poslanie jedneho mailu velkemu poctu osob

O internete a sieťach, problémoch, nastaveniach...
woundgiver
Light Star
Light Star

poslanie jedneho mailu velkemu poctu osob

Príspevok od používateľa woundgiver »

Ahojte ludia.
Mam na Vas dotaz akym sposobom sa da poslat jeden mail velkemu poctu osob? Skusal som rozne programy ale problem je v tom, ze ich neviem nastavit tak aby isli - mam dynamicku IP.

Viete mi poradit ako to urobit, prosim?
saj
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa saj »

Vyskusaj mozilu thunderbird.Tam to funguje :)
Napises komu : kliknes na riadok nizsie a zasa napises nejaky email...........
chrono
VIP
VIP

Príspevok od používateľa chrono »

V tvojom emailovom program pri odosielaní nastav CC alebo BCC (ak dáš adresy do CC, tak budú tie adresy vidieť všetci, ktorým ten email pošleš, pri BCC nie)
brm
Darca
Darca

Príspevok od používateľa brm »

Takmer v každom emailovom klientovi môžeš do jedného políčka vložiť x adries oddelených čiarkou alebo bodkočiarkou. Funguje to minimálne v Outlooku, Outlooku Expres a mám pocit, že aj Thunderbird.. dôležité je mať emailové adresy a veriť, že Tvoj poskytovateľ smtp servera na odosielanie pošty nemonitoruje spammerov.. ;)
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

co je "velky pocet osob"?
trizzo
VIP
VIP

Príspevok od používateľa trizzo »

v kazdom mejlovom klientovi mozes do adresneho riadku napisat az 255 mejlovych adries (myslim ze obmedzenie na tento pocet ma iba Outlook Express). "Full Outlook" a iny klienti (Thunderbird, Opera, Bat,...) obmedzenia nemaju - teda o tom aspon neviem.

apropo: co s tym ma dynamicka IP adresa? :?:
enter00
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa enter00 »

trizzo napísal:iny klienti (Thunderbird, Opera, Bat,...) obmedzenia nemaju - teda o tom aspon neviem.
v tom problem nie je, problem je v tom, ze kazdy slusny smpt server ma limit - bud casovy, alebo ulohovy - max 50 mailov za hodinu a pod. varianta je pouzit program, co to bude robit automaticky - posle mail kazdu minutu a pod, alebo pouzit vlastny smtp server, tam ale narazis na problem, ze ten smtp nad tebou ten limiit tiez bude mat.
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Ja by som volil moznost vlastneho free SMTP servera. Ked som nieco take skusal na rozposlanie hromadneho mailu asi 15 tisic ludom, tak jediny problem mi robil DNS server, ze to zacalo kickovat. Netusim preco... Dalsia moznost je pouzit jeden z freemailov, mne sa osvedcil inmail.sk, ktory to zvladol za pouzitia programu na rozposielanie hromadnych mailov. Posledna moznost je pouzit funkciu mail v PHP napriklad na niektorych freehostingoch.
Napísať odpoveď