Rapidshare Limit
Rapidshare Limit
caute, viem, ze na rapide, je limit, ze za 5 dni, mozem stiahnut maximalne 25 gb... no, este 5 dni nepreslo, ale mam limit 25000 aj nejake drobne mb... teraz momentalne 25015... za chviku pribudnu dalsie... nevadi, ak som prekrocil troska ten limit? co sa moze stat? dik.
http://rapidshare.com/news.html
Top Speed: RapidShare Upgrade completed
September 02, 2008
This week we have completed the infrastructure upgrade with the result, that premium users can now enjoy full speed again. Also, we are able to allocate bandwith to free users dynamically: Depending on the overall traffic you can up- and download with up to 2,0 megabit per second. If it is crowded though, you might experience only 0,2 megabit per second, since we always put our premium users first.
Thus, we have raised the daily premium download traffic from 5 gigabyte to 10 gigabyte. Please keep in mind that it is still necessary to limit the maximum download speed for free users to protect RapidShare from congestion caused by automated downloading. To compensate for that, we already eliminated the waiting period before starting a succeeding download.
We wish you a pleasant time using rapidshare.com and apologize for any inconvenience you might have experienced during the transition period.
Traffic left je denný limit 10GB. Znamená to že môžeš ešte stiahnuť 10GB. Keď budeš sťahovať tak to číslo ti bude klesať. Keď klesne na nulu tak v ten deň už nesosneš nič.LubosZ napísal:Co sa znizoval limit na rapide ? Traffic left: 10 000 MB
Lebo kamarat na mna vyskocil ze ci som stiahol 40GB. Ze ci som normalny.
7GB máš v Traffic left? Ak áno pozri sa do View logs, mal by si tam mať dnes "naťahané" 3GB.chrono napísal:Ale asi má pravdu, že niečo robili. Aj mne sa zobrazuje len nejakých 7GB a to tam ešte včera bolo aspoň 45GB. (teraz pridávali nejakých 50GB do TrafficShare, takže je možné, že to spolu súvisí)
toto som sa docital na jednej stranke!
Firma RapidShare AG sa rozhodla znížiť dátový limit pre premium účty s platnosťou od dnešného dňa na 80 GB mesačne (2,66 GB na deň). Zmeny sa týkajú len premium účtov vytvorených či predĺžených od dnešného dňa. Zároveň server rapidshare.com rozširuje niektoré svoje ďaľšie služby. Momentálne nám chýbajú isté informácie, na ktorích získaní usilovne pracujeme. Budeme Vás podrobnejšie informovať v najbližšom čase.
Firma RapidShare AG sa rozhodla znížiť dátový limit pre premium účty s platnosťou od dnešného dňa na 80 GB mesačne (2,66 GB na deň). Zmeny sa týkajú len premium účtov vytvorených či predĺžených od dnešného dňa. Zároveň server rapidshare.com rozširuje niektoré svoje ďaľšie služby. Momentálne nám chýbajú isté informácie, na ktorích získaní usilovne pracujeme. Budeme Vás podrobnejšie informovať v najbližšom čase.
-
zachariasko
Star
- Kontaktovať používateľa:
peckoMakovnik napísal:Co chcete vobec tolko tahat, ze vam je malo 80GB/mesiac?
Je to uplne normalne, ze sa to robi, mohli by to spravit vsetky sluzby, cely internet sa len hnoji bordelom, 90% trafficu je len spam a stahovanie.
podla mna ked si clovek zaplati premium ci uz na mesiac 3 alebo cely rok tak by mal stahovat nebmedzene. a co sa stahuje? to je moja vec