Poškarabaný LCD monitor !

Ak potrebujete pomoc alebo poradiť, píšte sem (len PC, elektronika atď.)...
n1^
Light Star
Light Star
Používateľov profilový obrázok

Poškarabaný LCD monitor !

Príspevok od používateľa n1^ »

Chcem sa spýtať či existuje niečo na poškrabaný LCD? :) Lebo ma jazvy... :D
KoCi
Darca
Darca

Príspevok od používateľa KoCi »

hladas nieco ako makeup? :D .. ono existuju take priesvitne "masticky" (naozaj si nespomeniem jak sa tomu nadava) ale tie ked aplikujes na iny ako skleneny material, tak to bude vyzerat este horsie.
--==[ RA ]==--
Light Professional
Light Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa --==[ RA ]==-- »

Su takze pripravky ako bolo povedane vyssie a aj som to videl a vizeralo to vyborne, treba to naniest na poskodene miesto a poriedne vylestit a potom by to malo byt vpohode. Ale tiez si nespomeniem ako sa to vola a kolko to stoji.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

--==[ RA ]==-- napísal:Su takze pripravky ako bolo povedane vyssie a aj som to videl a vizeralo to vyborne, treba to naniest na poskodene miesto a poriedne vylestit a potom by to malo byt vpohode. Ale tiez si nespomeniem ako sa to vola a kolko to stoji.
no hej a vysledny efekt bude taky ze to miesto bude ovela viac lesklejsie a hladsie ako zvysok panelu

ale ak si poskrabal leskly panel tak s tym radsej nerob nic lebo doseres este viac, ale ako sa ti podarilo ho poskrabat? necital si v navode od monitora ze pri nom nemas manipulovat s nozmi, srubovakmi ci inymi ostrimi predmetmi? :D
Napísať odpoveď