ako je mozne ze som si kupil steam csko cez steam a ked dam vyhladat servery na internet tak najde aj nonsteam ? a ako je mozne ze niektore steam servery napisu ban ? prevazne nejake ruske a tak
INDIGOcorp. napísal:ako je mozne ze som si kupil steam csko cez steam a ked dam vyhladat servery na internet tak najde aj nonsteam ? a ako je mozne ze niektore steam servery napisu ban ? prevazne nejake ruske a tak
cez steam mozes hrat aj na nonsteam serveroch, ban mozes mat kvoli ipckam (napr. niekto mal tvoju ip adresu alebo je na tom danom ruskom servery zabanovany cely rozsah ip adries slovenska (cisto priklad))
INDIGOcorp. napísal:ako je mozne ze som si kupil steam csko cez steam a ked dam vyhladat servery na internet tak najde aj nonsteam ? a ako je mozne ze niektore steam servery napisu ban ? prevazne nejake ruske a tak
Sa necuduj,v Rusku je plná rit cheaterov na steamoch,sú tam najvacsi hackery "Vac"-u,tak to moze byt sposobené asi tým
Ale naco ti je ruský server?
Naj server je mouz.deathmatch,aAa dm.,a mozno este Headquaerter dm.
Silmer napísal:videli ste uz ten novy update steamu ..resp. cska? , akosi mi nejde napojit na ns to je pekne v pi*i
hovorim cisto iba steam-akom
Neda sa napojit nikam, kym sa servery neupdatuju co pri NS sa bude riesit asi trosku zozitejsie. Steamove staci restartnut. Zaujimavy je skor ten fix, co odstranuje silent ruin a begrip, ale akosi sa mi zda, ze to az tak dokladne neodstranuje
//tie avatary su otras som zvedavy ako si s tym NS poradi
To je preto, ze avatary asi nemaju
V TF2 je to uz tusim od zaciatku, taka prijemna featurka, nicomu neskodi a aspon to trochu ozivuje. V TF2 to aj vyznacuje ludi z tvojho zoznamu priatelov na steame, takze ked sa napajas na server, tak vidis kam sa mas pripojit
Silmer - nie je problem nainstalovat NS CS. a TommyHot (fofos.sk) uz pracuje na updatovani. respektive snazime sa to spojazdnit... ak na nieco pride Tommy alebo na nieco prideme spolu, tak to sem hodime...