Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
Re: Posilovanie
No beriem to hlavne rekreacne, rad by som aj nieco zhodil, ale robim to hlavne kvoli vyvetraniu hlavy, no vysledok na vahe by bol prijemnym bonusom. Len ja som taky, ze vyjdem z posilky, a idem si rovno slahnut napr. pivo, alebo tak
Ale dik za info 
-
evilbanana
Medium Star
To ja zas naopak.. už 3 roky sa snažím pribrať 2 roky som hovoril že to pôjde aj samo.. Potom som popozeral nejaké tréningy na nete a poriešil stravu a dnes? zo 75kg som spravil za pol roka 90 samozrejme nie čistej hmoty veľa tuku ale som veľmi spokojný.. ide len o priority a treba si ujasniť čo chceme
zaujímalo by ma že jak cyklisti rieši totálne vyčerpanie pri bicyklovaní ...minule, teda včera som si dal jednu trať, nebola ani taká dlhá len slušne náročna a tak som sa rozbil že momentálne sa ledva hýbem, samozrejme ak to je od toho ...každopádne keď prejdem nad 40-50km prestanem vládať a nedokážem bicyklovať, darmo sa najem, napijem ...koľkokrát som šiel za rána bicyklovať, poobede som prišiel domov dajme tomu že o nejakej 3hod poobede a som sa cítil ako keby bolo 8 hodín večer
čo to má spoločné s posilovaním? toto by som skvôr smeroval do témy cyklistika 
-
Point
Professional
- Kontaktovať používateľa:
tak treba zvysit vydrz .. nvm aku odpoved na to cakas..a skor si myslim, ze tu na taketo veci mas temu cyklistika..netusim co ma toto spolocne s posilovanim
Presne tak, choď s tým do inej témy.
Zo 75 kg na 90 je za pol roka veľmi slušné. Ja mám momentálne min. 107 kg, mám 19 rokov. Viem, že na 15 ročnej prehliadke som mal 73 kg. Takže v podstate za 4 roky som nabral 34 kg.
Zo 75 kg na 90 je za pol roka veľmi slušné. Ja mám momentálne min. 107 kg, mám 19 rokov. Viem, že na 15 ročnej prehliadke som mal 73 kg. Takže v podstate za 4 roky som nabral 34 kg.
hughito koľko cca % tuku máš na sebe?
To neviem, ale momentálne dosť, už musí prísť ryska. 
-
evilbanana
Medium Star
neries tuk ked si to takto chcel bud spokojny... inak ako to udrzujes?? ja mam 90 a uz sa mi nechce tolko cpat a riesit to al stale ma to bavi len po case prichadza utlm... inak musis byt pekne ´zviera´ 
Preco by nemal riesit tuk?
Tuk je prave pri fitness a bodybuildingu to, co nechceme.
Ratat percenta tuku je sice trocha prehnane, ale aby niekomu trcal pupek a faldy, to moc esteticke nie je. Makas trebars 10 mesiacov, tak by bolo dobre vidiet plody driny a makania.
Hughito - meskas, meskas
Ja som uz ohobloval 4kg 
Ratat percenta tuku je sice trocha prehnane, ale aby niekomu trcal pupek a faldy, to moc esteticke nie je. Makas trebars 10 mesiacov, tak by bolo dobre vidiet plody driny a makania.
Hughito - meskas, meskas
Viem viem, pôvodne som mal o takomto čase už pekne zhadzovať, ale tak čo.
Čo ideš sach. vlny ?
-
evilbanana
Medium Star
Nebral som to ako nerieš tuk pri rysovačke ale ak niekto potrebuje pribrať ako ja keď som mal 75 kg na 192 cm tak asi keby som riešil tuk a snažil sa čo najčistejšie asi ťažko by som sa dostával hore nemyslíš.. neni som z tých plážových dementov čo má six pack a 60 kilo a chodí jak pán lebo má tehličkykinjeril napísal:Preco by nemal riesit tuk?
Hughito - meskas, meskasJa som uz ohobloval 4kg
Tak to je jasné, keď je niekto úplne suchý, tak nech tuk nerieši. Ak aj taký suchár priberie cca 10 kg čistého tuku, tak sa to na ňom neprejaví negatívne, ale pozitívne - zmužnie.
-
evilbanana
Medium Star
v tomto s tebou súhlasím vždy je niečo viac ako nič ale ja som skôr za hento
takže od zajtra ideme to HST.
rozmýšľam už nad tréningom zatiaľ mám niečo takéto:
rozmýšľam už nad tréningom zatiaľ mám niečo takéto:
mohlo by to byť či by ste niečo zmenili?Tréning A:
Drepy 2 x 15 - nohy
Príťahy VČ v predklone 2 x 15 chrbát
Bench Press 2 x 15 - prsia
Pullover 2x15 - hrudník
Hrazda 2 x 10 - chrbát
Military Press 2 x 15 - ramená
Upažovanie 1 x 15 - ramená
Bicepsové tlaky s VČ 2 x 15 - biceps
Francúzske tlaky 2 x 15 - triceps
Výpony 2 x 15 - lýtka
Kŕčenie ramien 2x15 - trapézy
Klopenie zápästiami nadhatom 2x15 - predlaktia
zkracovačky na neg. lavici 2 x 15 (so záťažou) - brucho
Máš tam blbosti - na každú partiu iba jeden cvik. Takže niektoré duplované si pekne presuň do "B" tréningu.
na chrbát stačí iba jeden cvik?
tj takto neako?
tj takto neako?
a bolo by to približne ok?Tréning A:
Drepy 2 x 15 - nohy
Príťahy VČ v predklone 2 x 15 chrbát
Bench Press 2 x 15 - prsia
Pullover 2x15 - hrudník
Military Press 2 x 15 - ramená
Bicepsové tlaky s VČ 2 x 15 - biceps
Francúzske tlaky 2 x 15 - triceps
Výpony 2 x 15 - lýtka
Kŕčenie ramien 2x15 - trapézy
Klopenie zápästiami nadhatom 2x15 - predlaktia
zkracovačky na neg. lavici 2 x 15 (so záťažou) - brucho
Prsia, hrudník..
Vyhoď ten pullover. Inak áno, stačí 1 cvik na chrbet. A v podstate cvičíš 3-krát do týždňa, takže tie lýtka, trapézy, predlaktia dávaj len 2 krát do týždňa, urči si kedy. To stačí.
Vyhoď ten pullover. Inak áno, stačí 1 cvik na chrbet. A v podstate cvičíš 3-krát do týždňa, takže tie lýtka, trapézy, predlaktia dávaj len 2 krát do týždňa, urči si kedy. To stačí.
ja to vždy cítim tak že pullover mi pôsobí na vnútornú časť pŕs, tj to chápem ako hrudník
ok dávam ho preč
ok dávam ho preč
-
17
Light Professional
Zdravim,
vedeli by ste mi odporucit nejake overene cviky, ktore efektivne pomozu zvacsit (rozsirit) ramena? Hadam okolo toho nepotrebujete viac prazdnych reci. Budem vdacny za kazdu radu.
vedeli by ste mi odporucit nejake overene cviky, ktore efektivne pomozu zvacsit (rozsirit) ramena? Hadam okolo toho nepotrebujete viac prazdnych reci. Budem vdacny za kazdu radu.