posilnovna

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
lukasione
Expert
Expert
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

posilnovna

Príspevok od používateľa lukasione »

cavte,byvam na normalnom panelaku,v kocikarni ktora bola davno pridelena len nam si s kamosmi chceme urobit posilku,ale domovnicka(zlá)nam to nechce dovolit...vymluva sa na domovy poriadok,ja som sa rozhodol ze sa vo svojom vchode opytam a vyptam podpisi,urobil som si taku tabulku s cislom bytu a tak...ked sa tam nadpolovicna vätsina podpise tak ju mozem poslat do...?
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

neviem, ci mate byty v osobnom vlastnictve, ak ano, tak hej:)
niekde je ale treba aj "ustavna", alebo 3/4 vacsina.
johnny171
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Re: posilnovna

Príspevok od používateľa johnny171 »

lukasione napísal:cavte,byvam na normalnom panelaku,v kocikarni ktora bola davno pridelena len nam si s kamosmi chceme urobit posilku,ale domovnicka(zlá)nam to nechce dovolit...vymluva sa na domovy poriadok,ja som sa rozhodol ze sa vo svojom vchode opytam a vyptam podpisi,urobil som si taku tabulku s cislom bytu a tak...ked sa tam nadpolovicna vätsina podpise tak ju mozem poslat do...?
mi sme to tak spravili doma, tiez byvam v panelaku, spisali sme peticiu a chodili po podpisy od bytu k bytu... nakoniec sme nazbierali cca 95%podpisov za :P
Tak vela stastia :wink:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

.. vies mozno je chyba aj v tom ze to prezentujete tak ze SI tam chcete spravit psilovnu ... keby ste to odprezentovali ako ze tam chcete spravit posilovnu pre vsetkych ,tak myslim no problem .. u nas to tiez tak chalni spravili .. akoze netreba sa toho bat .. ludia su lenivi .. u nas samozrejmä teda dovoilo sa len s tym , ze tam ma pristup kazdy, kazdy kto chce bude mat kluc :-) ... no a neveim o tom ze by tam chodil niekto iny ako chlaniska ktore tu posilku zriadili :-) :-) ...
Napísať odpoveď