tancujuce papierove postavicky
-
tomasso
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
tancujuce papierove postavicky
kupili sme dnes v polsku take 2 postavicky z papiera, ktore by sa mali pri radiu nabit a tancovat, ale nejako nejde..neviete co mam s tym urobit?
nezda sa ti samemu trošku blbe že papier zničoho nič začne pri radiu tancovať.................ešte ktomu polky papier
..........maximalne pri radiu budu otrasi a budu sa te postavičky triasť a te šnurky budu možno nejak hybať takže daj na hifi vežu 100 volume a zistiť aka je to blbost a odfot to aj zo zadu či tam nenni nejaky motorček abo tak ale pochybujem bo aj tak tam nič neni sčim by sa dalo manipulovať
-
pryja
Darca
- Kontaktovať používateľa:
My to mame tiez doma. Oco to doniesol pred par rokmi z Polska a tiez sme vtedy pochybovali o jeho zdravom rozume
aale su k tomu pribalene aj tenulinke, z dialky neviditelne snurky, na ktore sa maju nejako tie postavicky priviazat a to tak, ze jeden koniec sa priviaze k stolicke, kde niekto sedi a druhy koniec niekde dalej, tak aby to bolo napnute. Ked dojde napr. navsteva, tak sa pusti radio, tie postavicky by mali stat v blizkosti, a ten, co sedi na tej stolicke, nenapadne s tou snurkou hybe a ono to akoze same tancuje a ked sa vypne radio, tak sa prestanu hybat
Dobra somarina
aale su k tomu pribalene aj tenulinke, z dialky neviditelne snurky, na ktore sa maju nejako tie postavicky priviazat a to tak, ze jeden koniec sa priviaze k stolicke, kde niekto sedi a druhy koniec niekde dalej, tak aby to bolo napnute. Ked dojde napr. navsteva, tak sa pusti radio, tie postavicky by mali stat v blizkosti, a ten, co sedi na tej stolicke, nenapadne s tou snurkou hybe a ono to akoze same tancuje a ked sa vypne radio, tak sa prestanu hybat
Dobra somarina
Ja som to v Polsku videl tiez a chcel som to kupit ale nakoniec zvytazil zdravy rozum. Ved ako moze papier tancovat ked je napojeny na radiovu antenu? Pokial viem vtedy to mal chlapik na ulici pri obchode a okolo radia mu isiel velmi tenucky silonovy vlasec do okienka v suterene pod obchodom a tam tym niekto tahal. Sice som ho neprekukol ja ale nastastie iny mudry clovek a hned tam vela ludi nezostalo...