motorka

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

Retne napísal:Ja som si asi nasiel darcek na jar buduceho roka :) Chcel by som si kupit HONDU DAX, btw nemozete mi o tom podat nejake info? (co stoji, kde s tym mozem jazdit, max rychlost, etc), lebo do motoriek nei som nejako zainteresovany, ale tu v FR ju vyuzijem urcite dobre :)
http://motoride.sk/?ID=6090&P=motodb :)
Bongo-man
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Bongo-man »

Necital som cely topic ale ked sa chces zabit tak si kup CBR600, ak si nesiel na motorke tak si asi nevies predstavit aku ma tato masina silu.

Na zaciatok nejaku 125-ku, popripade ak si neni lama tak 250.

/aj tak motorka je p*covina/ raz z nej zletis a prijemne to nebude. Mal som motorku.
Silmer
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Silmer »

Bongo-man napísal:
/aj tak motorka je p*covina/ raz z nej zletis a prijemne to nebude. Mal som motorku.
hej zletis znej, ale pomali kazdy motorkar uz zletel z moto, to patri k tomu..
zletis, postavis sa a ides dalej (ak to neni vazne ) , motorka ..to je proste motorka.

na zaciatok ti uplne staci nejaka 150 napr mzta.., no ak ches aby zostal po tebe iba kriz pri ceste tak si kludne kup aj silnejsi stroj
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pane boze to su tu co za posty, ze aj tak padnes. ... nechapem, ano drtiva vacsina motorkarov popada, ale do toho pocitam aj take ze si zabudnes vyklopit bočak. ... ked sa ides bicyklovat, tak tiez tak skryte cakas ze sa moze stat hocico a predsa sa vela ludi bicykluje, vies vobec ake vseliake nebezpecenstva na teba denno denne cihaju ? proste sa neoplati pred niecim jednoznacne uzatvarat, ked to na jednej strane chcem a niekto ma od toho odradza . :-)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

mal by som taku otazku, ako je to so skrtenim jazdenych strojov ? pretoze chcem si kupit niaku 400-600ccm motorku a kedze budem mat vodicak len do 25kw, chcem nieco skrtene kvoli papierom a aj kvoli tomu, ze tych 25kw pre aktivne zacatia jazdenia bohate staci,..
nechcem kupovat 125ccm, lebo je to az moc slabe a 250ccm motoriek sa vela nerobi, najradsej by som niakeho jogurta ale ninja 250r za 135 000sk, je draha ked za tu cenu mozem mat jazdenu 600vku ktora mi imho vydrzi viac, kedze je tu po 2 rokoch praxe moznost urobenia vodicaku na silnejsie stroje plus moznost spatneho odkrtenia motorky...
honda sa vyjadrila tak, ze skrtia iba nove stroje a za navysenie ceny o cca 30k

je teda mozne alebo nie skrtit jazdene stroje ? ako je to s papiermi ? je to az moc drahe?

videl som niake inzeraty na moto ktore mali v TP 25kw a boli odskrtene, ale to moc nechcem, kvoli nedostatocnim skusenostiam

diki za vsetky rady
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

no s tym budem mat aj ja problemy..takze pozeral som par stranok..vacsinou su to 500 ktoru su seriovo tych 25kw ako iba v tp..napr. kawasaki ER5 ked uvidis neaky inzerat a ze ma okolo 30kW ako prve sa pytat kolko to ma v TP.. inak najdes aj 125 co maju vykon 20kW :)
Mrk
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mrk »

tak ano ale je to 2T ktory mi zozere aj penazenku, a nechcem az taky nizky objem predsa len je ten motor viacej namahany a tym padom menej vydrzi...
Napísať odpoveď