to som si nevsimol ja ze nemyslel moj obvod uz som si cital take clanky a na to je ten cvik na scottovej lavicke na vnutorny biceps aspon som to tak pochopil opravte ma ak sa mylim a holub preco by som to akoze nemal riesit uz teraz a kedy ked budem mat obvod 50 a moj biceps bude mat uplne na p*cu tvar ci coCenayus napísal:on myslel Holubarov obvod ruky.........
ale pekne sa trafil
Posilňovanie | Bodybuilding | Gainer | Kreatín | Fitness
neboj ked uz budes mat 50ky ruky tak ta to nebude trapitpuls napísal:to som si nevsimol ja ze nemyslel moj obvod uz som si cital take clanky a na to je ten cvik na scottovej lavicke na vnutorny biceps aspon som to tak pochopil opravte ma ak sa mylim a holub preco by som to akoze nemal riesit uz teraz a kedy ked budem mat obvod 50 a moj biceps bude mat uplne na p*cu tvar ci co
-
vivaSlovakia
Guru wannabe
puls: predpokladam ze zacinas cvicit a hned riesis nejake nepodstatne veci - pocvic zo 3 mesiace, naber trosku hmoty a ked sa ten sval od ramena nepohne blizsie k laktu tak to je mozno geneticke alebo to cvicis nap*cu... a neskac do holubara - ak si pozres celu temu uz tu mal par dobrych prispevkov a ty zatial ani jeden...
..presne tak... puls, holubar sa tu do toho dost vyzna a dal ti uplne normalnu radu tak neviem co sa ti nepaci...Maki napísal:puls: predpokladam ze zacinas cvicit a hned riesis nejake nepodstatne veci - pocvic zo 3 mesiace, naber trosku hmoty a ked sa ten sval od ramena nepohne blizsie k laktu tak to je mozno geneticke alebo to cvicis nap*cu... a neskac do holubara - ak si pozres celu temu uz tu mal par dobrych prispevkov a ty zatial ani jeden...
ja som cvicil pred rokom ale musel som prestat lebo som mal problemi s rukou a hmotu trochu mam ja vem ze objem 31 je malo ale som rok necvicil tak mi svaly ochabli trochu ale to ze hmotu naberem o to sa nebojim a to som sa pytal ci je to genetika ale aj ked to mas geneticky dane su na to cviky ktorimi sa to da upravit a chem nake cviky na to vedet aby som to necvicil na pi..Maki napísal:puls: predpokladam ze zacinas cvicit a hned riesis nejake nepodstatne veci - pocvic zo 3 mesiace, naber trosku hmoty a ked sa ten sval od ramena nepohne blizsie k laktu tak to je mozno geneticke alebo to cvicis nap*cu... a neskac do holubara - ak si pozres celu temu uz tu mal par dobrych prispevkov a ty zatial ani jeden...
To bude asi geneticky dane. Pozri sa an na brucha niektorych kulturistov resp cvicencov. Niekto ma 6 tehliciek neikto zase 8, niekto ich ma vedla seba a niekto zase striedavo. Naber hmotu aspon do tych 36 az 39 a uvidis bude to lepsie vyzerat.puls napísal:ja som cvicil pred rokom ale musel som prestat lebo som mal problemi s rukou a hmotu trochu mam ja vem ze objem 31 je malo ale som rok necvicil tak mi svaly ochabli trochu ale to ze hmotu naberem o to sa nebojim a to som sa pytal ci je to genetika ale aj ked to mas geneticky dane su na to cviky ktorimi sa to da upravit a chem nake cviky na to vedet aby som to necvicil na pi..
puls: nemozeme vediet ci je to genetika, skus sa pozriet aky biceps ma tvoj otec,brat(ak mas) - ak maju podobny ako ty => pri ramene tak je dost mozne ze je to geneticky - napr. ja mam po otcovi geneticky dane ze nevyrysujem brucho(uz som skusal a nic,vahu zhodim ale rys nikde a mozem behat,brusakovat,skracovackovat aj 2h denne), brat to iste... a ak je to geneticke tak s tym nic nespravis... a spravne cviky? - http://www.ronnie.cz
http://www.kulturistika.com
tu mas toho dost, nejake cviky na bicak si urco najdes, uz ich len vediet spravne previest..
http://www.kulturistika.com
tu mas toho dost, nejake cviky na bicak si urco najdes, uz ich len vediet spravne previest..
-
Holubar
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Tak aby som to uviedol na pravu mieru. Pri obvode nadlaktia 31cm sa este ani neda hovorit o nejakom bicepse a uz vobec nie riesit, ci je prilis blizko k ramenu alebo k laktu. A keby sa aj dalo, tak neexistuju cviky, ktorymi sa to da ovplyvnit, ani ziadne cviky, ktore ovplyvnia tvar bicepsu. Jedine, co sa da pracou dosiahnut, je zvacsenie rozmeru svalu, pripadne jeho zbavenie od tuku, ktory ho pokryva (niekto to vola vyrysovanie). Ak sa ti nezdam dost doveryhodny, spytaj sa na hocijakom specializovanom fore...Aj ked neviem, ci ti vobec niekto odpise nejakou serioznou odpovedou, z takychto otazok, si tam vacsinou robia srandu a ty ostanes len na posmech...
A este k tym rozmerom: neber ako urazku, ked pisem, ze 31cm biceps nie je biceps, mas 15 rokov a nikto od teba neocakava, ze vyzeras ako Coleman. Len si prilis nenamyslaj...
A este k tym rozmerom: neber ako urazku, ked pisem, ze 31cm biceps nie je biceps, mas 15 rokov a nikto od teba neocakava, ze vyzeras ako Coleman. Len si prilis nenamyslaj...
aj ja mam 39 ... tak to sme na tom rovnako ... len ja sa uz cca pol roka neviem odlepit od tejto hodnotyHolubar napísal: btw, P3bo: 39
suhlas ... len som nevedel ako mu to tak setrne zdelit ze 31cm este nieje v podstate biceps ... ale to je realita co napisal holubar. pri takej velkosti ta gulicka svalu este pobehuje hore dole ... az narastie a uz sa ti nezmesti poriadne na dlzku nadlaktia tak ju budes mat v strede a bude ti rast do vysky a sirky.Holubar napísal:Tak aby som to uviedol na pravu mieru. Pri obvode nadlaktia 31cm sa este ani neda hovorit o nejakom bicepse a uz vobec nie riesit, ci je prilis blizko k ramenu alebo k laktu ...
A este k tym rozmerom: neber ako urazku, ked pisem, ze 31cm biceps nie je biceps, mas 15 rokov a nikto od teba neocakava, ze vyzeras ako Coleman ...
povedzme v tom nesuhlasim s holubarom ze sa neda ovplivnit tvar bicepsu ... da sa ovplivnit ci na sirku ma rast do vnutornej alebo vonkajsej strany ... napr ked niekto cvici s velkou tycou, tak sirka uchopu to dost ovplivnuje ... alebo napr ked niekto cvivi kladivo
akoze to mate pravdu ze 31 neni "biceps" ale ja nechcem nat ruku ako kulturista ani nic take len taku v pohode postavu a to som myslel co pisal pom ze tvar bicepsu sa da ovplivnit a to som aj chcel proste aby som uz teraz tak cvicil aby bol potom taky aky chcem ja v tomto nemas pravdu holubar to sa da ovplivnit
ja tak viem ze tvar sa da ovplivnit len tak ze ktora cast bicepsu ti bude hrubnut viac(vonkajsia ... vnutorna ... myslim na hrubku a nie dlzku) ale s tym umiestnenim (hore...dole) niesom si moc isty, lebo tie svalove vlakna hrubnu v cca strede a to neovplivnis, ale to ze na ktorej strane bicepsu budes mat viac vlaken to uz ovlipvnis. ked vytacas ruku smerom von pri zdvyhani jednorucky tak ti rastie ta cat bicepsu ktora je dalej od tela, lebo sa viac namahaju vlakna na tej strane.puls napísal:akoze to mate pravdu ze 31 neni "biceps" ale ja nechcem nat ruku ako kulturista ani nic take len taku v pohode postavu a to som myslel co pisal pom ze tvar bicepsu sa da ovplivnit a to som aj chcel proste aby som uz teraz tak cvicil aby bol potom taky aky chcem ja v tomto nemas pravdu holubar to sa da ovplivnit
uz som skusal vseliake variacie cvikov aj opakovani ... uz som dal bicepsu 2tyzdne odpocinok ... uz som vselico skusil ale nejak nexce rast ... ale na sile nabera ... nuz co uz ...kali520 napísal:No tak asi stagnujes. Skus zmenit trening alebo zacni este viacej jest, mozno to zabere.
s vahou nemam problem teraz mam cca 80kg na 183cm
no mne by uplne stacili 42-45 rukyHolubar napísal:pom, napis aky ides trening
Maki: este to nie je tak davno, ked som mal aj ja 35, vtedy zacina byt vidiet, ze cvicis, okolo 40 to zacina vyzerat ako ruka, ale este to nie je ono a takych 50 je uz akurat
TERAZ takto cvicim:
no ja idem na bic. najprv s velkou tycou s 35kg po 10,8 opakovani 2-3 serie
potom s podopretym laktom s 18kg jednoruckami po 8,6 opakovani 2-3 serie
a nakoniec si dam s 14kg jednoruckami kladivo po 8,6 opakovani 2-3 serie
ale ked necvicim doma ale v posilke tak si davam hlavne kladku
nalozim si cca 60kg(najviac co mozem zahaknut teraz neviem presne kolko to je) a po kazdom opakovani znizim rychlo vahu o 5Kg a toto robim po 10 opakovaniach ... vtedy zvyknem brutalne precityt cely biceps ... brutalne to pali