Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
Zbytocne to podla mna neni ale ked si tak zoberem ze chcem chudnut tak ten kreatin tam vlastne nic nepomoze 
pocuvaj, odporucas mi alebo skusil si od Gaspariho novy protak Myfusion ?
CAwte chcel by som sa spytať ako večer jete tvaroh ??? Jednoducho pridete a odkrojiite si a ziete ??? ale to netierate na chleib alebo ako ???
odkrojim a zjem, natriem na chlieb ak sa mi chce, posypem grankom, vanilkovim cukrom, rozmixujem s hore uvedenymi ak sa mi chce aj s medom...ako len chces
Jáj, aj som si myslel že to bude jedno, OK vdaka 
Tvaroh si zmiešam s bielou Activou (tou sladkou) a zjem. Ideálne by bolo ho jesť samotný, na noc ti je ten cukor zbytočný.
-
martinez13
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
ja som to robil tak, že do nádoby som nalial mlieko tam hodil tvaroh dal tam granko a cukor.. to som celé rozmixoval a mal som to ako pribináček v tekutom stave 
Ja som si ho len posypal grankom
Moc mi to nechutí, ale tak je tam veľa bielkoívín 
ja si to robim s vajcom. Zltko dam do tvarohu, z bielok vyslaham sneh, ktory tam potom primiesam. Mamka to tak robi do kolacov, ked to neni moc sladke je to v pohode. Obcas prisipem hrozienka alebo vlocky. Skor ale uprednostnujem domaci tvaroh ako z obchodu.
Zdravím. Ako mam kombinovat protein s gainerom?
gainer rano, pred treningom protak, po treningu gainer a vecer protak?
a necviciaci den rano gainer, aj poobede a vecer protak?
//ze si kupis gainer aj protak a nwm preco by to mala byt blbost
gainer rano, pred treningom protak, po treningu gainer a vecer protak?
a necviciaci den rano gainer, aj poobede a vecer protak?
//ze si kupis gainer aj protak a nwm preco by to mala byt blbost
Ten tvaroh sa dá jesť vo veľa variantách len opakujem, najlepšie je minimalizovať cukry pred spaním, lebo to sa už akosi moc nemá ako spalovať, tak to ide do tukov.
Kombinovať proteín s gainerom ? To je čo za blbosť.
Kombinovať proteín s gainerom ? To je čo za blbosť.
Téma Tvaroh: Ale, kto by chcel pribrat je to zas dobré riešenie 
A inač ako by ste rozložili tréning do dvoch dní v týždni ??? Aby ste precvičili všetko ....
A inač ako by ste rozložili tréning do dvoch dní v týždni ??? Aby ste precvičili všetko ....
prvy den vsetko, druhy den vsetko, co na tom stale nechapes?
Nebolo by lepšie keby som dal prvý den napr. biceps,triceps,psia a dalsii ostatnee alebo nejak tak to rozdeliť ?? 
Prečo ?? 
Lebo musíš precvičiť v jednom dni celé telo ! Zabudni na splitové plány z Muscle a Fitness.
Aha OK ... tak prvý den celé telo, aj v druhý den celé telo ....
Ááááno, konečne si to pochopil.
A keby si cvičil trikrát za týždeň, tak trikrát celé telo.
hughito: prepac ale cvicit cele telo je kravina... to ti povie kazdy trener v posilke...
edit: sorry som si neprecital vsetky prispevky predtym
v kazdom pripade ked clovek nechodi do posilky tak prvy mesiac by sa malo cvicit cele telo... 
edit: sorry som si neprecital vsetky prispevky predtym