Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness

O športe...
Filipito
Darca
Darca

Re: Posilovanie

Príspevok od používateľa Filipito »

áno všetko najlepšie musí mať na sebe BRUTAL, MUTANT a neviem ake prívlastky; a najlepšie ak tam napíšu že to bolo testované pod vedením 9549641230 doktorov a 2132416 športcov a všetci mali perfektne výsledky a za mesiac pribrali po 15kg minimálne, ale ako vidím očividne to zaberá
Dildogripak
Medium Professional
Medium Professional
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Dildogripak »

Ty si furt ten najmúdrejší, chápem že sa do tohto rozumieš, ale keď ti jasne napíšem že tomu nerozumiem a že ak som trepol blbosť tak sa ospravedlňujem...... tak nemusíš hrať machra :D Ale to pochopíš asi až neskôr. Čaf
Filipito
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Filipito »

Ahoj! :smt006
Machra nehrám, len neznášam ľudí čo na všetko pindajú pritom o tom vedia hovno
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Cena klame. :)
COTHW
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa COTHW »

Tie ceny na tej stránke sa zdajú byť oproti ostatným najznámejším stránkam dosť podhodnotené. Ale ako sa vraví, treba pozrieť, čo to obsahuje a podľa toho sa rozhodnúť, lebo dnes mám pocit, že každý gainer sa začína slovami "úplná novinka", "je o XY% účinejší ako obyčajné gainery" (to mi príde ako reklama na prací prášok), "najnovšia formula zaručuje", či "neuveriteľný objem". Potom si prejdete tých XY gainerov a zistíte, že sú vlastne všetky na jedno kopyto s pár výnimkami, ktoré sú o čosi lepšie.

Inak aké máte skúsenosti s tou stránkou http://www.ironfactor.cz/viewtopic.php?t=104&start=0 ??? Mohli by ste sem hodiť, ktoré produkty ste odtiaľ mali, a či ste s nimi boli spokojný. Určite by sa tu aspoň pár ľudí potešilo. Napísať svoj subjektívny názor tiež nebude na škodu. :) :) :)
hughito
Redeemer
Redeemer

IF je fórum.

Čo sa týka StillMassu, tie ceny sú preto také, lebo sa nejedná o žiadnu nóbl značku, je to slovenská značka a podľa mňa pomerne kvalitná. Určite sa nemusí nikto obávať, že by žral nejaký humus, ak si od nich zakúpi nejaký produkt.
Point
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Point »

co sa tyka stilmassu a 631 neviem si predstavit lepsi protein chutovo ako tento.. fakt super
gogo956
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa gogo956 »

Ak je niekto velmi chudy a zacne popri cviceni poriadne jest, resp. prida gainer, tak velmi rychlo naberie objemy, ale neskor sa ten rast vyrazne spomali.
K tomu kreatinu- povazuje sa za najjefektivnejsi legalny doplnok a mozem povedat ze clovek po nom viditelne zväcsi objem uz po kratkej dobe. Ale neviem ako vy, bral som ho s prestavkami vyse cca 2 rokov, ale uz pocas tej doby mi to zacalo robit zle na zaludok a dnes uz by nedokazal vypit ani jednu davku- je tu niekto s podobnou skusenostou?

Apropo, niekde tu bolo napisane ze sladkosti a akekolvek sladene napoje su vraj pre bodybuilding nevhodne- myslim ze to tak celkom nie je. V objemovej faze potrebuje clovek enormny prisun energie a je v podstate jedno z akeho zdroja ho ziska, pretoze aj ked naberie viacej tuku, tak v rysovacke to zoseka..Hlavne rano a doobeda je telo vyhladovane z noci a da sa jest co hrdlo raci, vecer zase treba uz s tukmi a cukrom mierne pribrzdit. Samozrejme sa toto netyka profikov, ale kondicnym amaterov to staci..
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Hadat sa o tom, ktory protak je najlepsi, najucinejsi, z ktoreho su najvacsie prirastky je imho zcestne. :)
Kazdy ma tu svoju naj znacku a kazdy je ochotny investovat do suplementov viac, ci menej penazi. Osobne mi stilmass nic nehovori, ale nevravim, ze je to na rit, alebo ze je to pecka. Osobne preferujem uplne ine znacky a som s nimi spokojny. Preto sa troska divim Filipito, ze tu horko-tazko a tvrdo preferujes len to svoje.

BTW kreatin - cena je tiez otazna. Som jeden z tych stastnejsich, ktorych ziadny kreatin nenecha chladnym. Skusal som drahsie aj lacnejsie a nevidel som v nich rozdiel. Jediny meritkom pri vybere je pre mna cistota, ako to napisal Hughito.

Takze, kludne polemizujte o tom, ktory protak, gainer, krea je lepsi, ja idem na risovacku. Momentalne 109kg pre 187cm. Som zvedavy, co vsetko sa na mna nalepilo. Pan Boh a Gaspari pomahaj! :P

gogo956 - predpokladam, ze si bral praskovy kreatin. Skusal si uz kapsulovy? Inu, ked ti nieco nerobi dobre, proste to neber. Telo ti to neznasa, tak ho zbytocne nemuc.
hughito
Redeemer
Redeemer

Mne s kreatínu nikdy nič nebolo, ani zle ani nijak a to ho už žeriem nejaký ten rok. Čo sa týka cukru, tak ho dostatočne prijmeš v potrave + glukóza pred a po tréningu. Ak budeš žrať sladkosti a podobné sračky, drvivá väčšina pôjde do tukov, to sú na hovno sacharidy. Neodporúčam.
Momentalne 109kg pre 187cm
Veľmi slušný objem. :wink: Ja ešte dám po maturách jeden objem a pokúsim sa to vyhnať nad 110kg a potom rýchlo rysovať do sádlo dole. :lol:
nestik
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nestik »

hughito napísal:Mne s kreatínu nikdy nič nebolo, ani zle ani nijak a to ho už žeriem nejaký ten rok. Čo sa týka cukru, tak ho dostatočne prijmeš v potrave + glukóza pred a po tréningu.
Glukoza pred treningom nieje nejak preferovana alebo sa mylim ? Ale pokial viem tak sposobuje unavu, cize pred treningom to nieje najidealnejsie.

Ja mam pred sebou posledne 2 treningy 2. fazy GVT objemovky ale ak mam pravdu povedat nevidim asi rozdiel v objemovke a v normalnom TBT akurat na pocet serii, mensie vahy ale co sa tyka naberania naberal som tak isto zhruba ako na zaciatku iked je mi jasne ze cim dalej tym horsie a pomalsie to uz pojde, cize na TBT by som mozno tolko nenabral ako na GVT. No ale sadlo som ani nejak nechytil tak som aj rad. Zrejme idem teraz na HST, strasne sa uz tesim na riadne vahy, chcem ist so silou hore nech je to uz aj na vahach vidiet ze cvicim :D
hughito
Redeemer
Redeemer

Áno, máš pravdu. Ja som síce na sebe nikdy nič také nezaznamenal, ale pred tréningom je vhodnejší maltodextrín. :) A v podstate objemovka závisí hlavne od toho, ako žerieš, nie od toho, čo cvičíš. :)

Takto: ak má človek kvalitnú stravu a dostatočnú regeneráciu + žere fakt veľa, tak je jedno, aký cvičí plán (GVT, TBT, HST), proste naberá hmotu. Len nemôže cvičiť nejaké nezmysly, ktorých je po nete plno v posilkách sa často cvičia. Často vidím suchých borcov ako odrobia 3 druhy cvikov na cecky, 3 na bicák a idú domov.
damiamarl
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa damiamarl »

prosim vas, uz dlhsie neviem najst nejaky rozvrch alebo aspon nieco ku strave cyklistov ...neviete bodnut nejakou strankou?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa P3Bo »

No dnes som neúspešne atakoval 110 kg bench. Na svoju obranu poviem že som vynechal 8 tréningov kvôli kiahniam. Chcem teraz klasický bench vynechať ale nepoľaviť s budovaním sily na hrudník. Mám si teda najbližší mesiac dávať len jednoručky ? alebo ako mám hrudník cvičiť.
ColdRain
Addict
Addict

Príspevok od používateľa ColdRain »

jop, jednoručky su skvela volba ;)
hughito
Redeemer
Redeemer

110 kg je pekné číslo, ja som dával max. 107 kg na série 5x3, ale to už aj s menšou dopomocou sparinga. Maximálku som nikdy neskúšal. :)
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Ale tak teraz experimentovať aj s dolným a horným sklonom ? alebo ako ? Či len normálne . V zásade idem 5x5 resp hughitových 5x3 :D (ale je to super : *) :lol: len neviem čo a ako a hlavne nežeriem ani žiadne doplnky výživy ani nič lebo jediné čo by som mohol vzhľadom k tomu že chcem schudnúť by bol asi proťák a amino ....či ?

//tak ale ty si hughito oproti mne asi trošku väčší : )
hughito
Redeemer
Redeemer

Nie je mi celkom jasné, prečo vynechávaš bench ? Však daj menšiu váhu a je. Inak, čo sa týka jednoručiek, s tými robím iba na negatívnej lavičke.
Inak však samozrejme môžeš robiť klasicky na rovnej, ale to sa neoplatí, pretože na to je proste lepší bench.
P3Bo
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Tak lebo ho už cvičím asi pol roka vkuse a aj keď ho umiestňujem rôzne medzi cvikmi (nie furt prvý ) tak si myslím že taký mesiac pauzy nezaškodí
Napísať odpoveď