rozmyslam ze si kupim (asi prvy soft za ktory v zivote dobrovolne zaplatim) bud KASPERSKY IS 2009 alebo KASPERSKY AV 2009
Rozmyslam ze antivirus by mal stacit pretoze na novom firewalle vo Viste, Microsoft ocividne zamakal tak ak ma niekto skusenosti alebo odporucania (kraviny typu "daj si NOD" si nechajte pre vase mamy), kludne sa s nimi tu mozte zdoverit....
Diky moc vopred
Ahoj, vyskúšaj si najprv zadarmo po dobu 30 dní KIS aj KAV 2009 a ktoré sa Ti bude páčiť najviac, ten si kúp. Aj podľa mňa je Kaspersky veľmi kvalitný produkt A keď Ti stačí firewall vo Viste a KAV zahŕňa pri antivírusovej ochrane aj antispywareovú ochranu, antiphishing atď tak neni o čom rozprávať http://www.kaspersky.cz/pages/kaspersky ... urity-2009
pouzivam to uz asi pol roka alebo tak nejak a velmi happy. mam kis09 a zatial ziadne problemy som nemal. Vsetko funguje ako ma, nic ma neotravuje. Fakt nemam nic co zle povedat.
Predtym som mal KAV a tiez bolo spoko tak nemam dovod to menit.
reinstal systemu a nasledny pokus o vlozenie licencneho kodu s vysledkom BLACKLISTED CODE!!!
WTF????
Ako to ze je to licencia co som ju pouzival asi pol roka a zrazu po reinstale nemozem. Ako moze byt blacklisted ked je a bol pouzivany iba pod mojou IP?