uz ani neviem co to bolo) som ho nemohol ani vidiet a ked som sa dovtedy nevyhybal odvtedy sa uz urcite vyhybam vsetkemu neochutenemu alebo neodskusanemu a podozrivo lacnemu...netvrdim, ze nie su hnusnejsie veci, ale ked mam moznost jednu hnusnu si odpustit velmi rad ju vyuzijem 
coldrain: preco si si to nejak neochutil?nehodil k tomu banan alebo nieco podobne? 
Momentalne beriem PVL mutant mass, odporucana davka je 120g. Ak to miesam s inymi suplementami nebude stacit davat 75g?
mulatt: ochutil, ale ta hnusna pachut tam vzdy bola, bolo to samozrejme konzumovatelnejsie, ale postupne som mal dost aj toho, ked si dochutim ochuteny, je to este lepsie 
adry: nepozeraj davkovanie ale aky mas denny prijem sacharidov, cca 5g/kg tvojej vahy..cize je jedno ci das 120g mutantu alebo 75 mutantu a zvysok doplnis stravou alebo inym suplementom
Coldrain:ale ked to vypijes bez nadychnutia proste len prehltnes tak necitis nic
ale tak to je uz o sebazapreni a peniazoch, kto je ochotny vycalovat dajme tomu 60€ za ochuteny nech sa paci ale ja by som tolko za prichut nedal
Coldrain:ale ked to vypijes bez nadychnutia proste len prehltnes tak necitis nic
-
Sten
Novice
- Kontaktovať používateľa:
Caute, ako zaciatocnik by som uvital zopar rad..potrebujem hlavne nabrat objem...doma mam posilovaciu vezu-viem ze to nie je nic moc a lepsie je fitko ale teraz chcem este kupit nejake jednorucky a zatial cvicit doma...neviem ci sa to oplati, ak tak co je lepsie, nakladacie/nenakladacie? a kolko kg na zaciatok asi?
dik
Hmotnosť závaží ti nikto neporadí, to musíš vybrať podľa seba. Navyše ak sa jedná o začiatočníka tak by som ani necvičil na svojom maxime ale z max 80% svojho maxima.Sten napísal:Caute, ako zaciatocnik by som uvital zopar rad..potrebujem hlavne nabrat objem...doma mam posilovaciu vezu-viem ze to nie je nic moc a lepsie je fitko ale teraz chcem este kupit nejake jednorucky a zatial cvicit doma...neviem ci sa to oplati, ak tak co je lepsie, nakladacie/nenakladacie? a kolko kg na zaciatok asi?dik