Beybo napísal:Keby som si mohol vybrat schopnost urcite chcem byt nesmrtlni a vedte lietat! a chcel by som sa vedet premenit na zivli!(ohen voda zem vzduch...)
peter ma neobmedzene schopnosti kedze mozes pohltit ine schopnosti..
inak schopnost toho cernocha vytvorit ciernu dieru je ppci... keby to mal Sylar pred tym ako nebol docela normalny tak to by bolo, kto vie ci by sa dala vytvorit taka diera, ze by to dokazalo pohltit aj mesto... no ale inak dobre to vymysleli, ze sa zrusil sam.. inak ta schopnost Sylara je kktina.. ze on rozumie veciam a je to.. i ked ju dostal tusim tym DNA... aj tak je to kua dobry serial
Dobra cast bola - hlavne vortex dude bol super a ked som na konci pocul ze Mr. Petrelli som skoro omdlel motanica akosa patri , ale zacina ma na rezii/kamere nasierat jedna vec, tie debilne dlhe zabery na tvare/hlavy hercov, ked sa im nieco "stane" alebo nedajboze ziskaju nejake nove "info" uplne ma to rozculuje a zdementnieva to moj pozitok zo serialu. Som si to vsimol len nedavno ale pozrel som aj starsie casti a to iste . . . .
Ja si skôr myslím ,že si to domyslel Sylar ,vtedy ked sa hádali pri tom černochovi .Ved v druhej sérii ,keď bol chorý prišiel o všetky schopnosti ,čiže aj super sluch.
feuer napísal:Ja si skôr myslím ,že si to domyslel Sylar ,vtedy ked sa hádali pri tom černochovi .Ved v druhej sérii ,keď bol chorý prišiel o všetky schopnosti ,čiže aj super sluch.
potom ich dostal nas5 ked si dal injekciu a povedal, I AM BACK
fuu tak toto bola riadne super cast, koniec ma dostal, som riadne zvedavy ako sa to vyvinie, ked by som to mal porovnat s prisonom tak akoze Heroes rulez
Akoze ta cast ma nasrala, Peter bez schopnosti ? to bude soda...To uz nie je Heroes...Ja ze bude Sylar s Petrom tahat ochranovat mamu ne on musel ist tam sam....a bolo jasne ze skonci tak ako skoncil....Cize nakoniec Peter bude looser a Sylar zachrani svet ? co maju autori zalubom..
Vynikajuci diel len skoda ze Peter stratil svoje schopnosti som zvedavy ako to producenti vymyslely.
Ale ta hirova hlasa pane africky Issacu ta ma dostala.
A co to je co ma za schopnost Petrov otec on bere definitivne schopnosti heroesom ci co?
ateista napísal:Vynikajuci diel len skoda ze Peter stratil svoje schopnosti som zvedavy ako to producenti vymyslely.
Ale ta hirova hlasa pane africky Issacu ta ma dostala.
A co to je co ma za schopnost Petrov otec on bere definitivne schopnosti heroesom ci co?
tak ci definitivne to este nevieme, ale snad nie.. aby Petko zase nejake mal, lebo uz bol dost makac.