Ahojte ludia.
Mam na Vas dotaz akym sposobom sa da poslat jeden mail velkemu poctu osob? Skusal som rozne programy ale problem je v tom, ze ich neviem nastavit tak aby isli - mam dynamicku IP.
Viete mi poradit ako to urobit, prosim?
poslanie jedneho mailu velkemu poctu osob
-
woundgiver
Light Star
Takmer v každom emailovom klientovi môžeš do jedného políčka vložiť x adries oddelených čiarkou alebo bodkočiarkou. Funguje to minimálne v Outlooku, Outlooku Expres a mám pocit, že aj Thunderbird.. dôležité je mať emailové adresy a veriť, že Tvoj poskytovateľ smtp servera na odosielanie pošty nemonitoruje spammerov.. 
v tom problem nie je, problem je v tom, ze kazdy slusny smpt server ma limit - bud casovy, alebo ulohovy - max 50 mailov za hodinu a pod. varianta je pouzit program, co to bude robit automaticky - posle mail kazdu minutu a pod, alebo pouzit vlastny smtp server, tam ale narazis na problem, ze ten smtp nad tebou ten limiit tiez bude mat.trizzo napísal:iny klienti (Thunderbird, Opera, Bat,...) obmedzenia nemaju - teda o tom aspon neviem.
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Ja by som volil moznost vlastneho free SMTP servera. Ked som nieco take skusal na rozposlanie hromadneho mailu asi 15 tisic ludom, tak jediny problem mi robil DNS server, ze to zacalo kickovat. Netusim preco... Dalsia moznost je pouzit jeden z freemailov, mne sa osvedcil inmail.sk, ktory to zvladol za pouzitia programu na rozposielanie hromadnych mailov. Posledna moznost je pouzit funkciu mail v PHP napriklad na niektorych freehostingoch.