Depresia

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
jin
VIP
VIP
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

violator: Presne, ako Ti napísal erytrocyt!
Ty si si myslel, že to boli tvoji naj. kamaráti, no oni si to očividne nemysleli. Na kamarátstvo vždy treba dvoch a ty si v tomto prípade bol zrejme sám... Teraz sa snaž zabudnúť a hlavne nehádž vinu na seba. Iste, nikto nie sme dokonalý a ty si teraz zrejme urobil chybu v tom, že si bol 1 - príliš sebakritický, 2 - nechal si sa využívať. Na toto si dávaj bacha. Tentokrát si si zrejme zle zvolil kamarátov. Ale vieš ono je to o tom, že nie vždy musíš iniciatívu na to, aby si sa s niekým skamarátil, vyvíjať práve ty. S erytrom sa tiež stotožňujem v tom, čo napísal, ako sa máš teraz zachovať. Zober si dáku dobrú kamarátku von, sadnite si a v rozhovore sa dostaň k tomu, že jej vypovieš všetko o svojich problémoch, možno sa stane tvojou bútľavou vŕbou. Alebo pri rozhovore skončíte úplne inde.

Fuji: No jasné! napíš, pokecáme :wink:

//violator: :wink:
violator
Star
Star

Príspevok od používateľa violator »

konecne som to dostal zo seba von, je mi lepsie, dufam ze to uz bude lepsie, nastastie mam este zopar ludi, ktori su v pohodee a u tych viem ze ma nezradia(drzim si mierny odstup aby sa toto uz neopakovalo) a dufam najdem dalsich ludi napr. ako ste vy:Erytrocyt a Jin...skutocne dik, velmi som to teraz potreboval
Salamien
Amateur
Amateur
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Salamien »

Ja som uz na tom trosku lepsie, aj ked sem tam ma este prepadnu depresie, ale uz nie su take silne ako kedysi. Beriem kvoli tomu aj lieky, aj na psychozu, u mna sa to minuly rok vyhrotilo natolko, ze som dvakrat pocul v hlave hlasy...nebolo to nic prijemne.
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

ja prezivam maximalne brutalne depresie ,zatial neviem ako sa z nich dostat ,no dufam ze moja slahnuta hlava mi nieco poradi :cry:
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

ja som na tom v poslednej dobe podobne,hlavne od vcera...nedokazem sa na nic sustredit,dokonca ani hudba ktora ma vzdy ukludnila nepomaha...na izbe neviem vydrzat,spolubyvajuce sa stale len ucia a ja mam pocit ze mi tam preskoci..na ucenie nemozem ani pomysliet...cakam,kedy mi to konecne prejde...a k tomu som este nevyspata :( dufam,ze je to naozaj len prechodne,lebo som dost so sebou experimentovala a dufam ze toto nie je dosledok
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Ja som na tom dosť podobne moni19. Akurát, že ja som už so sebou a svojimi neustálymi zmenami nálad a depresiami viac menej vysporiadaná a neprichádzajú až tak často. Ale úplne ťa chápem, je toho na nás teraz dosť, možno je to práve z toho stresu a nátlaku. Ale vieš, že na nás sa môžeš vždy obrítiť, ak budeš chcieť, som tu len a len pre teba. :smt049
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Ano poznam takeho cloveka, momentalne je na tom pomerne dobre ale bolo to s danou osobou otrasne, sam som ostal vyguleny ked som sa dozvedel iste veci, respektive nasledky...
bell
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa bell »

INDIGOcorp. napísal:ja prezivam maximalne brutalne depresie ,zatial neviem ako sa z nich dostat ,no dufam ze moja slahnuta hlava mi nieco poradi :cry:
mas pocit , ze to nezvladas ?
cORP.
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa cORP. »

bell napísal:mas pocit , ze to nezvladas ?
ja nemam pocit ze to nezvladam ,ja to naozaj nezvladam :(
moni19
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa moni19 »

bolek napísal:Ja som na tom dosť podobne moni19. Akurát, že ja som už so sebou a svojimi neustálymi zmenami nálad a depresiami viac menej vysporiadaná a neprichádzajú až tak často. Ale úplne ťa chápem, je toho na nás teraz dosť, možno je to práve z toho stresu a nátlaku. Ale vieš, že na nás sa môžeš vždy obrítiť, ak budeš chcieť, som tu len a len pre teba. :smt049
vsak ja viem,ved aj ty na mna :smt050
ale teraz k teme-uz to zacina byt trocha lepsie,zmenila som pristup k niektorym veciam...ale samozrejme,ze taketo depky sa nevyrovnaju chorobnym depresiam,take nieco by som nechcela nikdy zazit a neprajem to ani najvacsiemu nepriatelovi
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

INDIGOcorp. napísal:ja nemam pocit ze to nezvladam ,ja to naozaj nezvladam :(
Tak chod za doktorom, depresia nemusi byt len pocit, ale aj diagnoza...
Kybelvody
Star
Star

Re: Depresia

Príspevok od používateľa Kybelvody »

Neviem ci je to depresia to co zazivam, ale v poslednych dnoch som neskutocne smutny a pritom nato ani nemam poriadny dovod. Doteraz som sa nikdy tak necitil, ani ked to so zenami neklapalo. Ked pocujem niekde smutnejsiu pesnicku mam problem sa ovladnut. Nemam na nic chut ani naladu, dokonca ani na chlast :D
Lub0$
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa Lub0$ »

Keby si mal depresiu, tak ani nepouzijes toho smailika za prispevkom....
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

Čo je to dneska za podivný svet????? Samí sexuálni devianti, duševne chorí, a neviem ešte akí šašovia..... Ako uznávam, že určitá časť týchto porúch je skutočne vážna a vyžaduje liečbu, ale to je dneska nejaká móda, že pomaly každý o sebe rozpráva, že má depresiu...... A pritom liečba je taká jednoduchá.... Každému podobnému "pacientovi" čo sa mi na nejaké takéto veci sťažuje poviem len jedno-jediné...... "Jednoducho na také p-i-č-o-v-i-n-y nemysli"..... Treba skôr zamerať svoju pozornosť na pracovné problémy, na osobné veci, na vzťahy, ale nie na trudnomyseľnosť a ubíjajúce myšlienky......
Každý si je pánom svojho šťastia a rovnako aj svojho myslenia...... a je na každom či bude veci riešiť, či fňukať nad nimi......
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

pinhead - lenže sám som na svojom prípade zistil, aké sadisticky krásne je opájať sa vlastnou depresiou, vyžívať sa v pocite utrpenia...asi je to zvrátené, no fakt to človeka dokáže opojiť a môže sa v tom vyžívať. Aj to je jedna z príčin, prečo človeka z "depresie" len tak ľahko nevyliečiš. Mňa z toho musela dostať veta čo mi povedala jedna kamoška: "Satanisti majú neustále hlavu v smútku, chodia v čiernom...ty si predsa kresťan" :P týmto pozdravujem Tetu Vedúcu :smt006

p.s. nič proti satanistom - to je na inú diskusiu
Pinhead
King
King

Stoporko napísal:pinhead - lenže sám som na svojom prípade zistil, aké sadisticky krásne je opájať sa vlastnou depresiou, vyžívať sa v pocite utrpenia...asi je to zvrátené, no fakt to človeka dokáže opojiť a môže sa v tom vyžívať.
Vyžívať sa vo vlastnom utrpení????? No neviem..... zaváňa to masochizmom.... Normálny človek sa predsa nevyžíva v tom čo ho bolí, ale v tom, čo je príjemné...... a to bolesť a utrpenie rozhodne nebude.....
Pilifo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Pilifo »

Možno to skôr Stoporko myslel takým spôsobom, akým som ja prežíval revanie v detstve. Vždy po reve z trucu som mal taký uvoľňujúci pocit, ako keby sa zo mňa všetko dostalo a cítil som sa veľmi dobre :)

Možno je to sebaľutovanie, ktoré Ti spôsobí ten pocit vyžívania sa v tom...
Stoporko
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Stoporko »

pinhead - ty operuješ s chybnou myšlienkou - človek v depresii sa nespráva z nášho pohľadu racionálne a ni tak neuvažuje! Snažil som sa povedať, že vyžívanie sa v sebaľútosti, aj keď je to do istej miery sado-maso :twisted: , človeku poskytuje istú mireru radosti, resp. naplnenia. Proste tých ľudí to baví, myslieť stále negatívne, vyžívať sa v tom, ako ich nikto nechápe, ako sú oni tí úbohí... chápeš čo chcem povedať?

Ako analógiu môžem použiť týranie nejakej osoby agresorom. Obeť po čase bez toho týranie už nevie byť, dokonca sa jej to "páči" - proste to potrebuje.
Pinhead
King
King

Stoporko, myslím že viem na čo asi narážaš...... Poviem to takto, z globálu to možno viem pochopiť, ale z ľudskej stránky je to pre mňa absolútne nemysliteľné a nepochopiteľné...... Proste to považujem za istú "chybu v programe".......
hughito
Redeemer
Redeemer

Príspevok od používateľa hughito »

Ja tiež neviem, čo to depresia je, nechápem, ako človek vôbec "niečo také vôbec môže mať", ale zjavne to je a nie je to nič príjemné, takže takým ľuďom treba pomôcť.
Napísať odpoveď