Zdravim, nevie mi niekto poradit nejaky WiFi router ktory podporuje aDSL od T-Comu ? Nejaky ten z lacnejsich keby sa dalo
Najlepsie by bolo keby sa vyjadril niekto kto ma tento router a taktiez pripojenie od T-Comu
Vybornu router. ADSL 1/2+ Kompatibilny, WIFI, 4x ethernet. Samozrejme lahke nastavenie s mnozstvom funkcii, integrovany firewall, router pracuje vynikajuco aj pri velkej zatazi, tj. stahovanie cez torrent. Doporucam.
Chcem len pripomenut jeden fakt. Pokial si kupis vlastny router a nevezmes si ho od T-comu tak pri roznych vypadkoch alebo nefunkcnosti pripojenia sa budu vyhovarat ze to zariadenie je tvoje a ty za neho zodpovedas a preto moze byt chyba v nom. U nich je ako vzdy vsetko v poriadku linka bezi vyborne a budu ti tvrdit ze mas nieco s routrom...Mozes si zohnat dokonca aj router rovnakej znacky aky poskytuje T-com ale nepochodis pokial to nie je zariadenie ich budu ta cely cas odbijat tym ze je chyba u Teba aj ked si budes na 101% isty ze tvoj router ide dobre...Osobna skusenost...
Doteraz som to mal napojene ze kabel z tel. linky siel do modemu (Vigor) a z modemu siel kabel (obe koncovky USB jedna A druha B) do PC.
Teraz zapojim tel. kabel do routra lenze z routra nemozem zapojit do PC pretoze kabel s koncovkou USB a druhou ktora by sla do LAN neexistuje. Jedine zeby som si kupil redukciu za cca 500 korun.
Je tu nejaka ina moznost ?
Nie je niekto z Kosic, kto by mi pripadne mohol poziciat tuto redukciu nech vyskysam ci to ide.
Doteraz som to mal napojene ze kabel z tel. linky siel do modemu (Vigor) a z modemu siel kabel (obe koncovky USB jedna A druha B) do PC.
Teraz zapojim tel. kabel do routra lenze z routra nemozem zapojit do PC pretoze kabel s koncovkou USB a druhou ktora by sla do LAN neexistuje. Jedine zeby som si kupil redukciu za cca 500 korun.
Je tu nejaka ina moznost ?
Nie je niekto z Kosic, kto by mi pripadne mohol poziciat tuto redukciu nech vyskysam ci to ide.
Dakujem
zbytocne komplikujes.. medzi spojenim ROUTER - PC pouzi klasicky sietovy UTP kabel...
Takze router uz vysiela WiFi signal (na laptope ukazuje signal) ale stale neviem spojit router a PC a nastavit tak router (cez webove rozhranie)... sietova karta je integrovana na maticnej doske, na routri nesvieti LAN ledka. A local area connection pise ze kabel je odpojeny aj ked ten kabel z PC do routra zapojeny je.
ilfirinSVK napísal:Takze router uz vysiela WiFi signal (na laptope ukazuje signal) ale stale neviem spojit router a PC a nastavit tak router (cez webove rozhranie)... sietova karta je integrovana na maticnej doske, na routri nesvieti LAN ledka. A local area connection pise ze kabel je odpojeny aj ked ten kabel z PC do routra zapojeny je.
Nejake navrhy ?
1. Poskodeny kabel (niekde prelomeny, zle nakrimpovane koncovky)
2. Na pc moze byt vypnuta sietova karta (nastavenia)
3. Skus preinstalovat ovladace