Zlé skúsenosti a zážitky u doktorov - nepríjemné vyšetrenia
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
Este to tak a pribudne dalsia tema - Kolko litrov vody vam naliali do zadku pri klystire?lekoklatik napísal:Určite je to nepríjemné. Kamarátovi prerážali nos. qwerty ty si ako pokusná myš. Všetko každému zožerieš, všade si bol, všetko si videl, všetko ťa zaujíma a k tomu všetkému kceš pyrotechnický pas![]()
Mal by si ísť na klistír aby ťa to trošku prevetralo
-
qwerty-xyz
lekoklatik napísal:Určite je to nepríjemné. Kamarátovi prerážali nos. qwerty ty si ako pokusná myš. Všetko každému zožerieš, všade si bol, všetko si videl, všetko ťa zaujíma a k tomu všetkému kceš pyrotechnický pas![]()
Mal by si ísť na klistír aby ťa to trošku prevetralo
-
Eritrea
Star
mne tahali asi ked som mala 12 vsetky 3-jky zuby , uz dospele koli miestu pre dalsie..no poviem vam nebolo to bohvie co ..tiez megaihly do podnebia a potom jak trhala tie zuby iba som pocula lamanie kosti..
no a potom ta gynekologicka..to je tiez dost neprijemne...nech si vravi ktorykolvek chlap co chce...
ale na vsetko zle sa casom zabudne..preboli to ..
no a potom ta gynekologicka..to je tiez dost neprijemne...nech si vravi ktorykolvek chlap co chce...
ale na vsetko zle sa casom zabudne..preboli to ..
-
nechodimtu
Light Expert
-
pryja
Darca
Keby si nebyval tak daleko...qwerty-xyz napísal:ty kokos kde mi spravia klistir??
A preplachovali tu uz niekomu slzne kanaliky? Cez malu dierku vo vnutornom kutiku oka prepchaju sklenenu pipetu a cez nu potom nalievaju roztok, ktory vyteka cez nos von. To robili mojej sestre a dodnes ma nocne mory z ocneho.
-
qwerty-xyz
co to ma s tym kde byvam?pryja napísal:Keby si nebyval tak daleko...
A preplachovali tu uz niekomu slzne kanaliky? Cez malu dierku vo vnutornom kutiku oka prepchaju sklenenu pipetu a cez nu potom nalievaju roztok, ktory vyteka cez nos von. To robili mojej sestre a dodnes ma nocne mory z ocneho.
-
qwerty-xyz
-
sovietman
Star
tiez my brali hadickou vzorku zo zaludka, nastastie som bol na lačno asi 2 dni,
tak som nič nevyrátil, ale nejhorsie je to napínanie v kuse...
este neprijemne bolo, ked mi davali elektrinu do nôh, neviem co presne to bolo, mal som vtedy bolesti vo svaloch na lytkach, aj tak nič nezistili, ale prešlo to.
tak som nič nevyrátil, ale nejhorsie je to napínanie v kuse...
este neprijemne bolo, ked mi davali elektrinu do nôh, neviem co presne to bolo, mal som vtedy bolesti vo svaloch na lytkach, aj tak nič nezistili, ale prešlo to.
-
pryja
Darca
Mozu ti spravit RTG, sono a asi ti budu odoberat vzorku zaludocnej stavy na vysetrenie ph, takze pravdepodobne ti budu zavadzat aj tu sondu.davo2006 napísal:takze dnes som bol u svojej obvodnej lekarky a ta ma poslala na gastro ci nemam reflux,na gastre ma objednali tak o necely mesiac,ale chcel by som sa spytat ako sa to zistenie refluxu robi?zavadza sa sonda?
K tomu RTG-mozno ti daju vypit taky husty maglajz/baryovu kasu/ a potom ti budu robit snimky, aby zistili, ako rychlo sa to z pazeraka do zaludka dostane.
Ale to tak vseobecne, kazda ambulancia nema rovnaky postup.