Je to celkom pekné, ale viac ako grafika je dôležitejšia hrateľnosť, reálne pohyby hráčov ai. Keby to bolo ako s PES2009 (slabšia grafika, vysoká reálnosť a hrateľnosť) tak by som nič nenamietal
A dúfam, že to nedopadne ako s NHL08, keď som to ako dylino sťahoval, odohral 1 zápas a odinštaloval a ani neviem kde to mám.
No pokial bude Be a Pro tak si to urcite zahram... mam rad tieto mody
Ku grafike... mne o grafiku moc nejde... hlavne ze to bude hratelne (aj ked u NHL klesa)
BTW nezda sa vam byt nizky overall pri Detroite? screen 7
Shamway napísal:No pokial bude Be a Pro tak si to urcite zahram... mam rad tieto mody
Ku grafike... mne o grafiku moc nejde... hlavne ze to bude hratelne (aj ked u NHL ti klesa)
BTW nezda sa vam byt nizky overall pri Detroite? screen 7
No nebolo by zlé keby nejaký takýto mód bol v hre, ale pochybuje že tento ročník.
be a pro tam je ale nieje tam goolie mod ...a este je to daka orezana verzia be a pro...proste ea robilo cely rok x360/ps3 a toto vyslo a mesiac neskor lebo ako vysla next-gen tak museli este zmenit na pc verzii nhl 08 na 09 a nahrat nove zostavy...
mirak2 napísal:nie. az bude zistis to podla toho ze sa tu bude vo velkom nadavat na EA
Na EA sa už nadáva a NHL09 na stiahnutie (ilegálne) ešte nieje. Podla toho čo som čítal EA fóre asi budeme nadávať všetci, čo NHL09 budeme hrať. Opäť to statočne EA odfláklo. Najviac však budú nadávať ľudia čo si hru kúpia.
Goten napísal:Na EA sa už nadáva a NHL09 na stiahnutie (ilegálne) ešte nieje. Podla toho čo som čítal EA fóre asi budeme nadávať všetci, čo NHL09 budeme hrať. Opäť to statočne EA odfláklo. Najviac však budú nadávať ľudia čo si hru kúpia.
Keď sú ľudia takí sprostí a kupujú si hru pri ktorej je veľká! pravdepodobnosť, že bude odfláknutá (ako minulé ročníky) ešte v pred objednávkach tak potom nech neplačú a nenadávajú ale nech si trieskajú hlavu o stôl akí sú sprostí a že vyhodili do luftu jeden liter.
A je to tu, tak dlho sme sa vsetci tesili a som rad, ze ako prvy mozem pisat na forum o tejto hre pre PC. Moje prve slova a prvy dojem je, ze hram asi NHL 2008, musim pozriet, ze ci som nestiahol nahodou staru NHLku, lebo mi to pripada rovnako. Ale som rad, ze mam aspon nove supisky a Hossu v Detroite, pretoze ked som v prvej tretine zatlacil doma Pittsburgh, tak Jose Luis Arena ozila a zacala povzbudzovat. Celkovo su pocity zmiesane a prevlada pocit sklamania, nakolko som cakal zlepsenie, ale je to stale o tom istom, tie iste pohyby, chyby, ako keby sa nic nezmenilo, lebo aktualizovali supisky.
Zatial som odohral len necely zapas, ziadne novinky okrem modu sezony a Be a pro som si nevsimol (tieto dva mody maju ikonku new vedla nazvu), tak asi preto. Ako inak, ani teraz nie je moznost nastavit widescreen, takze kto ma wide LCD 16:9, resp. 16:10 ako v mojom pripade, tak si bude vychutnavat natiahnutu hru, pripadne si treba par dni pockat na utilitu, ktora to umozni zmenit, pripadne sa spoliehat na drivre ku grafike, ze s tym nieco spravia.
Nastavenie klaves pouzivam take ako este z cias NHL 98, cize medzernikom strielam, Cckom nahravam, Xkom zrychlujem, Zetko zapastie, Vecko bodycheck. Zial, pismeno Z mi nejde nastavit pri nastaveni klaves, co je pre mna dost zaujimave, neviem ci je chyba u mna alebo si budem musiet pockat na keyredefiner, pripadne skusit pouzit ten z minuleho roka. Pochybujem, ze EA Sports spravili zmeny v konfiguracnom subore, takze si dovolim povedat, ze bude fungovat este aj ten z rocnika 2007.
Ak to mam celkovo zhrnut do jednej vety, tak po jednom zapase som z hry sklamany, pretoze nepriniesla nic nove, tie iste chyby a nedostatky, tou hlavnou je urcite wide rozlisenie.