Vypis z obchodneho registra

Ak neviete kam zaradiť Váš príspevok, použite túto kategóriu...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Vypis z obchodneho registra

Príspevok od používateľa Holubar »

Vie mi niekto poradit, kde a ako mozem ziskat vypis z obchodneho registra pre sro-cku s oficialnym sidlom v Kosiciach?Kolko ma to bude stat a co vsetko musim preukazat?
hojko
Site Admin
Site Admin
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa hojko »

Obciansky a 200 Sk kolok. Ak by si to chcel v elektronickej forme, tak sa plati len 10 Sk. Kde sa to podava neviem, urcite v Kosiciach a ci je to mozne podat aj na inych uradoch, tak to netusim, ale zrejme ano.

Pozri este sem co sa tyka elektronickej formy: http://www.cpscoop.sk/cps_sk/view.php?c ... 2007090003
woundgiver
Light Star
Light Star

Re: Vypis z obchodneho registra

Príspevok od používateľa woundgiver »

Nemozem si pomoct ale niektore otazky mi pripadaju naozaj cudne. Zvlast take, na ktore sa da najst odpoved jednym kliknutim. Ked sa pozries na stranky obchodného registra, tak sa to tam všetko dozvieš.

www.orsr.sk

Mimochodom maš tam aj otvaracie hodiny košickeho obchodneho registra.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Tie stranky som pozeral, ale v tychto veciach som uplny novacik, preto sa radsej spytam ludi, co maju skusenost. Ta hlavna otazka bola, ci ten vypis mozem vybrat aj napr v BA aj ked je sidlo firmy v KE.
Ako je to s elektronickou formou?Tu ked vytlacim, tak bude dobra aj pre pravne ukony? Ten vypis potrebujem, aby som pre firmu mohol zalozit ucet v banke.
vajda65
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vajda65 »

elektronická je nepoužitelná na právne účely, iba tá s OS a platným kolkom
woundgiver
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa woundgiver »

Holubar napísal:Tie stranky som pozeral, ale v tychto veciach som uplny novacik, preto sa radsej spytam ludi, co maju skusenost. Ta hlavna otazka bola, ci ten vypis mozem vybrat aj napr v BA aj ked je sidlo firmy v KE.
Ako je to s elektronickou formou?Tu ked vytlacim, tak bude dobra aj pre pravne ukony? Ten vypis potrebujem, aby som pre firmu mohol zalozit ucet v banke.
Ja som to myslel tak, ze niektore otazky mi pripadaju byt cudne ked sa na ne da dostat odpoved uplne jednoducho od ludi, ktory za danu problematiku dostavaju zaplatene a teda ju budu asi poznat najlepsie. Na tvoju otazku je jednoducha odpoved - zavolaj na OR a spytaj sa - tam ti to povedia uplne presne. Teda aspon ja by som to urcite spravil tak.

Inac ten vypis co najdes na strankach OR je nepouzitelny na pravne ucely, ale da sa objednat aj elektronicky vypis pouzitelny na pravne ucely len to musis robit cez ich oficialne stranky - na orsr je na to navod.
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

no vidis a ja by som sa spytal na fore. Ved aj na to je. Vcera som kecal s kamaratkou, co sa zaobera niecim okolo sro-ciek a pre ten vypis treba ist na okresny sud do KE. Pripadne si ho nechat poslat alebo zvolit ten elektronicky.

//autoeditácia príspevku ( 30 Jan 2009, 13:02 )
tak ten elektronicky je uplne na hovno. Bud na uradoch alebo vo firmach nevedia, ze take nieco existuje, alebo nepoznaju sposob, ako overit digitalny podpis...super :?
Kibo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kibo »

s tym sa zmier, zijes na slovensku, vo vacsine pripadov inu formu ako tu papierovu neuznaju a nepoznaju a este asi dlho poznat nebudu... :?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

hlavne, ze ten projekt bol za 10 milionov sk :surrender:
Napísať odpoveď