Neda sa povedat, ci budu hry lagovat ale nebudu, pretoze to vsetko zalezi od signalu, kvality signalu, roznych prekazkach co sa mozu casom vyskytnut a najma ruseniu, ktore je v mestach uz dost problematicke.
Proste WiFi je presytene. Ale nadalej sa na nom da bez problemov fungovat.
Ja by som racej volil WiFi a Smerove anteny ako kabel po stlpoch a zahrade. Na taku vzdialenost sa bez dobre zemneneho STP kabla nepohnes. Si predstav ze by si to tahal takych 80m vedla 2kV vedenia. Nechcem vediet ake napatia by sa ti mohli naindukovat na netieneny kabel.
Filipito napísal:kto tu hovori o 80m ?? to je 200m!!
nevyspaty?
Shark NX napísal:Proste WiFi je presytene. Ale nadalej sa na nom da bez problemov fungovat.
Ja by som racej volil WiFi a Smerove anteny ako kabel po stlpoch a zahrade. Na taku vzdialenost sa bez dobre zemneneho STP kabla nepohnes. Si predstav ze by si to tahal takych 80m vedla 2kV vedenia. Nechcem vediet ake napatia by sa ti mohli naindukovat na netieneny kabel.
Shark NX napísal:Proste WiFi je presytene. Ale nadalej sa na nom da bez problemov fungovat.
Sheep napísal:80m je dost velka vzdialenost, nestalo by sa nic ale urcite by sa na ten kabel kdeco chytalo a mal by lagy
btw, aku sietovku kupis to je jedno...
stale nerozumies, ze som odpisal na Sharkov prispevok? a on rozpraval o 80m vzdialenosti tvojho kabla od vedenia
//autoeditácia príspevku ( 23 Oct 2008, 13:33 )
opat obnovujem tuto temu. takze potrebujem radu. medzi domami mame 150 m, sietovku kupim 200m. switch mam co este potrebujem, aby neboli lagy v hrach?
No zrejme by to chcelo tam pichnut nejaky switch, teoreticky by slo spravit aj PoE, ale 100m je dost velka vzdialenost aj pre PoE, takze neviem. Najlepsie by to bolo vyskusat, precitat co to na nete o tom... V tomto ti zial uz neporadim. Teoria je jedna vec, ale prax druha.
nj aj tak diky, teraz trocha rozmyslam, (ta vzdialenost je persne od kompu ku kompu 86m rezervu dame tie 4 m) ci by na tu vzdialenost nebolo lepsie Wifi.