Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
-
RoQa
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Re: Posilovanie
Zdravim , co na objemovku , priberanie by ste odporucili cloveku s intoleranciou na laktozu ? su nejake proteiny , gainery , atd ktore su bez laktozy alebo nejake alternativy ?
Posilovanie
Si kup tie piskoty a za jednu davku zaplatis 8x viac.smejo napísal:
diky pekne za taky obsah, to si radsej kupim piskoty s tvarohacikom ako toto...
napriklad tento som pred dvoma tyzdnami kupil v KE za 35e (pricom rozpustnost, chut, ale aj zlozenie su super), k tomu kupis 2 kila malty za 5e (glukozu tak podobne) a si zahojeny
(ten protak bol len priklad, su aj ine, lacnejsie, pripadne mensie balenia a pod.)
-
Point
Professional
bez laktozyRoQa napísal:Zdravim , co na objemovku , priberanie by ste odporucili cloveku s intoleranciou na laktozu ? su nejake proteiny , gainery , atd ktore su bez laktozy alebo nejake alternativy ?
skus ich pokukat este na inych eshopoch..mozu sa tam ceny pekne hybat..ja prave odchadzam do roboty tak nemam cas..
napr. Protein bez laktozy Egg za 2 Kg zaplatis tak asi 450 sk
Su rozne vajcove a sojove izolaty. Stranu, ci dve spat sme to tu riesili.
Ked neznasas laktozu, preco nezeres viac prirodzenej stravy?
Budem sa opakovat mozno, ale najlepsie na objevovke je to, ze ako gainer mozes pouzit trebars XXL pizzu, kuracke cecky, rezne...
Momentalne som zacal s risovackou, ako to tak citam po sebe, tecu mi gebriny
Ked neznasas laktozu, preco nezeres viac prirodzenej stravy?
Budem sa opakovat mozno, ale najlepsie na objevovke je to, ze ako gainer mozes pouzit trebars XXL pizzu, kuracke cecky, rezne...
Momentalne som zacal s risovackou, ako to tak citam po sebe, tecu mi gebriny
Ja od dneska začínam 4-týždňové beara, to už bude fakt prasačie a potom nejaké 2 týždne prechod a plnou parou rysovať to sádlo. 
Trochen neskoro - leto je uz tu. 
Este nejakych 5-6 tyzdnov, potom uz len upravit oblast bikiniek a bude to ok.
Este nejakych 5-6 tyzdnov, potom uz len upravit oblast bikiniek a bude to ok.
no ked uz tu pisete vase ciele, tak prihodim,ked dorobim skusky, planujem sa opat zacat viacej venovat bojovym sportom, takze ak sa zadari rad by som 2xtyzdenne BJJ + obcasne grappling a pricuchnut aj k thajskemu boxu, tz na posilku moc nezostane case, alebo ak nazbieram odvahu a splasim dobreho sparinga tak 2-3x tyzdenne MMA + 2x posilka (ale so zameranim na silu resp plyometriu), vo volnych dnoch si radsej pojdem zaplavat, myslim, ze za taketo dva-tri tyzdne bude plazova postava ako vysita 
Ak mám povedať pravdu, mne je plážová postava u riti. Mne ide o to dať dole to sádlo z brucha, aby to bolo v miere - nepotrebujem tehličky a nepotrebujem ani sádlové brucho.
Nepreferujem nejaké totálne vysekané postavy - za prvé, dá to veľkú námahu, za druhé, preferujem objemnejšie postavy - oveľa viac sa mi páčia. A konieckoncov, nie som žiadny profík ani nič podobné.
Jeden od nás z fitka mal úplne bombobú postavu, solídne objemové svaly, aj celá postava a práveže tuku aj tak minimum. Naposledy vo fitku som ho videl po dlhej dobe a schudol hádam 10 kg - síce to totálne vysekal, ale proste pôsobil vyslovene chudo, proste, mne sa to nepáči.
Inak kinjeril, máš pravdu, trocha neskoro to mám - celé to je totiž posunuté, čo má pôvod v tom, že som si zlomil na Silvestra ten lakeť.
Takže mi vznikol troška deficit. 
Nepreferujem nejaké totálne vysekané postavy - za prvé, dá to veľkú námahu, za druhé, preferujem objemnejšie postavy - oveľa viac sa mi páčia. A konieckoncov, nie som žiadny profík ani nič podobné.
Jeden od nás z fitka mal úplne bombobú postavu, solídne objemové svaly, aj celá postava a práveže tuku aj tak minimum. Naposledy vo fitku som ho videl po dlhej dobe a schudol hádam 10 kg - síce to totálne vysekal, ale proste pôsobil vyslovene chudo, proste, mne sa to nepáči.
Inak kinjeril, máš pravdu, trocha neskoro to mám - celé to je totiž posunuté, čo má pôvod v tom, že som si zlomil na Silvestra ten lakeť.
tak proti gustu...kazdemu podla chuti, mne sa vysekane postavy pacia, takych 90kg pri 10%tuku je imho ideal a nejde o to ze je to "plazove" kazdy mame nejaky ciel pri cviceni, moj je tento...
Aj mne sa páčia vysekané, ale zároveň aj s veľkými svalmi.
A to už nie je tak ľahké dosiahnuť..a ešte naturálne.
Inak, čo sa týka tých bojových umení, ja som s tým už úplne sekol, čo ma dosť štve.
Inak, čo sa týka tých bojových umení, ja som s tým už úplne sekol, čo ma dosť štve.
no to veru nie, to už je skôr o genetike kam to cloveka pusti a kam nie...
prečo si stym sekol?
prečo si stym sekol?
Už pred zlomeninou lakťa sa vyskytli prv problémy ohľadne času tréningov, dostupnosti (keďže ja dochádzam v podstate) atď. (dosť sa nám to pomenilo kvôli zasranej Zumbe).
Ale tak zlom prišiel, keď som si posral ten lakeť - vynútená pauza v podstate min. 3 mesiace. No a späť som už nenabehol akosi na režim a v podstate teraz je už leto a cez leto sme si dávali vždycky ako klub pauzu (nejaké tréningy boli, ale len také "neoficiálne" a málo, všetci preč, rozlezení). To bolo spojené aj s tým pocitom, že aj tak by som musel skončiť skrz VŠ. Tak sa to všetko pospájalo a koniec no.
Už to aj cítim, že nie som vo forme (čo sa týka kondičky, tak to ani nehovorím). Fight "na ostro" som mal naposledy niekedy pred Vianocami (na tréningu samozrejme)
. V RL nebolo nič.
Takže situácia je takáto, biedna.
Čo sa týka cvičenia, tak určite budem pokračovať aj na VŠ, čo sa týka nejakého bojového umenia, o tom už dosť pochybujem. Za prvé, aj ohľadne času neviem ako by som to dával, za druhé, my sme mali v našom meste taký domáci klub, všetci sme sa viacmenej poznali a celé sa to nieslo v priateľskej a pohodovej (pohodovej nemyslené tak, že by sme sa flákali..) atmosfére. Teraz nastúpiť v nejakej BA do klubu prelezeného pravičiarmi, o to teda moc záujem nemám.
Ale tak zlom prišiel, keď som si posral ten lakeť - vynútená pauza v podstate min. 3 mesiace. No a späť som už nenabehol akosi na režim a v podstate teraz je už leto a cez leto sme si dávali vždycky ako klub pauzu (nejaké tréningy boli, ale len také "neoficiálne" a málo, všetci preč, rozlezení). To bolo spojené aj s tým pocitom, že aj tak by som musel skončiť skrz VŠ. Tak sa to všetko pospájalo a koniec no.
Už to aj cítim, že nie som vo forme (čo sa týka kondičky, tak to ani nehovorím). Fight "na ostro" som mal naposledy niekedy pred Vianocami (na tréningu samozrejme)
Čo sa týka cvičenia, tak určite budem pokračovať aj na VŠ, čo sa týka nejakého bojového umenia, o tom už dosť pochybujem. Za prvé, aj ohľadne času neviem ako by som to dával, za druhé, my sme mali v našom meste taký domáci klub, všetci sme sa viacmenej poznali a celé sa to nieslo v priateľskej a pohodovej (pohodovej nemyslené tak, že by sme sa flákali..) atmosfére. Teraz nastúpiť v nejakej BA do klubu prelezeného pravičiarmi, o to teda moc záujem nemám.
tak ked nastupujes do BA na VS ako som spravne pochopil, tak urcite sa tu da vybrat aj klub neprelezeny praviciarmi, ale tak to uz je len podla chuti, ale ked sa chce, vzdy sa da s neicim zacat, nemyslim, ze by VS vytazovala na tolko aby si nemal cas
a priatelska atmosfera je asi v kazdom klube ak tam prides viac ako raz, ale tak holt nie je to asi ta "malomestska" atmosfera
Však časom uvidím, možno sa niečo aj nájde, ale čo sa týka fitka, tak to určite.
Inak jedna príjemná udalosť: relatívne často beriem veci od Stillmassu, teraz som spravil objedná nad 100 evry. Týpek mi zavolal, že či mi má spraviť cenu. Dosť ma to prekvapilo, ale tak povedal som, že prečo nie. Ešte mi potom povedal, že však často od neho beriem..
Síce som mu poriadne nerozumel (
), ale tuším povedal 90 evry, alebo 90 a niečo. Objednávka bola okolo 103 evry. Celkom potešilo.
A ešte aj tričko k tomu.
Inak jedna príjemná udalosť: relatívne často beriem veci od Stillmassu, teraz som spravil objedná nad 100 evry. Týpek mi zavolal, že či mi má spraviť cenu. Dosť ma to prekvapilo, ale tak povedal som, že prečo nie. Ešte mi potom povedal, že však často od neho beriem..
Síce som mu poriadne nerozumel (
Nemohol by tu niekto napísať svoj jedálniček počas risovačky?
Ja teraz mám (od pondelka (23.5)) 3 dňové sacharidové vlny.
A mám na pláne s tým zrysovať z 84kg na 73kg. Momentálne mám 79kg. Takže držte palce 
Kód: Vybrať všetko
1. Deň (300g sacharidov)
Na raňajky si môžete pripraviť 6 vaječných bielok s 1 až 2 žĺtkami, k tomu zo tri ryžové chlebíky.
Navážite si 360g ryže za sucha, a dáte uvariť. Aspoň 500g kuracích pŕs si tiež nejako pripravíte, ale bez oleja!! Toto si budete počas dňa ujedať, ale v približne rovnakých dávkach, aby Vám ostalo aj na večer! Ak ste typ človeka, ktorý všetko sfutruje naraz, je lepšie si to rozdeliť aspoň do piatich porcií, a zakaždým si dať jednu. + zeleninku pokiaľ budete hladný
2. Deň (200g sacharidov)
Raňajky ostanú tie isté, aj množstvo kuracích pŕs, ale ryže si navážite 240g za sucha a dáte uvariť. Taktiež to pojesť rovnomerne cez deň. + zelenina
3. Deň (100g sacharidov)
Všetko to isté, len ryže už len 120g za surova... V tento deň to je dosť kruté, a hlad pocítite častejšie, tak treba jesť pomedzi porcie aj zeleninu, najlepšie šalátovú uhorku.Re: Posilovanie
Že by ?
Kód: Vybrať všetko
Pondelok: 200g/b , 57g/s+100g/s(gainer)
1. 6 vajíčok(35g/b,5g/s)+1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
2. mäso:150g(30g/b)
3. ryba 200g(30g/b) +1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
4. tvaroh 250g(35g/b, 10g/s) biely jogurt(6g/b,12g/s)
5. mäso:150g (30g/b)
6. ryba 200g(30g/b)
Utorok: 204g/b, 152g/s
1. 6 vajíčok(35g/b,5g/s)+2 grahamové r.(5g/b,30g/s)
2. ryba 200g(30g/b)
3. mäso:150g(30g/b)+ryža 60g(7g/b,50g/s)
5. mäso:150g(30g/b)+ryža 60g(7g/b,50g/s)
6. tuniak(20-25g/b)+1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
Streda: 215g/b, 510g/s+100g/s(gainer)
1. 200g cestovín(23g/b,120g/s)+ 100g eidam(30g/b,2g/s)
2. 2 grahamové r.(5g/b,30g/s)+cottage cheese 120g(12g/b,3g/s)
3. mäso:150g(30g/b)+ryža 150g(11g/b,115g/s)
5. 200g cestovín(23g/b,120g/s)
6. tuniak(20-25g/b)+ 2 grahamové r.(5g/b,30g/s)
Štvrtok: 218g/b, 370g/s
1. 2 grahamové r.(5g/b,30g/s)+cottage cheese 120g(12g/b,3g/s)
2. ryba 200g(30g/b)+ 1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
3. mäso:150g(30g/b)+ 200g ryže(15g/b,155g/s)
4. tvaroh 250g(35g/b, 10g/s) biely jogurt(6g/b,12g/s)+ 1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
5. mäso:150g(30g/b)+ 200g cestovín(23g/b,120g/s)
6. 2 grahamové r.(5g/b,30g/s)+cottage cheese 120g(12g/b,3g/s)
Piatok: 184g/b, 185g/s+100g/s(gainer)
1. 2 grahamové r.(5g/b,30g/s)+cottage cheese 120g(12g/b,3g/s)
2. ryba 200g(30g/b)+ 1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
3. mäso:150g(30g/b)+ryža 80g(9g/b,60g/s)
5. tuniak(20-25g/b)+ 2 grahamové r.(5g/b,30g/s)
6. ryba 200g(30g/b)+ 1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
Sobota:215g/b, 240g/s
2. tvaroh 250g(35g/b, 10g/s) biely jogurt(6g/b,12g/s)+ 1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
3. mäso:150g(30g/b)+ryža 100g(12g/b,77g/s)
4. ryba 200g(30g/b)+ 2 grahamové r.(5g/b,30g/s)
5. mäso:150g(30g/b)+70g cestovín(6g/b,45g/s)
6. tuniak(20-25g/b)+1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
Nedeľa:220g/b, 212g/s
2. tvaroh 250g(35g/b, 10g/s) biely jogurt(6g/b,12g/s)
3. mäso:150g(30g/b)+ ryža 60g(7g/b,50g/s)
4. ryba 200g(30g/b)+ 1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
5. mäso:150g(30g/b)+70g cestovín(6g/b,45g/s)
6. ryba 200g(30g/b)+ 1 grahamový rožok(2,5g/b,15g/s)
Listová zelenina, 100g olo.syr.=30g/b alternatíva namiesto niekt.jedál-
Bushido
Medium Professional
čaute, cvičím už nejaké 2-3 roky (nepravidelne) a neberiem nič, ani nejak neriešim špeciálnu stravu. Akurát čo sa snažím je každý deň príjmať mäso (hlavne kuracie). Ale zaujímama či by som mal po pri cvičení brať niečo na regenaráciu svalov ako amináče alebo niečo na kĺby, aby ma to neskôr nedostihlo v podobe nejakých zdravotných problémov. Ak sa to tu už riešilo (čo asi aj riešilo), tak sorry, len je tu už naozaj veľa strán. Môže mi niekto v skratke poradiť ?
máš už neake problémy alebo nie?